Mamici de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
nem spune:
17Lory cred ca dr noastra are ceva cu kg.Si pe mine m-a pus la regim, asa ca...
Vroiam sa-ti spun ca la cezariana nu te tine 7 zile in spital.Cunosc 2 mamici care au nascut cu dna dr. si au stat 3 zile.A 4-a au plecat acasa.Si eu voi naste prin cezariana, pe 1 sau 2 iulie.Despre rezerva cu dansa trebuie sa vb.Cand te mai duci la control?Eu ma mai duc pe 14 iunie si apoi direct la cezariana.
Emma si bb Alex, 34 +
mamini spune:
Lory, Emma si ce regim v-a impus dna dr a voatra? si eu m-am ingrasat cam mult( cam 11 kg la 29 sapt-miine sunt 29 pline, incepe sapt 30) si clar ca m-as mai putea abtine de la una-alta...dar ma gindeam ca poate v-a spus ceva mai clar...
M 28s+6
mitub spune:
ema eu zic ca la voi sunt doua variante:
- apa filtrata, apoi fiarta si racita
- apa plata, dar din aceea pentru bebelusi (scrie pe eticheta) are saruri minerale mai putine si eventual gasesti si la sticle mici.
Din pacate la noi si apa fiarta si racita are un gust ciudat, deci pt Romania n-as recomanda-o...
monica sigur va fi bine si cu anestezia si cu nasterea, si eu am avut 3 generale pana acum din care una prelungita (ca la extrauterina nu gaseau sarcina, ascunsa in abdomen). Dar tu ti-ai pus si problema unei anestezii de alt tip decat generala? Ca eu inca nu...
sheherezada multa, multa putere sa treci peste momentul asta si abia asteptam sa revii printre mamici!
Tot eu,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)
emaaimee spune:
mamini-si eu am zis mereu ca vreau un bb sanatos in primul rand si ca nu putem avea deacat fetita sau baiatel-si ca oricum imi iubesc bb surpriza din burtik indiferent de sex!Dar ca va vad pe voi ca stiti,ma mai apuca si pe mine-ce sa fac si eu![]()
Daca se putea sa alegem,alegeam fetita-atat!
Mie la chinezesc imi iese fetita,nu am facut nici eu bubite pe fata-primesc complimente pe tema asta!Si o sa treci peste cezariana,e normal sa iti fie un pic frica e operatie doar-cred ca si tu te gadesti la bebica si iti mai trece!Si la noi e la fel ,la maternitate nu am un dr al meu,se schimba de la control la control-asta e acum!Nici eu nu stiu cu cine voi naste!
si pestiuc iubit&saltaret de 34s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
cocoloasha spune:
Buna fetele !
Am fost aseara la control si mi-a zis doctorul meu ca cocoloshul este deja intors cu capul in jos (nu stiam de ce iau suturi in stern
) si ca totul este ok - am mai fost o data azi dimineata si mi-a luat sange+urina pentru analize.
Aseara am trecut si prin COCOR si mi-am luat o rochita foarte frumoasa de voal,portocalie - nu e pentru gravidutze,dar e mai largutza si merge - e foarte buna pentru nunta si botez,ca slava Domnului am destule din astea pana nasc.....etajul 1 daca vreti sa va luati.Doamne ce costumashe au aparut pentru vara asta.......ce culori si sunt cambrate.........uffffffff
,abia astept sa nasc sa pot sa-mi iau si eu......
V-am pupat !
Cocoloasha,mamica de cocolosh 30+
,Victorash
mamini spune:
Emaaimee, te inteleg ca ai vrea sa stii si eu eram curioasa rau de tot si rideam cu sotul ca nu stiu cum sa zic el sau ea si daca gresim si dam mai tirziu banii pe psihoterapie?![]()
si fiindca singura mincare pe care o puteam minca( si asta abia dupa 13-14 sapt era mincarea greceasca fara carne- sarmalute in foi de vita, vinete fripte, dovlecei fripti)- in rest doar piine, cartofi si brinza cu patrunjel, am zis ca e grecotei. apoi am zis ca e machidon ca bunicul bunicului si convinsa fiind ca e baiat i-am zis Mache pina sa intru la Iosup in cabinet. apoi am trecut la Mitzi si Bubu...
