Mamici de iulie-august 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Bella, sanatate si sa stea Sandibelii cit mai mult cumintei, la burtica. te asteptam "on the other side" la bebelusi de iulie-august, dar pina atunci speram sa auzim de voi ca sunteti bine.
M 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Boga, eu din fericire am mostenit cateva rochite si 2 perechi de pantaloni subtiri de vara de la prietena mea "Blue angel" care-mi prind tare bine!!! Problema este ca eu sunt putin mai corpolenta decat ea, si am pus si ceva mai multe kg pana la ora asta... Am o rochita de blugi larga cu bretelutze - deja m-am bronzat pe decolteu, asa ca am inceput sa ma dau cu crema FPS 25 - si una verde tare dulcica care cred ca-mi va mai veni cca 2 sapt. de acum inainte si mai am o pereche de pantaloni de inisor marimea L (eu sunt de S in mod normal) si inca o pereche de pantaloni lungi si largutzi vernil deschis cu care ma simt extrem de bine! Este foarte adevarat ca atunci cand port rochitze imi simt carnitza la picioare cum se freaca, lucru neobisnuit si tare incomod... si fiind carne pe carne mai si transpir abundent intre picioare...

Poti sa-ti cauti ceva pantaloni trei sferturi de in, marime de grasutzi si chiar fustele acelea gipsy care se poarta acum, dar pe elastic... Eu ma uit cu jind dupa ele, intru in magazine, admir, imi doresc, dar... nu cumpar... ma multumesc cu ce am si sper sa trec la marime apropiata de a mea dupa nastere pentru ca pana la urma nu m-am ingrasat chiar atat de mult, burta cu bebelina este mare...

Luna asta am de cumparat pompa de san, am citit la proaspetele mamici ca este necesara, iar eu am sfarcuri cu probleme..., saltelutza, termometru de corp, suport pentru imbaiat bebelusha, etc... o gramada de cheltuieli cu folos, nu ma apuc sa cumpar lucruri pe care nu le folosesc... Iar pentru iulie las ultimele cumparaturi: medicamente, ceaiuri si imbracamintea pentru bebelina, etc.

Pupici,

Irina si bebe 29 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Isa nastere usoara si sa vii acasa cu doi flacai mari, mancaciosi si nazdravani!

Fetele care se mai inscrie la intalnire? E probabil ultima ocazie sa ne vedem cu burtici, apoi sigur va fi o pauza de minim 2 luni pana intregim lista bebelusilor si se vfac si ei maricuti!

Propunere sondaj: mamici cu fetite in burtica, cum stati cu pofta de capsuni si inghetata? Dar cele cu baietei, ce pofte aveti? Hai sa gasim puncte comune in mancarurile preferate.

Ieri la spital ma straduiam sa ghicesc din forma burtii cine are fata, cine baiat. A mea este cand tuguiata, cand rotunda, cred ca depinde mai mult cu ce ma imbrac si cum are chef mandra sa stea !

Kulta ai grija de tine si de Sebastien, sa-l mai tii la caldurica cateva saptamani!

Pupici tuturor,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Boga, ce sondaj haios ai ales... Hai sa-ti raspund: eu am fetitza la purtator si pofetesc mereu capsuni si inghetata, deci... ma incadrez... Dar cred ca si fara burtik tot asa mi-as fi dorit sa am capsuni si inghetata in permanenta in frigider, sunt fun!!!

Pupici,

Irina si bebe 29 sapt.

Mergi la inceput

Maimini, cum stai cu depresiile??? Sper ca esti mai bine, macar azi cand mi-am propus sa-ti iau locul in top la depresii... Oricum, deja ma simt mai bine si mi s-au uscat lacrimile...

Cred ca depresia mea este legata si de ultimele noutati aflate de la doctorul si prietenul meu in acelasi timp... se simte foarte rau, iar la telefon parea foarte deprimat si slabit... Dupa o luna de febra in permanenta, dupa o luna de incompetenta a medicilor care nu-i dau un diagnostic... te cred si eu... si mai este si medic, stie doar cate se intampla prin spitalele astea... offf, eu sper din tot sufletul sa se faca bine, chiar daca nu ma va asista el la nastere, ca vorba aceea: nu raman eu nenascuta, dar pentru el imi doresc sa se faca bine pentru ca este un om deosebit...

