Mamici de iulie-august 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Neata tuturor!
Lorena, cred ca pana la urma o sa vb si eu cu dr meu despre rezerva, pt ca am inteles ca la Giulesti sunt si camere cu 15 paturi si in nici un caz nu mi-as dori ca pe caldurile alea sa stau in asemenea saloane. Si eu tot prin cezariana voi naste. Crezi ca asa de mult ne tin in spital? Sau pe tine te tin mai mult ca ai gemeni? Dar in spital ai fost vreodata? Ca sunt si eu curioasa cum e pe acolo. La Giulesti a nascut si sora mea dar acum 6 ani si jum si nu am idee cum mai e acum. Mai e oricum ceva timp pana atunci dar tb sa ne informam pana at ca dr meu m-a mai chemat la control abia pe 25 iun si atunci tb sa aranjez tot.
Fetelor, voi aveti idee cati bani tb sa-i dai unui dr pt o operatie cezariana? Spuneti-mi si mie va rog daca stiti!
Va pup pe toate acum ca nu ma simt prea bine, am niste contractii cred si este mult prea devreme ca sa fac cunostinta acum cu bebe.
Simona si Mario 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Sorel, medicul de familie mi-a dat sa fac doar urocultura, a zis ca e ultima analiza, restul mi le vor face in spital, pentru ca vreau sa nasc normal.

Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Sorel, hai ca nu mai este mult si te vezi cu bebe in brate, si tu esti pe ultima suta de metri...!!! Stiam de la Dede ca in sapt.33-34 se face insamantare din continutul vaginal pentru depistarea streptococului B o analiza care se pare ca este f. importanta. Intreaba-ti dr. ginecolog daca mergi la control saptamana asta.
Bine ca ai intrat in concediu, de acum poate ne vedem mai des pe forum. Ce face prietena ta, cum a fost nasterea, care sunt impresiile???

Lory, draga de tine!!! cum sa te puna la regim??? Eu una nu cred ca as rezista chiar daca as fi pus 20kg... (nu-s departe de cifra asta...) Oricum, sper sa fie ok pentru Bocanila si Bamby.

Apropos, burtici, ati vazut ultima emisiune a lui Virgil Iantu "Copiii spun lucruri traznite"??? A fost dementiala!!!!

Pupici,

Irina si bebe 29 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Sa ne traiasca bb din burtici si celor care au deja copilasi-LA MULTI ANI!
Katink-Boga zicea ca si tu ai "predictometru"Ca ea imi prezice ca o sa am fetita,iar eu cu sotul am cam vrea fetita,dar oricum suntem fericiti ca avem bb indiferent de sex!Si vroiam sa iti dai si tu cu parerea-chiar daca ne amuzam mai mult ca nu luam nimic in serios pana la marea intalnireE maricica fetita ta,ai grija cu fierul trage si tu cu carne,soia,nuci,foasole uscata.Mie analiza de fier de la 29s mi-a iesit buna,dar iau fier de la 14 s zilnic!
Cami-ai grija cu aerul conditionat,acum trateaza-te ce sa faci!Si eu racesc de la aer cond,ma feresc de el!
Monai-frumo cu 2 in 1 de ziua copilului,nu?Acum curaj gaina ca te tai!Hai lasa ca iti trece teama,e normala!Dar nu te mai gandi la asta-gandeste-te la bb
Boga-facem galerie:fetita!Si scumpi se misca de zici ca e tare ocupat,iar la tati reactioneaza si mai tare.Tati zice: e de-al meu(nu se refera la sex) de aia faca asa scandal la mine(cand vorbeste cu el,pune mana pe burtik sau se pupacesc)!
Lorena-nu mai iti face probleme ca esti grasa,lasa ca dai 3kg jos pana pe 15!Tu nu trebuie sa te compari cu noi-tu ai doi si mamicile cu gemeni iau mai mult in greutate!
Eu nu sunt slaba,am fost cam barosanica cand am ramas si de aia mi-am ales variante low fat pe cat am putut!Ma mai bag si eu la bunatati ca om sunt doar!Am pus pana acum 9kg!
sorel-si pe mine ma cam doare pe unde da bb si mai ales cand face colturi prin piele,asa tare se impinge ca ma doare-dar suportam pt micut!
Irina-de cand sunt aici m-am obisnut cu ploaia si vremea de rahat!Asa ca-join the club chiar daca pe o perioada superscurta totusi!Dar ma bucur ca nu mai indur caldurile alea teribile si fiind cred ca e tare greu!Eu nu le suportam in mod normal,cautam ca un popandau un loc rece!

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

La multi ani copiilor si bebicilor din burtici!

Vorbeati de miscarile lui bebe. Bebicul meu are zile in care nu da de 10 ori ci de 100 de ori, iar altele in care ma loveste f rar. Cred ca au si ei toane. Si eu m-am speriat cand a miscat mai rar dar m-am linistit acum

Luminita
29+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna !

Am revenit si eu dupa aproape o sapt. de stat in pat......Poimaine am sa ajung din nou la doctor......si ne face si eco....asa ca am sa-mi vad si eu printisoru' in cele din urma....ca imi este tare dor de el....
Sanatate multa!!!
Deny si David 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI LA COPILASI SI BEBICI DIN BURTICI.
Hai la un sondaj de opinie: VA ESTE FRICA DE NASTERE?
K28+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Am deschis un nou subiect si astept pareri si de la mamicile care au mai nascut.
K28+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Kulta trebuia sa raspunzi chiar tu prima, dar uite ca ma bag in fata!

Deci: mie nu mi-e frica de nastere! Si prima data am fost tot timpul cu zambetul pe buze, eram doar nervoasa pe sot ca atunci aveam numai un telefon mobil care era la el, iar eu am coborat sa dau tel de la public sa-i zic sa vina ca probabil nu mai e mult (aveam contractii de 30 sec la mai putin de 2 minute interval).

Si ca sa va incurajez pe toate: nasterea dureaza atat de putin, incat chiar nu are de ec sa va fie frica! important e sa fiti pe maini bune, sa aveti incredere in doctor si in puterea voastra si a bebelului!

mie mi-e mai frica de ce se intampla dupa nastere, de panica creata din dorinta de a fi mame perfecte! Dar sper ca de data asta sa nu mai atinga cote paroxistice!

Pupici si fruntea sus!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Boga-multumesc de urare si tie iti doresc la fel sa ai bb mancacios si sanatos!Presimtirea mea zice baietel-vedem noi-e iubitelul nostru si nu conteaza,dar cand va va pe voi ca stiti sexul(chiar daca uneori se poate gresi)ma apuca asa...
Cum faceti cu formula!Daca cumva trebuie sa recurg la metoda asta,desi as vrea sa alaptez,va intreb pe voi:ce fel de apa folositi pt prepararea laptelui?La noi apa potabila nu e buna la gust,noi nu bem decat apa plata-eu si min-sotul!La mancare mai folosesc apa robinet,dar in general folosesc apa filtrata!Acum de care apa sa folosesc pt lapte filtrata,de la robinet sau apa plata?Trebuie fiarta apa in prealabil indiferent de care e?Noi vom vorbi despre alimentatia artificiala la orele prenatale sapt viit abia!
Lamuriti-ma si pe mine-am mai intrebat eu,dar nu mi-a raspus decat Irina.Fetele cu copilasi cum ati facut voi?

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput