Mamici de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
andre_ea spune:
La mamicile de mai-iunie se discuta acelasi subiect. La nu stiu ce spital, imi scapa, face gauri asistenta-sefa de la neonatologie - 500.000 lei.
Andy si
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
mamini spune:
i-as pune cercelusi din prima dar nu ii fac astia si eu nu ma indur, desi stiu ca nu doare tare cind sunt chiar mici-mici.
M28+
mitub spune:
Eu personal nu sfatuiesc pe nimeni sa faca gauri bebeluselor din spital. Copiii se nasc cu imunitate aproape nula si este periculos sa faci astfel de proceduri inaintea vaccinului de la 2 luni si a lunii urmatoare.
Noi am facut gaurici la 3 luni, deci exact cand vaccinul antitetanos isi intrase in functie. A plans tare Miruna, mi s-a rupt sufletul, dar pe masura ce cresc e mai rau ca se vascularizeaza zona. De data asta voi face la un magazin de cercelusi unde pun cu pistolul, si sper sa fie mai bine.
Pupici si o seara frumoasa,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)
mamini spune:
Boga, ai dreptate, e corect ce spui, dar pe de alta parte si noua ne-au facut mamicile gauri in urechi cind eram mici...cred ca e mai bine sa nu stii. dar cred ca varianta cu pistol pe la 3 luni e ok. la mine va trebui sa astepte primul drum in Ro, ca si botezul si pasaportul
- cred ca voi fi capiata de creier cu un milion de lucruri pe care sper sa le rezolv in vacanta de Craciun...
M
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by mamini
Boga, ai dreptate, e corect ce spui, dar pe de alta parte si noua ne-au facut mamicile gauri in urechi cind eram mici...cred ca e mai bine sa nu stii. dar cred ca varianta cu pistol pe la 3 luni e ok. la mine va trebui sa astepte primul drum in Ro, ca si botezul si pasaportul- cred ca voi fi capiata de creier cu un milion de lucruri pe care sper sa le rezolv in vacanta de Craciun...
M
Trebuie sa iti faci o listuta ca sa nu uiti nimic.
Luminita
29+ cu
AndreiTati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
mamini spune:
mereu am...si tot mai uit...sa trec pe lista...unde pun lista...o sa mai fie si bb si atentia mea pe ea...Dumnezeu cu mila!
M
blackpanterro spune:
Buna fetele,
Am fost la control de dimineata, si totul e bine, masuram atat cat ar trebui pt varsta asta de sarcina si SURPRIZA sunt dilatata aproape 1 centimetru.Doctorita a spus ca totul e bine si nu sunt sanse sa se nasca prematur mai ales ca mai sunt numai 10 zile pana la 37 de saptamani.
A mai spus ca este mai bine sa ma dilat putin din timp pt ca sunt multe femei care se chinuie ore intregi sa se dilate 3 cm de aceea daca travaliul incepe si eu sunt deja dilatata putin imi va fi mai usor sa nasc - nu va dura atat de mult.
Este tot baiat, :) de data asta i-am vazut toate treburile - hehe.M-am bucurat tare mult ca la un moment dat chiar am crezut ca se poate sa fie fata.Acum nu mai sunt dubii si este chiar dotat baiatul- haha.
De asemenea este cu capul in jos.
Adriana si Aidan 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
17lory spune:
Buna burtici frumoase!
Multumesc mult de raspuns Emma. Poate o sa ne vedem in spital. Noi suntem mai mici, de abea 32 de sapt si 5 zile, dar suntem doi in burtica si nu stiu cat mai este spatiu, deci oricum inainte de termen. D-na dr vorbea de o internare incepand cu 5 iulie.
Noi mergem la control pe 15 iunie, la Endocenter. Cam multe brodeli!
In legatura cu kg sper sa fie cum zici tu sa slabesc, m-am simtit prost cand mi-a zis ca sunt grasa si sa pun mana sa slabesc. Eu niciodata nu am fost grasa, dar ce sa fac daca a trebuit sa stau acasa, sa sedentez. Eu sunt o fire energica. O sa incerc sa slabesc, promit!
Mamini, draga, dr mi-a spus sa nu mai mananc mancare gatita, numai verzituri (de unde am niste arsuri, sora cu moartea), fructe. Imi este destul de greu. Astazi mi-am facut un sote de mazare cu cartofi noi. Numai legume fierte pe care le-am mancat cu salata de varza. Varza este buna ca este diuretica si rfezolv mai multe. Nasol ca nu tolerez verdeturile. Am uitat am pus si doua bucatele de vitel fierte. Ca desert capsuni cu un pic de iaurt degresat. Sa se simta si bebelusii mei bine. Asta este mancarea pana la ora asta.
Va pup buritic frumoase,
Lorena si cei doi BOCANILA SI BAMBY
corbioana spune:
Salut burtici si La multi ani celor care au deja copii sper ca toate le-ati luat cate un nimic acolo si noua sa ne traiasca tuturor bebeii de la burtik si sa-i vedem si noi sanatosi la anul de 1 iunie cu ceva bun si frumos 

Boga uite ma tin de cuvant si incerc sa scriu si eu din cand in cand cate ceva si sa vedeti ca sunt ok. In afara de glezne umflate si mai apasa bebe pe jos acolo e bine suntem ok. Mi se mai intarseste burta cred ca niscaiva contractii...Dar ce sa facem mai muncim putin si apoi gata.
Eu voi face tot cezariana si cu anestezie generala cred ca si tine MOnica si de temut???? Hmmm....ma cam...nu pot zice nu, as minti.. Mi-e teama de anestezie, de operatie sa fie totul ok si bebe sanatos insa nu intru chiar asa in panica pt ca ma rog la Dumenzeu sa fim bine si avanad atatea pe cap incerc sa nu ma gandesc la ce e rau.
Eu sper ca vom trece cu bine si prin asta.
Va pupik
Ioana
sapt.33
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
blackpanterro spune:
Am vazut ca discutati despre nastere, nici mie nu mi-e frica de nastere ca voi avea epidurala, mai mult mi-e teama pt bebe, sa fie sanatos, sa nu aiba probleme.
Deasemenea ma tot gandesc daca voi o mama buna si daca voi sti cum sa il ingrijesc pe bebe.
I-am mai luat si sticlute si linere de unica folosinta pt bebe, in caz ca va dori si sotul sa il hraneasca sau eu voi fi prea obosita sa o fac, voi pompa lapte si sotul ii va da sa pape.
I-am luat si toata gama Nivea Baby, acum sunt GATA.Nu mai i-au nimic pana nu se naste.
Am vazut ca vorbeati si de Pampers - ce scumpe sunt in Ro dar si in Irlanda, Emaaimee,mi se pare enorm de mult sa dai 10-12Eur pe un pachet.Noi platim 5.50$ pe un pachet de 64.
Un pachet de 160 wipes Pampers ii 4$.
Adriana si Aidan 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos