Mamici de iulie-august 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

La multi ani la toti copilasii nascuti ai mamicilor experimentate, care sunt deja la a doua sarcina. Si la multi ani si la bebeii din burtici. Va pupam e toti.
Monica, este f adevarat ca se poate insela oricine, cum am si spus, in general Iosup e meserias.Oricum sexul zic eu ca nu e f imp la bebe, imp e sa fie sanatos. Multa sanatate si tie si bebeului tau.
Simona si Mario 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Giana-poate sa fie de la sarcina pata,acum se accentuueaza orice pigmentatie a pielii.
Eu am linea si sfarcurile mele odata roz si micute sunt acum niste sfarcane si bejulii bine!Am inteles ca sfarcurile nu se mai fac ca inainte de sarcina!Plus ca persoanele predispuse la alunite se pot trezi cu altele in plus-nu mai dispar!Eu am deja mai multe-de asta as evita acum sa merg la plaja pt ca soarele le accentueaze in perioada asta mai rau!
Anis-mie mi se intareste burtica inlocul unde e bb intins(adica il simt sub piele),dar nu se intareste toata burta ca la Braxton!Uneori se intinde asa tare sa iasa prin burtica si atunci ma doare-dr a zis ca e ok.F bine ca nu dormi acasa in miros-sa ne pui poze sa vedem camera!
Vreau si eu kilograme de cirese-dar as face gaura in buget ca sunt e18/kg-am gasit azi seara,dar erau ramase alea nasoale(am luat si eu 3 cirese si am gustat-aici ai voie sa gusti in mag fructe mici).Maine ma duc dimineata sa-mi iau si eu de pofta!Mi-am luat nectarine-bunute-bunute!
mamini-la noi bananele sunt 75c/kg-cele mai ieftine fructe,in rest ca la voi!Si eu iau congelate ca sunt muult mai ieftine-max 3 euro un kg de capsune,cirese sau zmeura!
Ziua copilului-ce frumos!Acum nu mai pretind ca sunt copil-sotul saracul imi aducea maruntisuri,dar acum am zis ca nu merge copil cu bb in burtik

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna!!

Am intrat putin acuma sa va spun ca azi la control totul a fost bine, am primit si o poza cu profilul puiutei noastre, a masurat-o, totul este foarte bine!
Am intrebat si daca ne poate spune cat cantareste si am aflat ca are in jur de 1700g

Cu fierul nu stau bine (10.4)asa ca mi-a dat fier sa iau de 2ori/zi si sapt. viitoare merg sa ma intepe din nou sa vada cum este si apoi probabil voi lua numai o data/zi.

Cu kg mi-a zis ca stau ff bine, azi la 30sapt. + 6zile am un plus de 7kg, ceea ce e perfect, avand in vedere ca ideal intr-o sarcina ar fi intre 8 si 12kg. Mi-a zis sa nu ma mai stresez ca nu este deloc putin ci este perfect

In mare cam asta a fost controlul de azi, urmatorul peste 3 sapt.

Isa iti urez si eu o nastere usoara si bebelusi sanatosi si frumosi!

Emaaimee ce vroiai sa ma intrebi cand intru pe forum?!

Sper ca sunteti toate bine si va pupam,
Katink si dulcineea mea 30sapt. + 6zile

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Neata burticute si La multi ani! la bbi

Eu sunt cam morcovita azi ca am racit de la aerul conditionat din birou Si nici n-am putut dormi cum trebuie ca e tare enervant sa nu mai poti de cald si in acelasi timp sa ai nasul infundat si iritat de atata suflat

In rest suntem ok. Am fost luni la control si dna dr ne-a spus ca suntem bine. Colul meu e tot scurt dar nu e rau pt varsta asta a sarcinii. Mi-a dat recomandare de prenatal de azi ca mi-a spus ca pot intra in concediu de la 30 de saptamanai , dar eu mai vin putin la serviciu ca imi trece mai repede timpul daca vin 6 ore aici si in plus sunt si f rasfatata de toata lumea Daca as sta acasa cine m-ar rasfata pana ar ajunge sotul acasa de la servici?????

Va las acum ca iar tre sa ma ocup de nasul meu. Cred ca o sa ajunga atat de rosu incat o sa creada lumea ca sunt o betiva Nu de alta dar ar fi mai plauzibil decat sa fiu racita pe caldurile astea....

cami si zuza mica din burtica 29s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Emaaimee, si mie sotul imi spune bebelusha cu bebelusha sau kinder cu surprize . Daca azi e ziua copiilor si noi avem cate un copilas in noi, meritam ceva, nu-i asa? Macar ceva ce sa ajunga si la copilasi, cum ar fi o inghetata .
Katink, tu esti o graviduta model, doar 7 kg?
Fetele, azi noapte am visat ca ma pregateam sa nasc si m-a apucat o groaza...Intotdeauna am considerat ca daca esti o persoana informata suporti mai usor totul si nu te socheaza chiar asa anumite lucruri, dar sentimentele cu care m-am trezit nu ma onoreaza. Asta e urmatorul hop pe care trebuie sa-l trecem, pe urma vin colicile, dintisorii si cine mai stie ce ? Dar noi sa fim sanatosi ca om trece prin toate.

Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza burtici,

La Constanta s-a racit putin afara si este un cer noros... numai bine de iesit afara!!!! Cred ca am luat-o razna, pana acum imi doream sa iasa soarele, sa fie frumos afara iar acum vreau sa fie inourat si sa fie racoare... toane de gravidutza!!! Oricum, pe caldurile de zilele trecute nu era de iesit afara, parol!

Monai, cred ca pe masura ce ne apropiem de ziua cu pricina vom visa tot felul de ciudatenii... Si eu consideram pana mai deunazi ca sunt pregatita, dar... pe masura ce ma apropii mi se taie picioarele numai cand ma gandesc!! Dar scapam noi si de asta, pana atunci sa ne bucuram de miscarile din burtici.

Cami, ai grija de tine, sa te faci bine repede!!!

Katink, ma bucur ca totul a fost ok la control, puiutza ta creste mare !!!

Apropos de buric!!! Mie nu mi-a iesit inca afara - si nici nu cred ca va iesi pentru ca este foarte adanc bagat inauntru . Am constatat ca dimineatza este mai adanc buricul meu, iar in timpul zilei se intinde pielea ca si cum ar vrea sa-mi scoata buricul afara. Si... linea negra face si un ocol buricului, iar de la buric in sus este putin ondulata...
Vaaaaiiii, tuna la noi!!!! Vine ploaia!!!

Pupici,

Irina si bebe 29 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

emaaime e mai mult o presimtire decat o certitudinme sau ceva bazat pe predictii babesti. Asha ca nu shtiu cat de "fin" este nasul meu. Oricum, eu va doresc sa fie ce vreti voi si mai presus de asta sa fie un bebe sanatos si mancacios!!!

katink eu te-am laudat ca ai avut mereu presimtiri bune legate de sexul copiilor din burtica. Iar eu i-am "prezis" emei (vezi mai sus) ca ar face fetita.In leagtura cu Fe, crezi ca intr-o saptamana are timp sa-si revina la normaL? Eu sunt la doza dubla de 2 saptamani si cred ca mai iau inca 2 la fel, abia apoi repet analizele...

Oricum, mai e asha putin pana aflam ce avem de-adevaratelea!!! Eu am intrat in 2 curse contra-cronometru: treburi de facut la servici pana plec in concediu si cumparaturi pentru bebe si ammi la spital. Cealalta fata a monedei este ca mi se pare o vesnicie pana la sfarsit de iulie/inceput de august.

Anis bafta multa la dr azi, sa vii cu vesti bune.

Cami ai grija de tine, sa stii ca ceaiurile calde fac bine si pe caldura - caldurilor!

Apropos de miscat bebica mea misca la greu cand e numai mami cu ea dar cand pune altcineva manuta se rusineaza si sta locului... cel putin pana se obisnuieste cu noua prezenta.

Ioana merci de informatiile privind halatul de spital. Intra si tu macar la 2 zile ca sa stim ca esti OK.

Pupici tuturor,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Multumesc pt grija fetelor, Boga sa stii ca asta si fac, bag ceaiuri calde in mine si mai ling si lingurita cu miere . Din fericire azi nu e asa cald si nu mai trebuie sa dam drumul la aerul conditionat. Sper sa imi revin repede, ca toata sarcina am reusit sa ma feresc de raceala dar ac-ul acum mi-a gasit hiba

In legatura cu buricul.... al meu iese deja in afara ca zuza mea parca il impinge de placere tot pe sub buricul meu face valuri si tumbe. Linea negra mie inca nu mi-a aparut, dar cred ca mai am timp

pupici

cami si zuza mica din burtica 29s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 17lory spune:

Buna burtici frumoase!

Simona, iti multumesc mult de raspuns, eu sunt la dr Laura Dracea si chiar am sa vorbesc cu ea pentru rezerva. Nu sunt chiar asa scarboasa, dar eu am gemeni si trebuie sa raman mai mult in spital, numai de la cezariana trebuie musai sa stau 7 zile. Bine, asta trebuie sa vorbesc si cu dr.

In legatura cu sexul, cu doctorii ecografi, mi se pare normal sa-ti spuna la 32 de saptamani sexul, mai ales daca este baiat, avand in vedere faptul ca "outele" coboara la varsta asta. Iar la varsta de 22 de saptamani bebelusii poate sa-si tina "trandafirul" intre picioruse. Va spun doctorului Herghelegiu (eu am facut 4D la Sanador) i-a fost greu sa ne spuna sexul la ambii copii, asta pentru se tot sbenguiau si dadeau din picioruse. A putut cu aparatul de 200.000 EUR sa-l rasuceasca si sa-i filmeze de sub picioare. Asa am descoperit ca avem doi bebelusi de sexe diferite. Ne-am bucurat mai mult ca sunt sanatosi pentru ca sexul nu prea conteaza.

Voi vorbiti numai de pofte, eu sunt grasa si sunt la regim. Numai cand mi-a zis de regim si nu pot sa ma abtin. Ieri am mancat numai salate si o fripturica la gratar. Sa vedem cat o sa mai ma tina, cica trebuie sa slabesc pana pe data de 15 iunie - 3 kg. Sunt f suparata in privinta asta. Voi sunteti niste slabe, bravo voua.

Isa, nastere usoara si bebei sanatosi si fericiti!!!!!!

Va pup dulce, Lorena si cei doi BOCANILA SI BAMBY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

eu nu scriu des dar va citesc mereu, asta din cauza ca nu prea avem timp, eram la serv. De azi sunt in concediu si sper sa scriu mai mult.
Nuci nu prea aveam ce scrie .... totul merge ok. Dar de cateva zile bebele meu se e foarte agitat si o cam necajeste pe mamica lui ... da in toate partile ... nici nu mai stiu unde ma doare ... peste tot ... dar mai ales un zona inghinala. Am burta jos si tuguiata si cred ca apasa sau loveste in partea de jos mai mult decat in rest. Asa simtiti si voi cele cu baietii, burti tuguiate si joase?
Si inca ceva .... eu sunt in sapt. 34+ ... se mai fac ceva analize de acum in colo?

Mergi la inceput