Cu dragoste,din IASI (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mai tu care ne tii tot timpul la curent cu stirile... e posibil sa nu stii ca o sa cante si 3se???
meriti...glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Carmen, ce face Iustin? Cind ne-am intilnit atunci spuneai ca a facut alergia aceea... e bine?
Da, cica vin 3se, Ana Lesko si Directia 5.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetili,
Pleaseee, faceam un mic sondaj de opinie, chiar as vrea sa aflu parerea voastra sincera. Va roooog! Promit ca nu ma supar.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

mai tu care ne tii tot timpul la curent cu stirile... e posibil sa nu stii ca o sa cante si 3se???
meriti...glumesc

Nushulica, am ramas in urma la capitolul asta, recunosc... nici de Directia 5 nu am stiut... Am auzit pe la colegi... Dar sa stii ca sambata ma duc pe la Palat, daca nu ploua, si duminica va spun sigur cu cine a fost concertul... ... Multumite?... Sper ca macar de data asta, da......

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GabrielaG

Fetili,
Pleaseee, faceam un mic sondaj de opinie, chiar as vrea sa aflu parerea voastra sincera. Va roooog! Promit ca nu ma supar.
Pupici,
Gabriela si baietii

eu sunt mai zapacita azi, probabil din cauza vremii... si nu stiu... despre ce sondaj e vorba? Sau ai uitat tu sa precizezi?

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Sa stiti ca am aflat:
Deci... sambata, 25 iunie 2005, orele 20.30, in fata Palatului Cultuii din Iasi, concert: DJ Project, Directia 5, Ana Lesko si 3 Sud-Est...
Asa e bine?

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inspirata spune:

As cumpara Gabi G de la un magazin virtual.Cu o conditie-sa ma redresez cu banii.
Cred ca la intrebarea ta ti-ar putea raspunde in general persoanele foarte ocupate ce isi permit sa beneficieze de serviciile de livrare la domiciliu .Apeland la acest gen de servicii ar scuti timpul pe care l-ar petrece prin magazine,timp pretios pentru ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Sa stiti ca am aflat:
Deci... sambata, 25 iunie 2005, orele 20.30, in fata Palatului Cultuii din Iasi, concert: DJ Project, Directia 5, Ana Lesko si 3 Sud-Est...
Asa e bine?

E si maine o zi!!!

asa mai discutam draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare !
Eu astazi am aflat ca s-a anulat zborul cu Alitalia de pe data de 30iunie (cand mi-l programasem eu) si cel mai devreme nu o sa mai gasesc locuri decat pe data de 8 IULIE!!!! Asa ca , imi pare rau tare de tot, dar eu la intalneala de pe 3-4 nu o sa pot fi. Singura zi cand ar fi locuri si as putea sa ma imbarc ar fi ... maine. Si asta de la un aeroport de la mama naibii, asa ca a cazut si varianta asta. Ramane asa cum am spus , data de 8 iulie si ma gandesc ca , daca o sa fie vreme frumoasa o sa mai organizam pana in august o noua intalneala, unde o sa pot fi si eu prezenta. Va urez distrectie placuta tuturor celor care se vor intalni we urmator!
Gabriela nu stiu daca te intereseaza si parerea mea privitoare la sondajul tau, dar eu o sa mi-o fac cunoscuta. Eu as cumpara de pe un site din Iasi daca as fi sigura ca sunt seriosi, daca as afla de la altii ca au avut o experienta buna cu ei. Depinde si ce profil are magazinul virtual: electronice, livrare fast-food, imbracaminte etc. La imbracaminte nu as apela, pt ca prefer sa merg la magazin, sa probez, sa vad materialele etc. As comanda doar chestii care stiu clar cum ar arata, si m-ar scuti pe mine de un drum aiurea si poate de niste bani in plus cheltuiti. (exemplul tau cu buchetele de flori e OK, chiar m-as bucura sa am in Iasi un serviciu de-asta). ce as comanda de pe net: carti, flori, Cd-uri/DVD-uri(chiar si inchiriere), mancare, bilete la film/ concerte. M-ar tenta sa imi fac si piatza pe net, in sensul ca eu as comanda si in cateva ore sa imi aduca produsele. La categoria "copilasi", nu pot sa ma pronunt inca.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

[quote]Originally posted by GabrielaG
P.S. Fetelor, fac si eu o intrebare: daca ar fi sa cumparati ceva pt copil, ati cumpara de pe net? Sau ati da comanda de un buchet de flori sau un cadouas, stiind ca firma respectiva e din Iasi, si ar ajunge mult mai repede? (o comanda telefonica sau chiar prin internet)?

ceva gen bebelusul tau punct ro?
eu as comanda daca preturile sunt ca in magazine; as continua daca nu iau vreo teapa.
buchet de flori - da (da' cum s-ar plati sa trimiti la altcineva?)
aceeasi intrebare si pentru cadouas.

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput