Mamici de iulie-august 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Laura 25 cu inghetata si fructe la fete, la fel eu mananac zilnic cel putin o masa de salata rosii si branza (dar ma gandeam ca e din lipsa mea de calciu). Probabil cu pop-corn-ul te incadrezi la baieti ;)

Andreea da, ma plang, ca la sfarsitul zilei, dupa servici si iesit afara cu Miruna, pantalonii sunt nepurtabili, cu bluzele m-am scos ca am doua ce nu necesita calcare iar la rochii nu ma incumet pana nu sunt sigura ca nu-mi fac rani intre picioare :(

Si inca o intrebare: ce fel de pijamale si halate v-ati gasit pt spital? Eu de vara am din alea mai mult dezbracate, ar merge si la alaptat dar parca nu ma vad in matasuri prin maternitate.

Katink abia asteptam poze cu sora si nepotica! Si vesti de la dr...

Irina imi pare rau de medicul tau, e intra-devar inadmisibil sa stai 1 luna cu febra si fara diagnostic... Sanatate muuulta!

Pup you all,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andre_ea, daca e intins si incepe sa doara un pic, poate se intoarce buricutzul. al meu nu s-a intors, dar eu sunt inca 28+, adica "mucioasa" pe linga voi. s-a intors la cineva?
cit despre tzoale...mie incepe sa imi para rau ca mi-am luat atitea. am cumparat doua camasi cu mineca lunga cu burtica si inca nu le-am rupt eticheta macar, o pereche de blugi pe care i-am imbracat de 2 ori.imi "fac veacul" intr-o pereche de blugi subtiri si o doua perechi de pantaloni din tricot(unii negri si unii bej)+ bluzele dinainte. si cind s-o face cald am o fust lunga-lunga, pe elastic si o pereche de nadragi 3/4 cu snur. suficient, mai ales ca sunt in concediu si stau mai mult in casa in tricou si chilotei.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, f bine suna cursul asta, chiar v-au invatat chestii practice, asta as vrea si eu, ca nu prea ma pricep...nu prea...nu ma pricep.
Boga, eu halate si pijama nu-mi cumpar, aici la spital nu pleci decit cu pieptanul, peria de dinti,pasta si daca vrei ceva cosmetice cu tine.si eu o sa imi iau chilotii mei, fiindca desi stiu ca sunt fierti si sterilizati, parca tot pe-ai mei ii vreau. restul ai acolo. tot ce trebuie.
Irina, hai, curaj, poate se insanatoseste dr tau!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Bella ma ia cu fiori cand vad ca ne apropiem cu pasi siguri spre statutul de mamici. Iti doresc tot binele din lume si flacai sanatosi. Poate se intalnesc cu baiatul meu la un fotbal. Sa ai nastere usoara si asteptam vesti de la tine.

In legatura cu mancarea, eu sunt innebunita dupa legume,fructe si lactate. As manca numai salate, branza, smantana, capsuni, etc. Cu dulciurile nu prea ma omor. Daca mi-ai da sa mananc rosii cu salata de vinete si iaurt cu fructe, nu m-as plange.

Luminita
29+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu am avut de curand o perioada in care am tot mancat mere verzi. Pana sa apara capsunile. Si acum mananc, dar mai putin.
Fac fata?

Andy si 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Isa nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi. Se pare ca gemenii vor fi primii.
Mitub cand mai faci eco morfo? Eu o sa mai fac una la 36 de sapt.
Cat despre pofte eu manac cam 2 kg de capsuni pe zi si inghetata de vanilie. Ciresele ma baloneaza f tare asa ca am renuntat la ele. Mai manac struguri fara sambrui si pepene rosu. cat despre rosii cu branza bag la greu cu cartofi noi.

Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
AMR 36 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Boga pt ca noi nu stim ce e bb,iti zic si eu ce pofte am si vedem noi cand se naste daca se potrivesc!Si eu am pofta de capsune tot timpul,imi plac la nebunie-inghetata nu prea mi se nazare!Salata de fucte as manca in nestire-nu mere(nu mi-au placut niciodata).Mai ma chinui sa rod un mar asa de foame uneori!Dar mor acum de pofta dupa cirese,nu conge-sper sa gasesc-sunt la noi asa scumpe-pana la E15/kg alea mari si zemoase-dar daca gasesc tot imi iau macar jum kg(dar nu se gasesc peste tot).Of azi am de alegat dupa cirese-ca tati tot ocupat cu munca(doar liber duminica si aia fuga la cumparaturi si carat mancare ca un hamal)
Pap branza telemea, cas cu rosii si mult peste!Si lactate in toate formele-dar pisic sunt de obicei dupa lactate!
Iar ieri mi-am mancat eu fulgii cu lapte+banana dim,iar la pranz am vrut sa mananc pilaf si o bucata de friptura carne porc.Si mi-am pus portie mica-ca nu mai pot manca decat des si putin si culmea am mancat jum si nu mai puteam- bb ma impingea asa tare si simteam stomacul asa plin de parca mancasem un porc intreg.Si asa ma pune bb la dieta,cred ca zice mami cam-stai ca o ajut eu

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Buna fetelor,
Ce faceti? Cum suportati caldura asta ? Ca eu una.....foarte greu.....unde mai pui ca au aparut si bufeurile....hai ca mai e un pic....ati fost pana acum la spitalul unde veti naste? Eu o sa nasc la Polizu - am fost cam acum 2 saptamani - mi s-a parut super ok,e foarte curat chiar daca e in constructie o aripa noua.
In rest......mananc la greu foarte multe dulciuri,mai ales inghetata si ciocolata,cartofi prajiti,salate si........ciorba ,cred ca o sa ma fac batoza,desi n-am luat decat 9 kg pana acum.....lucrurile de anul trecut nu ma mai incap deloc ,cred cava trebui sa colind un pic prin magazine - ati vazut pe undeva rochite largutze de vara ?

Cocoloasha,mamica de cocolosh 30+ ,Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna fetele
Katink, nu mai esti singurica, ma bucur pentru tine. La mine vine tot familionul in August. O sa fie super.
Acusor , Oana,Andre_ea, Dede, burtici frumoase, minca-le-ar mama pe ele. Cresteti frumos si sanatos.
Irina, Dede, voi incerca sa ma odihnesc mai mult insa slabe sanse cu copil de un an
Mamini, mai lasa depresiile si dorinta de a-ti vedea bebica prea repede. Eu cu Danuta mi-am dorit asta si din nefericire a iesit mica, mica, la 38 saptamini. Ai grija de tine si de ea.
Ai idee cit costa o eco la particular?
Irina, si bebeul meu isi gaseste sa bata cu picioarele cind vreau sa fac nani. Las' ca ies ei afara....
Simona79, Bun venit si nastere usoara. Asteptam pozici.
Monicutz, acusi, acusi vine momentul. Ai grija de tine.
Blackpanterro, micutul Aidan nu mai are rabdare dar mai convinge-l sa stea inca 5 aptamini la caldurica.Si Sebastian joaca fotbal cu ficatul meu insa asta e, eu macar stiam la ce sa ma astept.
Emaaimee, nu te stresa. Tu ai burticuta mica dar plina de bb, lichid amniotic mai putintel. Nici noi nu mai avem eco, dar sper de ziua mea sa primesc de la sotul meu cadou o ECO la particular.
14lory, sa dea Dumnezeu sa duci sarcinuta pina la capat.
Bella si Sandibelii, sanatate, ai grija de tine si de sandibeli si nastere usoara.
mitub, eu am baietel si burtica tuguiata si poftesc ciocolata si inghetata.
Noi suntem tot asa, contractii, oboseala, picioare si miini umflate dar trece si asta.
K28+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Kulta -dragutica de tine ce ne-ai luat la rand!Eu nu tin minte,tre' sa scriu pe hartie!Ai mare grija de tine,odihnestete pe cat posibil si pup-o pe Danuta din partea mea si bb!Ce bine de tine ca iti vin rudele!Si eu am piciore si maini umflate!
Nu ma stresez cu burtica,dar m-a enervat aia!
Gata nu mai scriu ca intarziiii si trebuie sa pap si ceva!
Va pupicesc!

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput