Mamici de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
Monica-Elena spune:
Ba da fetelor am discutat despre toate tipurile de anestezie si se pare ca asta mi s epotrveste cel mai bine. Si la anestezie depinde f mult de subst cu care te anesteziaza. O sa stiu mai multe azi dupa control cand vom vorbi numai despre nastere ptr ca este aproape la sfarsitul lunii. Plus ca la mine se va scoate pe langa bebe si fibromul si deci va fi nevoie de anestezie generala.
Cat despre apa plata in Romania este indicat ca si apa plata sa fie fiarta.
Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
AMR 35 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
andatudor spune:
Ema-eu te inteleg ffff bine.Si eu vreau sa stiu ce e,am facut pana acum 3 echo si din pacate nu a stat in pozitie favorabila,acum astept sa intru in 32 de sapt. sa ma duc din nou!
Eu as fi vrut ,daca era posibil sa stiu de la inceput!!! Normal ca in primul rand ma intereseaza sa fie sanatos,dar mi-ar fi placut...Poate cine stie...se va vedea la urmatoarea.
Oricum am auzit atatea povesti in care nu s-a potrivit predictia de la echo cu realitatea asa ca m-am mai consolat cu asta,si chiar daca mi-ar zice nu stiu daca as crede ca asa e!
Kulta-toate lucrurile -si in special cele pt. copii- sunt ff scumpe in Romania,de aceea a si scazut natalitatea atata.Si de descurcat ,se descurca fiecare cum poate!
emaaimee spune:
mamini-acum ca m-am obisnuit cu surpriza parca nu m-as mai duce la eco!Eco e peste E100!Cand ma apuca ca m-as duce ca azi,dar dupa aceea imi revin ca nu are rost sa mai cheltui bani pe eco!Avem noi ceva bani stransi pt stat acasa,dar nu strica sa fim prevazatori si sa tinem de ei intai-sa vedem cum ne descurcam!
KULTA-noi nu ne incadram in categoria celor care primesc ajutor financiar de la stat pt ca tati lucreaza full-time si aici nu mai ai dreptul la nimic in cazul asta!!Iar la noi salariu este mult mai mic decat in tarile nordice,chiria ne-o platim tot noi-dam E900/luna-apt cu o camera,bucataria intr-un colt in sufra!Curentul e 150/la 2 luni si tot asa!
Irlanda e printre tarile cele mai scumpe din Europa-asa au anuntat la tv la noi,asa ca ne strangem si noi la punga cum putem-mai ales ca eu o sa stau acasa.
Stiu ca la noi laptele gata preparat e mai scump-ala prf e E10.00/900gr.Pampers-56buc,newborn E10.50-12.00(mai ieftin la supermarket,mai scump la mag de cartier).Am avut eu cupoane de reducere si am mai prins si oferta a fost 9euro la oferta!Pot sa iti zic cat am dat eu pe ce am luat pt bb:Sampon+gel dus bb Nivea 2in 1 E4.99(500ml),suzete Avent 4.89(2buc,0-3luni-cu capac individual),perie biberoane-4.50,ulei-gel bb Johnsons(200mg)-4.99.Cand imi mai aduc aminte de altele iti mai zic-sau mai poti intreba!
si pestiuc iubit&saltaret de 34s+
emaaimee spune:
Da si am uitat sa spun ce spunea si Anda-ca e posibil sa nu stea bb in pozitie favorabila-aici la particular te pun sa semnezi hartii precum ca nu e 100% sigura eco,sa nu ai pretentii daca se greseste sexul si ca nu iti garanteaza ca pot vedea sexul-din cauze subiective-bb rusinos
Iar la mine la ultimul eco,tanti ecografista mai miloasa din fire,vazandu-ma speriata(eram in a 2 zi de spital),mi-a zis ca daca vede sexul imi spune,dar nu a vazut nimic!Scumpi nu vrea-atunci lasa sa fie surpriza!
si pestiuc iubit&saltaret de 34s+
andre_ea spune:
Ioana, nu stiu exact daca la asta te refereai, dar eu zic ca poti sa-i faci fetitei gauri din spital. Am auzit ca nici nu curge sange. Doar ca stiu ca spitalele nu prea accepta cerceii de aur de acasa, pentru ca exista riscul sa dispara. Au fost cazuri, si nu vor sa fie responsabili. Le pun ate.
Si mai stiu ca bb se va obisnui mai greu cu cercelusii pentru ca sunt grei. Dar trece.
Pupici!
Andy si
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
MONAI spune:
KULTA, eu am luat Pampers cu 500.000 lei, un bax de 80 bucati. Era la oferta, am primit si un pachet de servetele umede. Tot timpul la supermarket sunt oferte la Pampers.
Am cumparat azi doua cersafuri cu elastic pentru salteluta bebelushei, peste ele il voi pune pe cel normal. Si am mai cumparat o periuta de dinti care se pune pe deget, de care ne spunea Mamini , parca. Nu m-am putut abtine, desi stiu ca e inca devreme
. Eu am cam terminat cumparaturile, mai am doar niste maruntisuri si pompa de san pentru mine, dar inca nu m-am hotarat de care.
In legatura cu apa pentru formula, am citit undeva ca nu trebuie fiarta daca scrie pe ea apa microbiologic pura (exista apa plata Herculane).
Vroiam sa va mai scriu despre nastere si ce mi s-a intamplat azi, apropo de visul meu, dar aud conferinta de presa cu fostii ostateci. Ma duc...
Sa auzim numai de bine.
32+ si
din burtica Sara.
mamini spune:
eu as vrea sa ii fac lui Mitzi gauri in urechi, dar aici nu se fac la copii, abia adolescentele daca isi pun.am mai vorbit pe tema asta despre cerceii Danutei-Kulta a pus fetitei cercelusi...si mie mi-ar place desi astia bat cimpii ca maltratezi copilul...in plus numai fetitele strainilor si cele ale tiganilor autohtoni au cercei. cred ca ii pun cind vin cu ea in Ro prima data.
mie mi se par dragute rau cind sunt mititele si nu prea au ele par, macar cercelusii sa se vada, sa stie lumea ca nu-s baieti...
M
KULTA spune:
mamini are dreptate, astia-s cam incuiati din punctul asta de vedere. Eu i-am pus cercelusi la un salon de percing cind Danuta avea 6 luni. A varsat doar 2 lacrimute si gata.
K28+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
lulu75 spune:
Cred ca cel mai bine e sa le faceti gauri in urechi cand sunt mici-mici ca sa nu sufere. Stiu ca pe aici se fac in spital.
Luminita
29+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
andatudor spune:
M-am intors de la piata si mi-am lua capsuni,cirese si caise.E prima oara anul asta cand mananc ,si anume ,caise.
Mi-ati facut de ieri pofta vorbind de capsuni si cirese(doar ce le terminasem) si acum gata mi-am lua si am si mancat.Simt ca-mi crapa burtica de cat am mancat!!!
Andre_ea-nu stiam ca poti face gauri la fetita chiar din spital.Dar parca ,totusi, mia-r fi teama sa i le fac atat de devreme,macar sa treaca o luna.Poate or incomoda-o la somn.
Dar poate sunt eu pre paranoica,nu?![]()
Anda si
buburuza din burtica 27+