Cu dragoste,din IASI (14)
Raspunsuri - Pagina 10
herra spune:
eu stiam ca targul de oale e saptamana viitoare; probabil incepe de joi.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Elena I. spune:
Cica Tirgul de oale e in perioada 1-3 iunie, mi-au spus niste amici care au vazut un afis minuscul in oras. E posibil sa se faca atit de putina publicitate unui eveniment, zic eu, important in viata Iasului si, asa cum s-a vazut din interesul vostru, asa de iubit de ieseni?
E adevarat ca am fost aseara cu Gabi acvi la Cristina. N-am scris nimic pina acum pt. ca Erica a facut febra mare si a trebuit sa o tot doftoricim.
so: amanunte fata de ce a spus Carmenp, n-am. Pot doar sa confirm ca Rares Stefan dimpreuna cu Cristina vor iesi azi din maternitate si vor merge acasa unde ii asteapta cu dor mai ales Mihnea. L-am vazut si pe fratiorul mai mare, e foarte indragostit de "coca" si se poarta asa de afectuos ca mai-mai iti dau lacrimile cind ii privesti impreuna. Dumbo Jumbo a papat bine cit am stat noi acolo si apoi- nani. Se anunta un copil tare cuminte, ca eu n-am auzit nici un scincet macar din partea lui. E brunetel, are parul lung cit il avea Erica la 8 luni si e foarte dragalas. Cristina arata foarte bine in pofida furiei laptelui care deja isi facuse aparitia.
Ar fi scris poate si acvi despre vizita, dar mi-a spus ca i-a cazut netul de vreo citeva zile.
un we excelent tuturor!!!
bosticuta spune:
Buna Ziua
Poate ma ajutati cu o informatie: de unde as putea procura un cos pt
nou-nascuti din IASI?
18
ralnied1 spune:
Da, intre timp am reusit si eu sa aflu, dar vad ca au fost alte fete mai harnice... Cucuteni 2005 este la sfarsitul saptamanii viitoare... De ce este asa putin popularizat, chiar ca nu stiu...
E si maine o zi!!!
nushulica spune:
ma eu chiar is interesata sa merg la targ ca vreau sa-mi iau o oala din aia ca am auzit ca taaaare bune mai ies sarmalutele in ea
ralu poate ne vedem sambata si mergem impreuna nu?
carmenp spune:
de care oala? si merge si in cuptor?
quote:
Originally posted by nushulica
ma eu chiar is interesata sa merg la targ ca vreau sa-mi iau o oala din aia ca am auzit ca taaaare bune mai ies sarmalutele in ea
ralu poate ne vedem sambata si mergem impreuna nu?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
nushulica spune:
pai asta-i toata susta carmen ca merge in cuptor chiar e indicat sa fie folosita in cuptor cum foloseau bunicile noastre la tara in rola daca stiti voi
stii cum ies....am mancat la o colega ...delicioase
carmenp spune:
aha... ai norok ca nu-s gravida, desi dupa pofte nu mai stiu nici io...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
pai asta-i toata susta carmen ca merge in cuptor chiar e indicat sa fie folosita in cuptor cum foloseau bunicile noastre la tara in rola daca stiti voi
stii cum ies....am mancat la o colega ...delicioase
Ai mare dreptate, sunt super sarmalutele facute in oale de astea (presupun ca te referi la cele din lut!). Daca nu plec sambata la Pascani, mergem la targ... Depinde de cirese daca se coc sau nu pana atunci... sunt convocata la cules...
E si maine o zi!!!