Mamici de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
mitub spune:
mamini mie mi-a intrat adanc rau de tot buricul dupa prima nastere, ziceai ca fusesera legate buricul meu de la fiica-mii dar intre timp si-a revenit la normal.
Acum e iesit tare in afara si au inceput si muschii sa se desfca asa faca loc voinicutei ;)
Gabi felicitari Evei, e o scumpa...
Si ca sa ma laud si eu cu Miruna mea, ati vazut in weekend reportajele antenei1 de la evenimentele organizate cu ocazia zilei de 1 iunie??? Primul copil care apare inainte de inceperea reportajelor noi, o fetita in rochita rosie in carouase mici si cu palarie, este Miruna, acum 2 ani, cand au filmat-o in parc. Daca mai dau azi-maine o puteti vedea.
Anda 10 miscari pe zi sunt suficiente sa stii ca bebe e bine. Si daca ai vreo indoiala, pune-l pe sot sa asculte prin burtica si va auzi miscare.
Monai Nici eu n-am pofta de carne si nici nu prea mananc, paote ar trebui sa fac ca si tine, sa mananc obligat - fortat, ca face bine.
Lory ce fel de eco facuse cumnata ta? Ca si mie mi-au bagat mai multi cuiul sa nu bazez ca e fata ca nu se stie pana se naste etc...
Gata, trec iar la treaba,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)
simona79 spune:
Vad ca ati trecut la pofte si mancaruri. Eu am sigur baietel si desi nu-mi placeau capsunile deloc, anul asta am mancat din sapt 20 si ceva, cand era 400.000 lei kg si mancam cate un kg odata. Despre inghetata...mai putin, desi inainte era preferata mea, acum nu prea imi mai surade, dar daca mananc tb sa fie musai de vanilie.
In rest, meniul de acum tb sa contina salata de rosii cu castraveti si neaparat multa branza, cirese si mai nou pepene - ca de...baiatul meu are numai gusturi scumpe.
despre imbracaminte eu am 2 perechi de pantaloni subtiri de vara unii pt grasute, pe snur, f comozi, si unii speciali dar mai incomozi ca tb sa-i leg neaparat pe burta si daca nu-i strang aluneca si o fusta de panza tare f comoda, ca un sac dar care culmea, nu ma ingrasa deloc. E preferata mea. Iar in sus am 2 camasi si un tricou si mai iau tricouri de la tati (cand nu ne vede). Si ajuge, ca tot am intrat in concediu de o sapt si stau mai mult pe acasa-le spal si le imbrac de nu am treaba. Toata per rece am purtat o salopeta de blugi ca pantalonii de gravida mai grosuti mi-au fost buni doar o luna. Noroc ca pana prin sapt 16-17 m-am imbracat cu hainele mele normale, nu prea crescuse burtica. Pt spital sau pt bebe nu am cump inca nimic, sunt superstitioasa, pt ca eu am mai fost insarcinata odata acum un an si jum si mi-am luat interfon de bebe dar am pierdut bebe-ul, nimeni nu stie de ce, asa ca am zis ca peste o luna cumpar tot- oricum eu cumpar tot intr-o zi, asa e felul meu: intru intr-un mag si iau de acolo tot ce am nev. Am facut numai comanda de patut pana acum.
Irina, imi pare rau pt dr tau, stiu cat de imp e sa nasti cu dr in care ai incredere. Multa sanatate iti doresc si tie si lui.
Simona si Mario 31+
Lory2004 spune:
Mitub,
Cumnata mea a facut echo 4 D la dr. Hergelegiu la Sanador.
Adevarul este ca am mai auzit cazuri...asa ca pana nu ne vedem cu bebelusii in brate....nimic nu-i sigur.
Pupici
Lory si baietelul din burtik 32s+
mitub spune:
inca o intrebare pt tine, Lory> la cate saptamani a facut acea eco super? ca poate fiind facuta devreme n-a fost asha de sigur... ma gandesc si eu.
Eu am facut la Pop la 22 saptamani si de atunci s-a mai uitat dr. mea de vreo 2 ori si nu mi-a zis ca ar fi altceva. In plus, sotul zice ca ar fi vazut o pasarica la ecograf ieri ;)
Merci,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)
Lory2004 spune:
Mitub, echografia a facut-o la 22 de saptamani....eu zic ca era suficient de mare bb ........dupa aceea nu a mai facut echo morfologica......doar echo normala....
Dar eu sper sa fie bebe ceea ce iti doresti tu....(baietel..nu?)
Pupici
Lory si baietelul din burtik 32s+
simona79 spune:
Anda, nu tb neaparat sa te sperii, la 27+ sapt si la mine erau zile in care abia daca-l simteam si el e neastamparat de obicei,acum joaca fotbal cu burta mea. Tin minte ca eu nu l-am simtit deloc vreo 3 zile si ma panicasem rau dar am baut niste cafea si niste cola si l-am enervat de mi-a aratat el dupa aia miscare. Incearca si tu asa.
Mamini- mie nu mi-a iesit deloc buricul , este drept ca era ascuns rau inaine si acum doar s-a mai micsorat gaura un pic. Nici nu ma doare si nu cred ca va iesi in afara. Depinde f mult de forma inititala pe care o avea. Nu iese la toate gravidutele. Si nici linie neagra nu mi-a aparut. De fapt, in afara de sani, burta si bufeuri este totul exact ca inainte de bebe.
Lory2004 - Si eu tot la Iosup mi-am facut eco morf la 20 sapt (ma duc rar pt ca dr meu imi face eco la fiecare control si nu vreau sa-l zapacesc pe bebe prea tare) si daca nenea Iosup spune sigur un sex la bebe (daca nu spune ca nu e clar) pai sa stii ca ala e! Toate prietenele mele gravidute s-au dus la el si de fiecare data a fost super meserias. Acum nu stiu-oricine poate sa mai si greseasca, dar eu am f mare incredere in el.
MONAI spune:
Fetele, ce se intampla de sunteti asa harnicute? Abia tin pasul cu voi.
Se mai vorbea despre haine, eu port fuste cu partea de sus din elastic, speciale pentru gravide (am doua), o pereche de blugi subtiri cu elastic si ei(cumparate din Timisoara, dupa sfatul lui Gabirus) si o rochita foarte subtire, cu bretele si elastic in partea de sus. Bluzele le port tot cele pe care le purtam si inainte, sunt mai mulate pe burtica. La iarba verde cand iesim port pantalonii scurti ai lui barbatu-meu. Cineva mi-a promis niste sarafane subtiri de vara, sper sa mai apuc.
Aici la noi a inceput furtuna.
Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.
emaaimee spune:
Buricul nu e obligatoriu sa iasa in afara,la mine tot inauntru e(dar era inainte destul de adanc).Prietena mea-a avut 2 copii-nu i-a iesit buricul la nici unul,vara mea un bb-nu buric afara,alta prietena la fel.Deci nu se potriveste cu iesitul in afara la toate-oricum isi revine la loc.Linea o am de mult-primul trimestru- e bej si se duce pana intre !
Gabi sa iti traiasca Eva frumoasa!Si tie la fel Boga-Mirunica!
Si pupici tuturor copilasilor ca sunt tare draguti si noua la toate pupici ca doar noi ii facem!Sa nu uitam si taticii si lor pupici!
si pestiuc iubit de 34s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
blackpanterro spune:
Buna fetele,
vad ca sunteti harnicute azi...
Bella sa auzim numai de bine de la tine.Iti doresc numai bine si sa stea bebe-ii cuminti pana la termen daca se poate, daca nu, cat mai aproape.
Gabi felicitari pentru Eva, merita ca e tare frumoasa
Vad ca ati vorbit de pofte, eu am pofte nebune pe fruncte, mai ales cirese, care vreau sa spun ca ma tin regulata :).Ma bucur tare mult ca imi era frica de constipatie in perioada asta.
In rest manac si eu multe salate cu rosii, castraveti si feta.Carnita nici eu nu prea mananc dar daca va temeti ca nu luati destule proteine - alunele,fisticul,soia, semintele de tot felul sunt foarte bogate in proteine.
La fel 2 pahare de lapte fara grasime pe zi adauga multe proteine.
Inghetata mamanc si eu dar mai mult pentru calorii, desi imi place tortul de inghetata :)
Adriana si Aidan 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
lulu75 spune:
Eu am fost la Iosup la 20 de saptamani la eco morfologica si mi-a spus ca e baiat. La fel mi s-a spus si la eco normale. Sincera sa fiu nu as fi nefericita daca la nastere ar fi fetita.
Cunoasteti cazuri in care la eco s-a vazut ceva si la nastere era pe dos?
Luminita
29+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos