Cu dragoste,din IASI (14)
Raspunsuri - Pagina 12
lacri spune:
va pup fetelor!
noi suntem bine ,sanatosi dar din pacate nu mai avem cum sa intram pe forum pt ca aici unde stam acum nu avem net. asa ca astept sper pana in septembrie cand ne-om muta la casa noastra ca acolo avem si va promit ca nu mai scapati de noi.
tare imi este dor de voi.
Fabian are vreo 2 luni de cand face la olita si sunt tare mandra.
in rest numai bine.
va pup tare dulce
multa sanatate
Fabian si mami Lacramioara
GabrielaG spune:
Lacri, bine ai revenit...Vrem sa ne intalnim, dar nu stiu cand...sper ca in luna asta.
Ce spuneti fetelor de 3 iulie sau 10 iulie???
Astept raspuns, neaparat.
Despre oala de sarmale soacra mea face la cuptorul de la tara si sunt excelente (e asa inalta ca in pozele Elenei) , dar am inteles ca in acea oala care e dreptunghiulara si are capac ies si sarmalele si friptura excelente.
Pupici,
Gabriela si baietii
Stiu ca acum vreo 3 ani, cand eram insarcinata citisem despre cursuri LAMAZE, organizate de maternitatea Elena Doamna...dar chiar nu stiu daca s-au tinut.
lacri spune:
mai am cateva momente asa ca am mai intrat putin.
eu nu cred ca pana pe 3 iulie mai intru pe forum asa ca daca vreti sa facem o intalnire nu am de unde sa stiu.sper sa nu uit sa te sun Gabriela dar ca sa fiu mai sigura va las nr. meu de tel. ca sa-mi amintiti si sa-mi spuneti mai exact unde si cand :0745204084.
tare imi este dor de voi si de prichindei.
astept cu nerabdare sa va revad.
va pup
Fabian si mami Lacramioara
Elena I. spune:
theocor, ti-a trimis un e-mail.
mey, daca plec we asta din Iasi, va las misiune sa-mi luati vas roman si oala de sarmale!
lacri si noi abia asteptam sa ne revedem! Felicitari lui Fabitzä!!!
Mi-a trecut relaxarea din mesajul anterior. Copilul cu personalitate a facut alergie la antibiotic. E toata umflata si plina de bubite. Is cam ofilita din cauza asta, dar string din dinti, ca trebuie sa treaca!!
Ziceti de intilnire: cind? unde? sa se faca lista!
Numai bine tuturor!
carmenp spune:
Ufuf, pupam pe Erica, mama, multi copii bolnaviori, abia am scapat si io de unu.
Cursuri Lamaze in Iasi stiu ca in maternitatea Elena Doamna, dar asta era pe vremea cind eram gravida cu Ionut, acum nu mai stiu...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ghinetz spune:
lacri, bine ai revenit! Fabian tr sa fie de acum flacau mare. E la fel de cuminte? Felicitari pentru olita. Si noi muncim din greu..., dar nu prea ne iese intotdeauna.
Elena, fi in continuare optimista. Chiar ca trebuie sa treaca! Of! Ca si vara asta, tare capricioasa mai e! Cand frig, cand cald. Bietii nostri puiuti...nu mai fac fata. Si mie stefan a inceput sa-i faca din nou nazuri la mancare, asa ca...parca vad ca iar imi face angina!
...si daca n-o face, venim sigur la intalnire! Dar hai!Cine ia initiativa stabilirii unei date si a unei locatii?
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
acvi spune:
Salutic tuturor!!Nici nu mai stiu la a cita incercare sint sa va scriu citeva rinduri!!
Am vorbit ieri cu Cristina la telefon :SI EA SI CRISTI SINT LICENTIATI!!!Era fericita si linistita..si un pic trista ca nupoate bea si ea o bere macar !!!
Ma cheama datoria!!Fug!!
Sper sa revin un pic mai tirziu!!
Gabi.
carmenp spune:
Ehei, felicitari, chiar un an plin au avut!! ma bucur!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Mia. spune:
O cunoaste cineva pe Enciu(fosta ca nu stiu cum ii zice dupa maritis?)Loredana Catalina???
Are un copil cred.E bruneta si mica de inaltime si grasuta.
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Ioana-Anca spune:
Buna! Va rog din suflet sa-mi recomandati un medic ORL-ist, aici in Iasi. Am o prietena care are de ceva timp niste probleme cu gatul si nu reuseste sa le rezolve. Multumesc. IOANA