Mamici de iulie-august 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Monica am sa te rog sa ma tii la curent cu ce se mai intampla...pana vin eu acsa..eu sper ca maine sa fie ultima zi cand dorm in deplasare
AniS si bebelina mea dulce 30+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monicutz spune:
Saluti!
Am vazut ca vorbeati de pofte si despre ce mancati. La noi ecograful zice ca facem baiat.
Eu mananc cam de toate dar am avut de multe ori chef de popcorn, inghetata (desi la asta nu pofteam inainte), pepene rosu, struguri. Haha! si eu mananc si poftesc capsuni...ce o fi cu asta nu stiu..ca vad ca toate mancam capsuni. Salate manac o gramada si in special rosii cu branza.
Buricul meu e tare in afara si am si linia cea neagra (ma rog...maro inchis).
Va pup,
, 34s
anis spune:
Auuu..eu am ajuns sa mananc cate 2-3 kg de cirese pe zi......
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Fetele..eu incep sa ma ingrijorez..de vreo 2 zile..seara cand si bambina misca mai tare mi se intareste burta.SA ma ingrijorez???
mamini spune:
Anis, daca nu doare, nu te ingrijora. daca doare, mai ales ca ai avut problemutze, sun la dr si intreaba pt siguranta!
M28+
andatudor spune:
Hai ca am intrat si eu din nou,ca am colindat cam mult prin oras azi.L=am plimbat pe bebitza!!
Emaaimee-iti foarte multumesc pt. sfaturi,chiar imi sunt de ajutor,asa detaliate,si o sa-mi fac si eu carnetel cu miscarile,asa o sa stau linistita!!!
Simona79- si tu m-ai linistit daca ai zis ca ti s-a intamplat la fel!
Mi-ati cam facut pofta cu ciresele-capsune am deja- o sa-mi iau maine ca acum e tarziu!
Anis-iti doresc sa termini cat mai repede si sa te intorci acasa!
de la Anda si buburuza din burtica 27+
irinabungau spune:
Anis, bafta multa maine la echo, te asteptam cu vesti bune!!!!!
Eu m-am intalnit cu o fosta vecina care are un baietel de vreo 6 luni si-mi spunea ca la echo tot timpul sarcinii i s-a spus ca are fetitza si numai la nastere s-a constatat ca este... dotat... Asa ca nimic nu-i batut in cuie, se poate sa mai greseasca echo-ul...
Acum imi pica ochisorii in gura asa ca va pup si pe maine,
Irina si bebe 29 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
corbioana spune:
salut burtici dragute!!! eu nu mai apuc sa tin pasul cu voi, de cand sunt in prenatal am mai mul;t de lucru ca la serviciu, e bine pe de o parte rau pe de alta parte...eh...ne descurcam noi cumva...
De papat ceva deosebit nu cred ca am o pofta anume doar aveam chef de fructe noi ca eram satula de mere naspa si portocale asa ca am gasit si eu cirese si capsuni si vreo 2 zile am bagat la greu.
Am niste picioare umflate la glezna si laba piciroului de mor de cand le vad...cred ca imi apasa pe toate venele si mai stau si cam mult la lucru pe scaun cine mai stie... am inceput azi sa beau ceai de urizca - Gabi mi-a zis ca e bun ;)
Alt remediu nu mai stiu Ma misc destul de greu la aprox 9 kg luate pana acum...uffff....
Am cumparat si noi patut cu salteluta si lenjerie cu aparatori pt bebe cine stie cand om apuca sa le montam...si cadita si suport. Sunt macara multumita ca am luat astea. Mai am cate ceva de luat pt spital. Eu mi-am gasit o rochita de casa/plaja cu nasturi si fara maneca colorata din bumbac si un capotel tot colorat ci nasturi si maneca scurta care pot fi purtate cu succes de plaja sau curte sau in casa si pe alea mi le iau in spital ca nu-s chiar de noapte si fiind de bbc sper ca sunt bune.
Sper sa apuc si eu sa cumpar ce trebui nu o fi tot dar macar strcitul necesar.
Va pup pe toate,
Ioana
sapt.33
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Giana spune:
Buna seara burtici!
Spre deosebire de alte dati cand la ora asta dormeam,de ceva timp nu ma mai ia somnul.Dar nici nu ma mai trezesc cu noaptea-n cap ca minerii.Dorm si eu pana la 11-12.Pofte...nu am mai deloc.Dar mananc multe rosii cu foarte multa branza...pe care o detestam inainte.
Mie nu mi-a aparut linea negra in schimb am in jutul buricului un rotund mai inchis la culoare.Mai are cineva asa?O fi o altfel de linea negra???Buricul a iesit putin inafara si cred ca voi agata umerase de el pana la sfarsit
In rest toate-s bune...bebebul misca de parca ar vrea sa plece cu burtica cu tot si seara cand ne bagam in pat are program cu taticul.Ii trage la picioruse in spate...asta ca sa-i arate si lui ce face toate ziua in burtik la mami
Va pupic si aveti grije de burtici.
Maine e ziua puiutilor nostrii.La multi ani si rasfatati-va asa cum ati face-o cu ei!
Giana27+
http://photos.yahoo.com/gianadedu