Cu dragoste,din IASI (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

raspunsesem si eu la sondajul tau, Gabi, dar a picat netu' chiar atunci-of!of!
cumpar deja de pe net, dar numai carti, si e convenabil. asta pt. ca nu-mi pot permite sa ies prea des in oras
cu haine comandate telefonic, am avut o surpriza tare neplacuta acum citiva ani, asa ca si eu prefer sa merg la magazin si sa probez-etc.
va doresc o zi excelenta!

Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Aha... am revenit cu picioarele pe pamant, m-am trezit si eu la realitate si m-am prins despre ce sondaj este vorba. Raspunsul meu: eu am cumparat carti (cum zicea cineva si mai sus) prin comanda pe internet si am fost multumita... La alte chestii nu m-am aventurat (cel putin deocamdata!), pentru ca nu stiu daca e cazul sa am mare incredere... Prefer sa vad direct cu ochii mei si sa ating cu mana mea... indiferent despre ce ar fi vorba... Dar, la un moment dat in viata asta, nu se stie...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Gabi, io la capitolul asta nu stau deloc bine in sensul ca nu m-am invrednicit pina acum sa-mi cumpar de pe net ceva si asta pentru ca sunt obisnuita sa vad cu okiu` meu ce cumpar dar nu zic ca peste un an, de exemplu, nu as cumpara ...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, multumesc foarte mult de raspunsuri (pupici multi, dar ma zoreste matei si nu pot cauta iconurile cu pupici).

Voi ati simtit mirosul teiului in Iasi?
Intrebare pt cine sta mai spre centru: a fost targul de oale in Copou? Sau cand este?
Mersi mult si inca o data pupici pt raspunsuri,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Salutareeee!Io-te-am agatat pasarica pe ym si mi s-a facut dor de voi.Am citit despre intalneala,concert,alea-alea...Io-s amatoare si disponibila!Daca aveti planuri,anuntati-ma si pe mine pe pm,ca sigur uit sa intru aici! :I
Ralucami,nu plange!mai facem intalneala si dupa 8;si-n fiecare zi daca vrei...
Gabriela,eu cumpar de pe net la greu!Haine mai putin,da' cumpar si de alea,dar cd-uri,carti,parfumuri,bijuterii,pantooofi...cum sa nu?La flori nu stiu daca m-as baga,pt.ca am auzit faze nasoale,cand plateai pt. ceva si primeai...fssss....Teii i-am mirosiiiit!Si targul habar n-am cand e...n-am vazut nici un afis prin oras...Sper sa nu-l fi pierdut!...
Cu Cristinica vorbi cineva?Eu am sunat acu' da' nu raspunde...
Va pupppppp!O vara frumoasa!

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Fetele mele, exact despre Cucuteni 2005 voiam si eu sa va intreb...
Din cate stiu eu, pana acum nu a fost. Stiu ca anii trecuti era cam in perioada asta, 18-24 iunie, nu mai stiu exact... Dar anul asta nu am auzit nimic... Sa nu mai fie? Desi nu cred... Daca afla cineva ceva, sa ne spuna si noua...
La concert mergeti maine?

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Am intrat pe unul dintre site-urile care promoveaza ceea ce are Iasul mai bun... Si acolo, la Targuri si Expozitii nu era trecut Cucuteni-ul... Nici pentru perioada imediat urmatoare... De fapt, nu zice nimic de acest targ... Daca nu mai este, e mare pacat... zic eu... Si cred ca nu sunt singura...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Veve, ca esti disponibila am inteles, da` cum brei, sa uiti sa intri aici?? ntz, ntz...
Ehei, uite ca am reusit sa vorbesc cu Cristina la telefon, care va transmite salutari. Rares Stefan este bine iar proaspata mamica spera sa iasa miine din spital. Binenteles ca n-a ratat concertul cu Iris, probabil ca Dumbo va fi un fan inrait al lor! Important este ca luni dimineata are licenta, asa ca, Cristinico, iti tinem pumnii!! A! Si nu are de gind sa rateze intilneala in caz ca se va stabili vreuna!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumim Carmenp de vesti. Deci puiutul se numeste Stefan Rares. Abia astept sa-l cunoastem la o viitoare intalnire. Azi a ajuns Acvi si Elena la Cristina, asteptam vesti fetelor...Poate si poze??? Sau n-ati luat aparatul?
Multa bafta Cristinei luni la licenta...e o curajoasa ce mai...

Mi-ar parea rau sa nu mai fie targul de oale, daca auziti ceva dati de veste.
Maine cred ca trag o fuga la Tecuci sa gustam ciresele cele mari acum, sper sa mai gasim.
Pupici la mamici si pitici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

fetelor, la mine a cam venit vacanta. am supravegheat la capacitate, sper sa mai fiu cautata pentru bac si poate pentru titularizare si ... gata cu treaba.
am hotarat sa facem amenajari interioare.
azi am rascolit orasul in cautare de gresie si faianta. am auzit tot felul de pareri despre gresia sanex, cesarom, de spania, de turcia, etc. am fost la dedeman, la metro, in galata, prin nicolina, si pana la urma am luat sanex de la noi din pacurari. oare e buna alegerea noastra?
duminica avem in plan sa mergem la talcioc sa cautam usi de interior. speram sa gasim ceva dragut sub 2 milioane bucata. daca nu, mergem la metro si luam din pal.
mai cautam parchet laminat de 8 mm (cel putin) sub 300 000.
daca aveti vreun pont va rog mult sa-mi spuneti si mie!
gabi, in legatura cu patutul: n-am mai sunat ca uite in ce aventura ne-am bagat. ramane la capitolul planuri de viitor. oricum, iti multumesc mult!

Mergi la inceput