Mamici de iulie-august 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Monica si eu voi mai face eco morfologica in jur de 36, maxim 37 de saptamani. Deocamdata am numai strategia pe termen scurt, cu control pe 16 iunie, si apoi mai vedem, probabil de pe 3 iulie incolo in fiecare saptamana control la spital.

Emaaime eu ti-am mai zis ca dupa parerea mea, vei face fetita. Dar din cate imi amintesc Katink era experta in determinarea sexului bebeilor ;)

Andreea, ai vrea tu fetita! Lasa ca va iese data viitoare o Maria , acum creste-l mare pe Andrei!

cocoloasha nu te grabi inca cu rochitele, caci s-ar putea sa fie o problema cu transpiratul excesiv. Tocmai problema hainelor o dezbatem azi.

Va pup, mai trebe sa fac si treaba, deis as sta cu voi toata ziulica!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by mamini

Andre_ea, daca e intins si incepe sa doara un pic, poate se intoarce buricutzul. al meu nu s-a intors, dar eu sunt inca 28+, adica "mucioasa" pe linga voi. s-a intors la cineva?
M

Cum adica sa se intoarca? Sa fie iesit in afara? Ca e iesit de mult.

Kulta, saru-mana! N-am mai facut poze recent. Poate reusesc zilele astea. Ai grija de burtica, ca e inca mica. Nu te mai obosi atat.

Ema multumim pentru informatiile de la cursuri. Sunt bune pentru noi incepatoarele.

Andy si 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, pretul la eco variaza de la cabinet la cabinet.din suma totala o parte platesti tu, o parte Kela. asa ca sunt cabinete unde platesti toata suma si apoi trimiti tu hirtiile la kela si iti vin banii in citeva sapt, sau au ei (suora Kela-korvaus) si platesti doar partea ta si se ocupa ei de hirtii- tu doar semnezi la ei o imputernicire). in Helsinki sunt 2 cabinete unde au 3d/4d Femeda si Felicitas- e in jur de suta , suta si ceva de euro si inrest, o eco obisnuita poate fi de la 60 la 100 ( partea ta), merita sa iei pagini galbene si sa suni sa intrebi.
aici am fost la 11 sapt sa vad daca bebe traieste( ca aveam febra mare si nici o infectie pe nicaieri) si s-a uitat si la pliul nucal, max 20 de min- 84 euro partea mea.nu e nici cel mai scump, nici cel mai ieftin.
pupici
M

Mergi la inceput

Buricul meu nu s-a intors in afara.inca.la voi la toate e iesit?
M 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

mamini, multumesc pentru raspuns. Eu as vrea o eco normala insa nu stiu cum sa caut pe internet cabinetele astora care fac ecografii. Ori nu pun adresele pe internet ori nu stiu eu sa caut. Iar in pagini galbene,,,,,,,sunt total derutata pentru ca nu stiu ce denumire sa caut: läkärikeskus, klinikka, habar n-am
Pupici
k28+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna la burticutze!!
Simona79-bine ai venit!!! Si sarcina usoara in contiuare!
Kulta-si eu la fel poftesc ca si tine ciocolata si inghetata si am burtica tuguiata.Cred ca e tot baietel!!!
Mamini-nici la mine n-a iesit inca in afara,pt. ca eu inainte il aveam bagat inauntru,nici nu se vedea-parca aveam o gaura.Cred ca de aceea,mai are pana iese in afara!!
Ema--esti fericita ca ai cursurile astea,eu una nu stiu cum o sa fac fata la schimbat ,la baie ,ca nu stiu nimik.Bine ca e mama aproape!!!
Cu hainele stau deocamdata bine ca am vero 4 perechi de pantaloni si mi-am luat si cateva bluzite.Una dintre perechi e di blug si e special pt. gravidutze.Am primit-o cu imprumut ca de altfel si o rochita subtire de blugi!
Buburuza mea e in continuare ffff linistita si ieri mi-am facut programare la echo -ca sa vad ce are- dar e tocmai pe 10 iunie si eu as vrea sa vad acum ce face!!! mai ales ca va aud pe toate cat de vioi sunt puiutii vostri si imi vine sa plang ca al meu e asa de aproape o saptamana!!!! Nu stiu ce sa mai cred,toata lumea imi zice sa stau linistita,dar eu nu inteleg de ce da asa de rar si putin?!!!
Mamini-tu ce parere ai?

Am pus poze cu mine(singura gravidutza ) si oltence mamici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

de la Anda si buburuza din burtica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, buricul mei este total iesit de vreo luna. Nu cred ca poate iesi mai mult de atita.
K28+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eu mananc capsuni cu disperare maxima. Si pofte de inghe am.
Si am baiat. Poate tine mai degraba de ce substante cere sarcina in acest stadiu si pe care chestiile astea le asigura.

Eu nu-mi incap in piele, ca mandra mea a catigat un mini-concurs de frumusete online de aici din TM. Maine mergem la festivitatea de premiere . Bine, nu este asa de important ca si ceva ce realizezi prin eforturi proprii (olimipiade, concursuri de creatie etc.) dar este frumos. Saptamana viitoare avem serbare si voi fi si atunci o mamica tare mandra.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 30 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Anda, il simti macar de 10 ori pe zi? fiindca de ex, daca e cu spatele la burtica si da din minute si picioruse inauntru, nu neaparat il simti.important e sa simti miscare. si daca nu mai ai rabdare pina la eco, ai vre-un cabinet unde au dippler sa-i asculti macar inimioara? si atunci stii...dar o fi molesit de caldura, daca la voi e asa canicula...si nu toti sunt turbati ca zuza mea care nu doarme ( acu`drept e ca eu ii mai articulez cite-o cafea...cred ca e si vina mea putin...
Kulta, in pagini aurii te uiti de lääkärikeskus,gynekologikeskus si te uiti de ex pe net la hinnasto( cit costa), la tutkimukset(=investigatii, sa fie si ultraääni- asta e ecografia) si yhteystiedot- adresa si nr de tel. daca te incumeti la Femeda, la 3d( dar nu e pretul pe net, au si rezervare on line, nu e nevoie sa suni, musai.daca e ceva, da-mi pm si iti mai spun.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna burticutzelor,

Recunosc ca a trecut ceva timp de cand n-am mai scris.....dar am citit tot timpul ce ati scris. Din pacate am fost foarte ocupata la servici, dar speram ca peste 2 saptamani sa stam acasa....mai intai in concediu de odihna si dupa aceea in concediu de maternitate ......si promit sa scriu in fiecare zi.
Fetelor voi a-ti intrat in concediu de maternitate???
Noi mergem la ecograf saptamana aceasta (vineri) la dr. Iosup si sunt foarte nerabdatoare sa-l vad pe bebe mic ... si sa vedem daca ne confirma ca este baietel.... Am avut o surpriza in familie... cumnata mea a stiut ca va avea o fetita si cand a iesit cel mic s-a dovedit a fii baietel... Ideea este ca pentru cumnata mea a fost o mare bucurie pentru ca isi dorea baietel. Acum are 3 saptamani ... si este un mare mare mancacios.

Mamini, mie nu mi s-a intors buricul si nici nu mi-a iesit in afara...si nici linea negra nu se vede pe burtica....la voi cum este?

Pupici

Lory si baietelul din burtik 32s+

Mergi la inceput