Mamici de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
mamini spune:
Gabi, eu zic ca ai de ce sa fii mindra, Eva ta chiar e frumoasa tare, si spre deosebire de alte realizari, unde ar fi mai mult munca ei...frumoasa tu ai facut-o! asa ca umfla-te in pene, ca ai de ce! felicitari!
pupici,
M
mamini spune:
Lory, linea nigra nici eu nu o am, dar pe aia nu o are toata lumea. buricul se intoarce, la un moment dat, la toate. si apoi isi revine, am inteles. nu asa, mamici de bb2?
M
MONAI spune:
Salutare, burtici!
Dar ce activitate de azi dimineata, nu-mi vine sa cred.
Isabella2, sanatate multa tie si bebelusilor. Sa dea Dumnezeu sa se termine totul cu bine.
Gabirus, felicitari Evei, este intr-adevar foarte draguta. Si eu cred ca orice reusita, indiferent de natura ei, intareste increderea in fortele proprii. Daca esti frumos e foarte bine, pentru ca destept te poti face si pe parcurs.
Azi am fost la doctorita de familie, mi-a spus ca sunt o graviduta model pentru ca nu mi se umfla picioarele si nu ma plang de caldura. Drept e ca nu mai ies decat dimineata si seara. M-am ingrasat 12 Kg, dar desi simt ca burta e mai mare si deci fetita a crescut, in ultimele 6 saptamani nu am pus decat vreun kg. M-am temut ca inghetata de ciocolata m-a nenorocit, dar se pare ca nu . Inseamna ca vom continua acest tratament. Drept e ca in rest nu mananc decat salata verde, rosii, castraveti, ceapa verde, varza, cas si fructe (cirese, capsuni si lubenita) la greu. La pranz mananc cate o bucata de carne pe gratar cu salata, dar carnea nu o mananc decat ca stiu ca are proteine care sunt necesare acum bebelushei. M-as putea lipsi bucuroasa de ea. Si mananc foarte des si cu placere pastrav cu mujdei de usturoi (pastravul mi-l aduce sotul proaspat de la o pescarie).
Vorbind de mancare mi s-a si facut foame, ma duc cirese.
Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.
andatudor spune:
Mamini-iti multumesc de informatii.Chiar nu stiam ca daca sta cu spatele da mai putin!! Asa o sat,cine sie,oricum, de 10 ori cel putin il simt,aseara a si sughitat si nu mai puteam de fericire!!! Eu m-am ingrijorat fiindca pana acum dadea in continuu,ma si miram cand mai doarme!!!!Si mai este o chestie,ca eu am fost racita si cum mi s-a terminat raceala,a inceput sa fie si el mai lenes,mi-e sa nu-i fi transmis virusul!!!Se poate sa fie bolnavior in burtica?
Gabi-felicitari pt micuta ta.Si,DA,ai toate motivele sa fii mandra.Eu tare mult imi doresc sa fie un copil frumos,tare m-as mandri cu el!!!
Lory2004-eu am linia neagra-nu e chiar asa neagra inca-dar e in curs de formare,isa buricul nu s-a intors inca!
poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Anda si buburuza din burtica 27+
lulu75 spune:
Eu am dungulita pe burta dar se vede putin. E cam sinusoidala. Cred ca de la .
Buricul inca e la locul lui.
Luminita
29+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
simona79 spune:
Buna ziua tuturor burticilor! Eu va citesc mesajele de mai mult timp dar m-am urnit mai greu sa va si scriu, oricum va multumesc pt primire!
Lorena - eu voi naste la Giulesti cu dr Vlad Nicolae dar in privinta rezervei nu stiu ce sa-ti spun pt ca eu am fost pana acum doar la cab dr meu, dar cred ca tb sa vb cu dr tau si sa-i spui. Am inteles ca rezerve sunt de 2 locuri si costa in jur de 20 euro/zi cred. Eu m-am gandit ca oricum pt 3-4 zile nu conteaza asa mult, mai vad pana atunci.
Bella si sandibelii - iti doresc multa sanatate tie si la bebei si nastere usoara. Sa ne spui si noua cum a fost. Succes.
Irina - Eu ma ingrijorasem ca de o luna si jum nu am mai luat deloc in greutate ba chiar am slabit 2 kg, dar cred ca din cauza caldurii si a faptului ca am mancat mai mult fructe si salate, pt ca am fost la eco si desi am 31 sapt implinite bebe este dezv pt 34 sapt, are peste 2 kg si 40 cm. Eu nu stiu cat AMR pt ca initial era data intre 29-31 iulie, dupa s-a modificat la 25 iul iar acum pe eco scria 9 iul dupa cum arata bebe dar dl dr a zis ca tot in jur de 25 nasc, dar cum voi naste prin cezariana este un pic mai devreme asa ca... poate se naste de ziua mea ca eu sunt nascuta pe 19 iulie.
Despre mancatul nesarat nu stiu cum puteti, mie mi se face greata daca mancarea nu este sarata, nici nu pot sa ma ating de ea, dar din fericire nu am avut probleme nici cu picioarele nici cu tensiunea (mi se mai umfla degetele de la maini noapte dar trece). Iar in privinta dormitului si la mine cand ma asez pe stanga protesteaza bebe de parca i-as fi prins ceva pe acolo si se agita sa scape. Mi-e si frica sa dorm pe o parte cand incepe sa se agite pe acolo.
Va pup pe toate si mai vb- Simona si Mario 31+
mamini spune:
Anda, daca sta cu spatele nu da mai putin, il simti tu mai putin. el isi vede de treaba lui acolo...si nu cred ca a luat nici un virus, iar daca il simti miscind e ok, o sa se suceasca el (ea) si atunci sa vezi ce scoate pirleala...
M
andre_ea spune:
Gabi, felicitari pentru frumoasa ta Eva. Merita cu siguranta!
Andy si 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
nicoll_mada spune:
Buna fetelor!
Doamne ce subiect chestia cu mancarea?Mai puteti sa papati la fel de mult pe caldura asta?Eu nu mai pot desi cate o data imi e foame.Si pentru ca zicea cineva zilele trecute de greturi parca si mie mi-au revenit.Nu foarte tare,dar suficient cat sa deranjeze.
Iar atunci cand pap si eu am meniu rosii cu branza,cartofi prajiti cu salata si capsuni multeee...si in burtica o am pe zanica Andreea.
Fetelor,vreau sa va spun ca ieri am fost la cumparaturi si i-am luat micutei mele hainute,cam "strictul" necesar pentru atunci cand iesim din spital.Eram atat de fericita la fiecare lucrusor cumparat!!!Fericire pe care vreau sa va spun ca am platit-o cu niste maini si picioare umflate cum nu am mai avut pana acum.Daca cineva,prin absurd mi-ar fi desprins palmutele cu siguranta ar fi plutit,atat erau de umflate!!!
Cat despre concediu,mai am fix 14 zile in care mai vin la serviciu.Abia astept sa stau acasa...au venit caldurile...burtica e mare si bebelusa e tare activa!!!
Acum va pupic dulcic,
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
nicoll_mada 32s+1z
MMN
nicoll_mada spune:
Si am uitat sa ii transmit Isei multa sanatate,sa aiba bb-ei frumosi,sanatosi si mancaciosi dar peste cat mai mult timp cu putinta§
Si tie Gabi felicitari pentru printesuca ta!
Si sa stiti ca si mie a inceput sa-mi iasa buricul si se vede si linia neagra.Pana la buric destul de pronuntat si de la buric in sus mai putin...
Va pupic!!!
nicoll_mada 32s+1z
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN