Cu dragoste,din IASI (14)
Raspunsuri - Pagina 13
amironeanu spune:
Buna!
Am reusit si eu sa gasesc un pic de timp si sa dau o raita si pe aici.
Felicitari Cristinei, chiar ca a avut un an plin pe care l-a terminat cu succes!
Elena, o pupam si noi pe Erica si nu vreau sa-ti bag idei in cap, dar tocmai a povestit o mamica despre baietelul ei care a facut febra mare, a luat antibiotic, a facut bubite si bubitele s-au dovedit pojarel.
Cursuri Lamaze - anul trecut nu se mai faceau, dar am citit undeva ca iar se fac, incearca la cele 2 maternitati (parca Elena Doamna). Nu am vazut cosuri pentru bebelusi, eu am tinut-o pe Stefi primele 3 luni in landoul de la carut.
Medic ORL - eu nu stiu
Mia - daca stii ce scoala a terminat incearca pe colegi.ro , poate s-a inscris acolo.
Oala de lut, din aceea dreptunghiulara am si eu, este super, eu o folosesc la friptura. Pur si simplu pun friptura (condimentata), cativa cartofi taiati mare, usturoi, un pic de vin si sos de rosii si o pun la cuptor. Fara ulei. Sarmale nu am incercat pentru ca eu nu fac sarmale.
Si eu sunt amatoare de intalneala. Eu prefer pe 10 iulie si cred ca cel mai bine ar fi intr-un parc (Copou sau Expozitiei) ca sa aiba pe unde alerga copii.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
diaan spune:
Stiu eu de cursuri lamaze in iasi
La Elena Doamna doamna doctor Nechita Luminita
Cine vre numar de telefon sa imi zica
GabrielaG spune:
Azi am aflat si eu vestea mare despre Cristina si Cristi care au luat licenta. Felicitari!!! si la mai mare, sa stiti ca va admir foarte mult.
Eu zic sa facem o intalnire pe 10 ca sa avem timp sa ne strangem randurile. Astept sa va inscrieti si poate tine cineva evidenta, ca sa stim ce si cum. Noi ne intalneam in gradina botanica, copilasii alergau si se jucau, iar noi reuseam sa mai vorbim un pic...Acum depiinde si de vreme...Elena, care e prognoza?
Maine ar trebui sa-i fac vaccinul lui Matei si sper sa nu am surprize cu febra sau altceva dupa. In rest suntem bine, Matei vorbeste toata ziua si e nazdravan. Octavian e la fel de serios, joaca jocuri de strategie cu taica-sau si uneori mai plange cand pierde.
Eu am vreo 2 saptamani, ba chiar o luna de cand am asa de multe pe cap ca nu stiu pe unde sa le mai scot. Cam atat deocamdata...
Lacri felicitari pt Fabian cu olita. Eu i-am scos lui Matei pampersul, i-am pus ceva sub cearceafuri si deocamdata le schimb la greu. Luni si marti am reusit performanta sa nu ude patul, azi noapte s-a facut de ras...chiar voiam sa ma laud. Deocamdata mai muncim...
Fetelor aveti idee cat mai e o gazda la mare si cat sunt conditiile?
Mersi mult si pupici,
Gabriela si baietii
carmenp spune:
Preda Zenovia, dispensarul Petru si Pavel, marti-joi 11-13, luni, miercuri, vineri 13-15, telefon dispensar 215.940.
]
quote:
Originally posted by Ioana-Anca
Buna! Va rog din suflet sa-mi recomandati un medic ORL-ist, aici in Iasi. Am o prietena care are de ceva timp niste probleme cu gatul si nu reuseste sa le rezolve. Multumesc. IOANA
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
acvi spune:
In sfirsit, am ajuns din nou pe aripile net-ului!!
Alexino cel vorbaret in ultima vreme..imi solicita la maxim toti neuronii..asa ca nici nu prea reusesc sa-mi caut servici..si trece vremea.Dar sa lasam amanuntele astea..si sa va pun la curent cu marile realizari ale lui Alexino:a inceput sa spuna propozitii..si aseara ne-a lasat masca ..ne punea pe rind sa cintam "Podul de piatra"-ACUMA MAMA ...ACUMA TATA pina cind tata obosit ii spune "DA cinta si tu!!"si raspuns de copil de 2 ani si 3 luni:"NU pot..tb sa cresc mare!!"..am ramas uitindu-ne unul la altul!!