Pupici,

Irina si bebe 29 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, azi stau bine cu depresia, fiindca nu ma lasa copila sa dorm de 2 nopti si sunt prea obosita sa gindesc, de rau sau bine...stiu doar ca imi vine sa vars de somn, dar dumneaei are chefuri, ceva, revelioane, majorate, de-astea de tin toata noaptea, cu dansuri si sarituri.asa ca...am un clei in cap de nu-s cuvinte.
si ca burtica cu fetita,am pofta de inghetata- in conditii normale daca mincam inghetata o data pe an!!!! si pofta de capsuni- dar asta o am mereu, atita doar ca aici inca nu s-au copt cele autohtone, cu gust si asa ca sunt din alea scumpe rau si fara gust,fara miros.asa ca pap congelate dezghetate.
M28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Hai ca sunt si eu harnica azi si cu chef de scris.
In primul rand, Isabelle, sanatate multa, copii cuminti acolo in burtica macar 3-4 saptamani si cezariana sa decurga fara nici un fel de probleme! Sa faci doi baieti sanatosi, mari, mancaciosi ( e de la sine inteles ca o sa fie si frumosi si destepti) (poate ii las sa imi scoata fata la inghetata peste cativa ani ).
In legatura cu sondajul cu ce pofte avem ... eu unde ma incadrez?. La mamici de fete sau de baieti? Pai ... eu as manca toata ziua telemea si cas cu rosii, inghetata la cornet cu ciocolata(e f. important cornetul) si fructe (in special mere si capsuni .. am o pofta si de cirese, dar am vazut tare amarate in piatza, nu m-a tentat sa dau banii ceruti pe ele ...). Si mai am cate un chef de popcorn uneori ...aaa... si am mancat un borcan de 750g. de Nutella in mai putin de 2 saptamani ....

Laura 34+ si Shtrumfii +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mamini, Isa, multumesc pentru raspunsuri. Ma speriasem cand am auzit de hernie, pentru ca eu am niste dureri vagi in zona ombilicului. Si mi se parea ca e si cam plat de jur imprejur, desi am vazut ca si la alte burtici e la fel. Pana la urma cred ca e doar pielea mea care se crapa.

Isa, multa sanatate! Sa ai grija de bebici si nastere usoara atunci cand va veni timpul!

Boga, tu te plangi? Cu 2 perechi de pantaloni, te-ai scos. Stiu ca in mod normal schimbam mai multe haine intr-o saptamana, dar acum avem alt regim. Eu nu am decat 1 pereche pantaloni. Si nici gand sa mai intru in ceva de vara trecuta.

Andy si 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am fost tare obosita zilele trecute,mamini,m-au chemat pe la serviciu si daca mai fac si mancare-sunt rupta!Dar v-am citit!Si azi trebuie sa ma duc putin!
Am aflat ca la noi ziua urmatoare dupa nastere iti spala bb sau te lasa pe tine sa-l speli(daca ai curaj) sub supravegherea lor.Asa ca trebuie sa pun prosop baie bb in bagaj(nu aveam decat niste prosopele mici-mici de bb in bag).A si ieri ne-a aratat moasa cum se ingrijeste cordonul ombilical-am inteles ca primim niste pliculete care contin solutie dezinfectanta si trebuie sa facem toalteta zilnica buricutului.
Cand vorbeati voi despre dulciuri-imi era pofta de clatite si mi-ati facut acum pofta de papanasi-am luat ieri br pr si smantana-poate o sa fac azi,maine.
Isa-nastere usoara si pana nasti ai grija de micuti!
Lorena-sa stea cat mai mult in burtica Bocanila si Bambi!

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

A, am uitat sondajul. Pai, eu fac baiat si toata ziua as manca inghetata, capsuni si ciocolata. Treaba e ca mie imi placeau si inainte, asa ca nu stiu...
Chiar si cu poftele exagerate, eu zic ca seman cu cea dinainte. Si atunci daca mancam azi ciocolata, trebuia sa mananc si maine, si apoi greu renuntam la obicei. Cam atunci cand observam celulita pe picioare undeva la jumatea celei pe care o am acum.

Andy si 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput