Cu dragoste,din IASI (14)
Raspunsuri - Pagina 11
adda spune:
quote:
Originally posted by nushulica
ma eu chiar is interesata sa merg la targ ca vreau sa-mi iau o oala din aia ca am auzit ca taaaare bune mai ies sarmalutele in ea
Cum arata oala asta minune?
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
Elena I. spune:
quote:
Originally posted by adda
Cum arata oala asta minune?
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
www.traditii.ro/produse.php?id_produs=18" target="_blank">iaca oala de sarmale
adda spune:
Merci, Elena
Lorym spune:
Fetelor voi ma faceti sa ma las de cura mea de slabire pe care o tin de 7 sapt cu sarmalele voastre.Stiu ce ies yam yam in oale din alea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
adi69 spune:
Eu mi-am cumparat de la un targ ,asta toamna ,vasul roman,e din lut cu capac,cumva dreptunghiular.Fac in el fripturi de te lingi pe degete (fara ulei) si sarmalute care se topesc in gura...fara apa.Doar ca trebuie tinut vre-o 20 de minute in apa inainte de folosire.Era 250 sau 300 de mii,depinde de la cine il luai.
Adriana
adda spune:
Adi, poti sa dezvalui secretul fripturicilor si sarmalutelor fara ulei si ... apa? Nu-mi pot imagina cum se fac. Te rog mumos!
Abia astept sa inceapa targul de oale sa merg sa ma uit. Anul trecut l-am ratat.
carmenp spune:
aooooleu, ce-mi ploua-n gura!!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
bosticuta spune:
Aveti idee de unde pot procura cos pt nou-nascut si daca se
organizeaza cursuri Lamaze in Iasi?
Multumesc pt raspunsuri
Adriana
Ofericita de 18Sapt
Elena I. spune:
Adriana, imi pare rau, nu stiu cum sa te ajut.
Poate ar trebui sa suni la cele doua maternitati si sa intrebi de cursuri Lamaze.
Si mergi la tirguldeoale, poate gasesti acolo un cosulet simpatic, nu prea scump.
Erica are febra de vineri, abia aseara am inceput sa-i dau antibiotic, dar nu maninca si nu bea lichide, probabil ca-i e greu sa inghita. Acum is mai relaxata, dar am fost destul de ingrijorata pentru ca simbata dupa-amiaza era cu febra aprope de 40 de grade si care nu ceda la antitermice. Sint convinsa ca in citeva zile se reface, dar avem ceva de tras cu ea, face crize si cind trebuie sa-i dau medicamentele. Cupil cu personalitate!
theocor spune:
Am gasit acest subiect exact atunci cand nu ma mai asteptam!Mai ales acum cand mi-e un dor nebun de "acasa";Elena,am vazut ca esti din Iasi!Eu sunt tot moldoveanca si am facut facultatea in Iasi si poate de aceea acest oras ramane orasul meu de suflet;plus de asta am vazut si pozele tale cu fetita la VETRISOAIA si a fost o surpriza nemaipomenita pt ca bunicii mei dupa tata sunt din acest sat si evident cea mai mare parte din copilaria mea am petrecut-o acolo.Te rog da-mi un semn,poate mai comunicam!