Iar la intrebarea retorica:ce vrei sa te faci cind o sa fii mare??--raspunde invariabil COCA de unde eu trag concluzia ca are de gind sa stea pe spinarea noastra pina la adinci batrineti ..asa ca ar tb sa pun osul la treaba mai repede!!
Cu operatiunea olita stam binisor..ii pun pampers doar noaptea ca bea f mult lichid..dar ziua chiar si afara "face pipi la iarba!!"si e tare incintat.Numara pina la 5 si stie 5 litere.
Lacri bine ai revenit printre noi!!
Elena multa sanatate Ericai!!
Voiam sa completez ca Rares Stefan este un copil tare cuminte care o lasa pe mamica lui sa doarma ..se trezeste doar pt masa de la ora 2 in rest doarme linistit in patutul lui.M-a mirat f mult reactia lui Mihnea ..foarte protector cu fratiorul lui,grijuliu si parca maturizat(a uitat cind zicea ca-l pune pe dulap).
Cristina va saluta pe toate..si spera sa poata fugi intr-o zi la o sala de net ..sa va salute on-line!!
Gabi si Alexino.
adda spune:
quote:
Originally posted by acvi
Iar la intrebarea retorica:ce vrei sa te faci cind o sa fii mare??--raspunde invariabil COCA de unde eu trag concluzia ca are de gind sa stea pe spinarea noastra pina la adinci batrineti ..asa ca ar tb sa pun osul la treaba mai repede!!
Fraza asta imi aminteste de fratele meu care pe la 5-6 ani (nu mai stiu exact varsta), la intrebarea "Ce vrei tu sa faci cand vei fi mare?" a spus ca scopul lui in viata e sa fure pensia lui tata
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
adi69 spune:
Simpatic fratele tau Adda,acum mai vrea s-o fure?
Adda,faci mancare fara apa si ulei in respectivul vas,tocmai pt ca tinandu-l in apa 10/20 de min. se imbiba lutul bine si apoi ,in cuptor mancarea se face la abur...eu asa-mi explic.
Oricum ,cand fac sarmale ,pun si apa,pt ca tin vasul mult in cuptor,la foc (foarte)mic ,sa se incalceasca gusturile si aromele si sa se topeasca toate cele...Vi-e pofta? Si mie...da-mi trece.
Gabi,sa vezi de-acum ce de-a perlute o sa scoata Alexino...Eu n-am avut curaj(inca) s-o intreb pe Catalina ce vrea sa fie cand o sa fie mare.Deocamdata e printesa(a avansat de la capitan de corabie).
Gabriela,cum a suportat vaccinul Matei?
In wk asta ploua,si sambata si duminica.Abia de marti se mai lumineaza vremea.Asa zic astia pe weather si de obicei o nimeresc...
Elena ,sanatate Ericai..ai rude in Vetrisoaia? Cunosti fam Chiriac?
Adriana
Ramonika spune:
fetelor, am vazut ca de ieri au inceput astia sa isi aduca oalele in Copou. sper sa ajung si eu, mai ales ca e in drum de la serviciu spre casa.
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
Elena I. spune:
prichindache se simte mult mai bine! multumesc, fetelor de vorbele bune, sa stiti ca au contat mult in momentele cind mi-a fost greu. micuta mea nu prea a fost bolnava pina acum si nu suport destul de bine cind se intimpla.
Erica a fost tare draguta dimineata, cind i-am dat peritolul. dupa prima gurita, care nu era si ultima, a inceput sa bata din palme si sa zica bravo, adica gata, am terminat, lasati-ma sa dorm de-acum. si aseara, pt. ca se simtea mai bine si nici eu nu iesisem de fo trii zile din casa, ne-a repezit Vio un pic pina la Ciric la umbra. a vazut un magarus pascind si a zis fata "papa",adica a povestit ce face magarul. tare m-am simtit io mindra! poate nu-i mare lucru, dar stiti povestea cu cioara si puiul ei.
azi mergem la ortoped si ne intilnim acolo si cu pediatra. o sa ne spuna deci daca putem pleca cu giza in vacanta. nu prea vad de ce s-ar impotrivi, singura problema e ca s-a stricat vremea, dar poate se repara pina simbata.
Adriana, n-am rude la Vetrisoaia, am fost invitati acolo de Anca (buli).
Gabi, maaaare pisicher Alexino! am ris de m-am prapadit!
Andrea, pina la urma a fost alergie. banuia si pediatra ceva viral, dar n-a fost.
Succes la dezvatat cupiii de pampers!