Mamici de iulie-august 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Sorel in mod normal in fiecare trim de sarcina trebuia sa faci un set complet de analize. Acum dupa 34 de sapt se face setul complet din nou: cele uzuale e sange, anticorpii Rh pentru cele cu RH negativ si anticorpii de grup sanguin daca exista incompatibilitate de grupa sanguina cu sotul, sumar de urina, cultura de col ptr cele care nasc normal si riscul de a se contamina bebe este mai mare si o ecografie care sa iti spuna cam cate kg are copilul si cum este pozitionat(asta este de fapt cel mai important pozitia). Toate astea pe la 36 de sapt.

Despre sondajul Kultei - nu mie nu imi este frica de nastere. As fi preferat nastere normala dar cum sarcina a fost greu obtinuta(FIV) si mai exista si un fibrom si nici varsa nu mai este voi face cezariana. Mai frica imi este de anestezie ptr ca ar fi a cincea anestezie generala pana acum din care la doua cu stop cardiorespirator pe masa de operatie.

Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
AMR 35 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu incerc sa nu ma gindesc, mai am timp...mi-e frica de fel si fel de chestii, cum o sa fie bebe, cum o sa ma descurc, o sa fiu o mama buna, o sa pot alapta? daca ma gindesc, anestezia, durerile dupa operatie...da, mi-e frica. mai bine nu ma gindesc...
M28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Emaaimee, din nefericire nu-ti pot spune despre formula care trebuie facuta cu apa pentru ca la noi formula este la cutie, (cutii de 200ml) si este gata facuta. O deschidem si o punem in sticluta si........gata.
K28+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

mamini, draguta de tine. Astfel de temeri aveam si eu insa hotarisem sa nasc in apa. Totul ar fi fost posibil daca nu apareau complicatii cu Danuta. Aveam cada pregatita, o camera de delivery cu 2 paturi si cada numai pentru mine, dar.................Danuta avea dubla circulara de cordon si a picat si nascutul in apa si epidurala(desi catheterul era montat) si alte anestezice in schimb mi-au pus in vene afurisitul de Oxitocin si de acolo a inceput distractia. Ma rog la Dumnezeu sa nu mai fie nevoie de grabirea nasterii sau provocare.
K28+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetele care ati fost de la inceput la acest capitol o mai stiti pe Sheherezada? A scirs azi la aspirante ca a pierdut o sarcina tripla in 24 de sapt.

Emaaimee eu una voi folosi ptr bebe apa plata fiarta cel putin un clocot dat(asta ptr lapte si ceai daca va fi cazul si nu vom avea san). Sora mea asa a facut la ambii bebei pana la varsta de un an.

Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
AMR 35 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Fetele cu copii -am si eu sondaj cu laptele praf(la pag8 jos)!Lamuriti-ma si pe mine!Ca cum se dechide alt capitol si tre sa mai scriu intrebarea a 3 oara!Please!
Kulta,iti raspund si aici-dar tu ai bb(vreau si eu raspuns in leg cu lapte praf)Nu mi-e frica deloc de nastere-bb mi-a dat putere si acum sunt f viteaza!

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

LA MULTI ANI LA COPILASI SI LA BEBEII DIN BURTICI!!!

Cami-ai grija cu aerul conditionat.In afar de ceaiuri sa-ti pus si otet pe piept ,ca mie asa mi-a trecut raceala!!!
Lory-nu-ti face probleme ca o sa dai repede kg jos,ca acum este vara si nici nut-i mai vine sa mananci asa de mult si oricum transpiri mult.
Eu de o luna nu am mai pus nimic pe mine.Si ce fericita sunt(nu de alta dar am luat deja 12kg!!!)
Kulta-si mie mi-e frica de nastere! Dar nu stau sa ma gandesc fff mult la asta,pt. ca oricum eu vreau sa nasc natural ,dar asta depinde de mai multe lucruri,daca sunt favorabile sau nu...asa ca, cum spunea Scarlet O'hara:"o sa ma gandesc la asta maine"!!!
Ema- si eu sunt la primul bebe,dar eu in locul tau i-as face formula sau ceaiul cu apa plata,macar pt. cateva luni ,cat este mic.

Anda si buburuza din burtica 27+

Mergi la inceput

Emaaimee, de formula nu stiu sa iti spun, dar cu sexul lui bebe...noi am fi vrut orice, bb sanatos sa fie, dar parca ne-ar fi placut un pic mai mult fetita. din cauza ca eu nu am facut nici o bubita, tenul perfect, mincam numai saratura( de fapt numai piine si brinza muuulte sapt) si nu voiam sa vad dulce+ calendar chinezesc care zicea ca am flacau...am zis clar: e baiat. si am plecat in Ro in martie convinsa ca am baiat. si la eco, Iosup mi-a zis: baiat data viitoare( m-am abtinut sa-i urez sa il faca el, mie cred ca imi ajunge printesa asta, sanatoasa sa fie ca ii tine mami de urit). si aici la spital mi-a zis ecografista ca e fata. uneori ma gindesc ca m-as putea trezi cu baiat, dar sincer, nu cred ca as fi dezamagita sau trista.l-as iubi la fel de mult si mi-ar fi super drag.orice, sanatos sa fie.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Si la noi e formula gata facuta,Kulta dar as ajunge la ruina daca as lua din aia!Ca eu nu voi munci,iar de la stat nu ma calific sa iau nimic-asa ca doar tati va duce greul!Ai sa vezi ca de data asta nu o sa fie ca la Danuta!O sa fie bine-cheer up!
Si eu inclinam spre apa plata-dar nu stiam daca sunt eu paranoica daca mai o si fierb!Multam de raspunsuri dragutele ca aveam si eu un of pana cand ma duc iar la cursuri!
Monica-o sa iti tinem pumnii(eu si bb) ca la anestezie sa fie toul bine!
Deny-sa fie bine maine la dr si sa ne dai de stire!

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

mie cel mai groaza imi e de neprevazut. mi-e teama de cezariana, dar intr-un fel, am fost usurata sa stiu ca o sa nasc programat, intr-o zi pe care o sa o stiu dinainte. abia astept sa ma duc in iulie sa aflu exact ziua. oricum, daca domnisoara se grabeste( eu de ex la 8 luni si 3 zile m-am hotarit ca am asteptat suficient!), oricum mi se face cezariana in garda. deci macar un aspect e clar, stiut dinainte. aici e nasol ca nu stii dinainte doctorul.e cine se nimereste de serviciu, la fiecare control la spital e altcineva...asta nu imi place deloc. dar sper sa fie bine, cum o fi. si mi se pare super ca tati vine cu noi. la nastere normala nu l-as fi luat, nu as fi vrut sa il vad acolo si sa se uite la mine cum ma chinui, dar asa, ma tine de minuta si suntem amindoi...si la un moment dat toti trei...frumos!
M

Mergi la inceput