Mamici de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
delia grozav spune:
Eu la prima nastere eram toba de informatii si eram convinsa ca o sa nasc ca o doamna. Dar cum timpul trecea, a trecut termenul am inceput sa imi pierd rabdarea. La 41 de saptamani m-a internat la sala de nastere, toata lumea nastea numai eu nu
. Adi se simtea prea bine in burtica![]()
Am nascut la exact 42 de saptamani, dupa 2 zile de travaliu fals, cu contractii din 5 in 5 minute, nu foarte dureroase, dar le simteam ca nu prea am dormit de ele. Si mi-a mai pus si perfuzie cu oxiotcina ca sa fie meniul complet
.
Am urlat ultimele 2 ore ca o tiganca( inainte ma uitam cu dispret la cele care "se dadeau in spectacol"), si nu credeam ca voi rezista pana la capat.
Pana la urma totul a fost bine. Ginecologul s-a mirat si el de unde am avut forta sa imping asa de bine la final, si mi-a zis ca am fost destul de cuminte desi mie nu mi s-a parut
.
Nu pot sa spun ca acum nu mi-e frica de nastere, avand in vedere ca am vazut toate complicatiile posibile ce pot sa apara, dar incerc sa ma mentin optimista.
Am citit ceva interesant si voi incerca sa aplic aceasta strategie: cu fiecare contractie sa te bucuri ca te apropii tot mai mult de momentul cel mai fericit din viata ta, cand itivei tine pruncul in brate
Dede
, Adi
4 ani, si Medeea 33 sapt
dede
sorel spune:
Da ce repede umpleti paginile .... Sunt eu in concediu dar vad ca tot nu tin pasul cu voi. Citisem de dimineata de cirese si capsuni si am "fugit" la piata (erati la pag. 4). Pana am venit, am pregatit masa si m-am odihnit putin a-ti ajuns la 11. Sunteti fenomenale. Sper sa nu inchid eu capitolul si sa nu-mi mai raspundeti in cel nou.
Nu ma simt prea bine azi si vroiam sa intreb daca mai pateste cineva asa. Ma doare ingrozitor vezica, mai ales cand se misca bebele, si durerea se duce in partea de jos ... inghinal. Parca sunt dureri de ciclu. Dar nu ma doare cu intreruperi ca la contractii .... ma doare tot timpul ... de azi dimineata. Am impresia ca parca se rupe cava acolo. Sa ma alarmez si sa sun doctorul sau sa mai astept pana dimineata sa vad cu evolueaza? Burta este si ea joasa, asa a fost mereu si cred ca si Radu apasa pe vezica. Multumesc celor care au raspuns si inainte. Simona79 - si eu nasc tot la Giulesti. Daca afli ceva de tarife spune-mi si mie.
irinabungau spune:
Adriana, oouuupppsss!!! Deci esti foarte aproape...!!!! Super!! Sper sa aiba rabdare Aidan inca 2 sapt. cel putin!!!
Kulta, m-ai dat pe spate cu sondajul tau... pai... mi-este cam frica, chiar daca stiu exact ce se intampla, care-s pasii, etc. Cel mai tare ma sperie la ora asta faptul ca nu stiu cu cine voi naste...!!! Eu sper ca dr. meu sa se faca bine pana atunci, pentru ca stiindu-l langa mine imi mai trece frica, asa de multa incredere am in el.
Dede, eu cred ca as bufni in plans... pentru ca sa urlu mi-ar fi rusine, iar la durerile alea... mi s-ar face rau instantaneu. Eu am o chestie: mi se face frica din cauza durerii si mi se taie picioarele, imi scade tensiunea si... e naspa... Nu stiu, poate atunci voi capata forte nebanuite, eu asa imi doresc!!!
Pupici multi,
Irina si bebe 29 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:
Sorel, eu cred ca cel mai bine pentru linistea ta ar fi sa-ti suni doctorul... Eu sunt mai micutza si nu stiu ce sa-ti spun.
Irina si bebe 29 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
andre_ea spune:
Emaaimee, uite ce am gasit in preumblarile mele pe forum.
Initial postat de ilinkutza
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Am gasit un link despre depistarea sexului copilului.
Stiu ca toate viitoarele mamici merg la ecograf , dar sunt si metode "babesti" .Poate pe unele din voi va intereseaza
http://www.sexlex.inforapart.ro/?rp=sexcop.html
Andy si
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
andre_ea spune:
Adriana, mi s-a zburlit parul. Gata? Facem si lista de mamici?
Multa bafta! Ai grija sa faci un Aidan grasut si sanatos.
Andy si
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
blackpanterro spune:
Irina, Andreea
, nu mi-e teama pt ca am aproape 36 de sapt si dr mi-a spus ca daca s-ar naste acum nu ar avea nici o problema de sanatate.
Oricum mi-a spus sa stau linistita, mai ales ca nu am contractii deloc. Cum am spus mai sunt 10 zile pana la 37 de saptamani si va fi bine :)
Adriana si Aidan 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
ZenaO spune:
Salut, fetele, am lipsit ca a picat netul o perioada. Aoleu cat ati scris!
Simona, bine ai venit!
Adriana, merci pt. raspunsul cu Avon, n-am intrat inca in posesia catelogului, il astept. Lorena, eu aveam colege de serviciu care erau si distribuitoare Avon.
Bella, bafta in spital, se pare ca o sa fii prima mamica!
Vorbeati de imbracaminte... chiar ieri mi-am luat 2 rochite largi rau si un pantalon si gata, nu mai dau banii pe toale.
Of! si nu se mai opreste ploaia asta sa ma duc la paine. Ploua ca-n poeziile lui Bacovia, ce pacat ca nu s-au putut bucura copiii de ziua lor in aer liber.
Zina si bb Matei 30 sapt.
ZenaO spune:
Aaaaaa! Adriana, felicitari pt. dilatatie...ma rog, nu stiu daca am zis bine - ideea e ca ma bucur ca tu si Aidan sunteti pe drumul cel bun! Mi se pare o super veste si intr-un fel sunt invidioasa ca eu mai am asa de mult pana sa-l tin in brate spre deosebire de tine. 
Zina si bb Matei 30 sapt.
KULTA spune:
ADRIANA, ai grija de tine. Bine si putin mai simplu pentru tine ar fi sa-l mai tii pe Aidan in burtica atit cit poti de mult pentru ca numai acolo in burtik se ingrasa si creste repede. Dupa ce iese, intii scade in greutate apoi recupereaza incet, incet. Oricum nastere usoara cind va veni momentul.
Irina, pai, mama daca-s rupta-n c..r de frica....am incercat si eu sa vad ce spun fetele care nu se tem(si bineinteles cele care se tem)
si cum se imbarbateaza si se autoeduca sa fie bine pina la urma. Oricum ma distreaza vorba"sa nasc, ca o doamna" pentru ca eu la prima nastere numai "ca o doamna" n-am nascut. Am crezut ca scot finlandezele(moasele) din salon cind am inceput sa urlu ca omor pe toata lumea daca nu iese o data.
K28+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"