Scumpi e f bun, ca nume, poate sa fie orice.
nu poti sa te duci la un cabinet particular, il si vezi pe bebe( ca daca zici ca nu l-ai vazut de mult, ti-o fi si tie dor) si afli si ce e?
M
Ioana Co. spune:
Shehe imi pare tare rau sa aud una ca asta ....eu tin minte ca ea a deschis capitolul de mamici de iulie august, dar nu era pre sigura pe vremea aceea daca e sau nu insarcinata....
Monica scuza-ma ca ma "bag" ca musca in lapte, dar de ce nu folosesti anestezia rahi....eu asa am avut la prima nastere prin cezariana si a fost mai mult decat ok...esti tot timpul treaza, discuti despre cum decurg lucrurile cu dr si in plus il vei vedea repede pe Mr.Bocanila...
Kulta .....hmmmmmm.....da mi-e frica de nastere cu toate ca am mai trecut o data printr-o nastere dupa o sarcina cu multe probleme pt fat, parca atunci eram mai tare nici nu ma interesa persoana mea...tot ce imi doream era ca bebe sa vina bine pe lume, sa respire, sa planga .....multumesc lui D-zeu pt final....acum parca stiind ca riscurile sunt mai mici pt fat ma gandesc la mine....la cat de tare ma va durea dupa, la oxitocina...brrrrrrrrr......important totusi e sa fim amandoua bine sa ajungem cat mai repede acasa.
La cezariana m-a tinut de joi pana marti in spital, mi-ar fi dat drumul mai repede dar a fost week end si atunci activitatea birocratica e mai inceata.
Fetele care o sa aiba "tita" cum zice al meu baietel ...le puneti cercelusi in urechi in spital?
Pupici,
Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 35s (Darianna)
KULTA spune:
emaaimee, la noi o cutie de 200ml formula gata preparata e 24-27centi asa ca o iau si asta e. Nici eu nu mincesc dar statul ne da ceva bani ca sa avem grija de bebelusi si de papita lor.
By the way, cit costa la voi scutecele? Cit costa Pampers, Libero? Eu acum iau pt Danuta bax cu 64 bucati de Pampers marimea 4 si costa 12,99, si am prins si oferte de 10e/pachet.
As vrea sa comparam preturile le scutece, formula si alte alea pentru bb. Cind am fost in iarna in Ro, m-am crucit. Un pachet de Pampers, 900000lei=24euro.Fetele din Ro, CUM VA PERMITETI SA CUMPARATI???????????
K28+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
Monica, Boga, chiar, de ce anestezie generala? vreti voi asa sau asa v-a recomandat medicul? mie mi-au spus din prima: se face anestezie spinala( rahi),o sa fiu treaza, tati e linga mine( la generala n-ar fi) si cind scoate printesa nasucul ne-o dau in brate( nici asta nu s-ar putea), apoi pe ea o duc la spalat si imbracat( de aici tati poate ramine cu mine pina la sfirsit sau se poate duce cu fata), ma cos si pe mine si apoi ne ducem toti trei in salon sa "ne imprietenim".
mi-e frica si mie de rahi, dar mi-e frica si de generala si mi-ar fi de orice fel de anestezie, dar si de nastere fara...asa ca...merg pe mina lor si imi place ca sunt treaza si o vad pe Mitzi si ma tine iubitul meu de mina...
M
lulu75 spune:
Ma apuca niste emotii cand citesc despre cum vedem noi nasterea si ceea ce se intampla dupa...
Deabia astept sa imi tin puiul in brate, dar mi se pare ca mai e atat de mult pana atunci...
Luminita
29+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos