Cu dragoste,din IASI (14)
Raspunsuri - Pagina 3
carmenp spune:
Cristinico, iti tinem pumnii sa ajungi la finish in conditii optime!!
Multumim de insigne.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Fetili, am pus poze noi in album ia uitati-va la noi ce frumosi suntem!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
adusca spune:
mi-s tare mandra de voi iesencelor, zau ca am origami si desene frumoase de la copii, plus bunus insigna DC, le meritati alaturi de multumirile mele.
poze cu origami se desenele aferente puteti vedea aici:
http://community.webshots.com/album/363612877LPrEOX
adina
Fetele de pe DC babusca adusca
Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..
GabrielaG spune:
Fetelor, hai propuneti o zi de intalnire. Pe 22 iunie sau in iulie?
Ar fi placut sa ne intalnim cu copilasii in gradina si sa mai schimbam impresii, sfaturi, etc...sa vedem cat ne-au mai crescut puiutii, ce mai, sa ne laudam cu scumpeii nostri.
Va dau un pupic dulce si va doresc un WK-end placut,
Gabriela si baietii
P.S. Otto e aproape gata cu oreionul, Matei tot vrea la Mc'Donald si mai vrea sa-i cumpar o "mocochica", adica bicicleta-motocicleta. Aseara i-am spus ca ne trebuie bani pt asta si mi-a adus o fisa de 1000 lei"uite mama, iti dau eu bani". I-am spus ca sunt prea putini, ca ar trebui sa strangem bani. Si stiti ce a facut scumpelul? A luat banutul in manuta si a inceput sa-l stranga. "Uite mama, strangem". Mi s-a rupt sufletul un pic...oricum, el a rezolvat problema. Tot ieri am iesit afara la copii cu mingea si intrucat erau mai multi copii si 2 mingi, din care una verde, el a spus ca cea verde este tata)adica mingea tata) si mingea alba e mama(adica mingea mama). Si zilele trecute recita:"Catelus cu parul cret/ Scoate coarne bouresti..."
E un smecher, ce mai...
amironeanu spune:
Buna seara!
M-am intors si eu in Iasi dupa o mini vacanta de 2 saptamani la parintii mei. Vreau sa le felicit pe fete pentru foarte frumoasa idee de a organiza ceva frumos pentru copii orfani. Am vazut poze si tare rau mi-a parut ca nu am fost si eu in Iasi week-end-ul trecut. pentru comitetul de organizare si participanti.
GabrielaG, Matei este un scump. Am o intrebare pentru tine. Te ocupi si de amenajat sali pentru nunti? Sora mea are nunta pe 2 iulie la Club RS si ar interesa-o ceva ornamente. Poate imi trimiti un PM daca te ocupi de asa ceva cu un numar de teefon ca sa pot lua legatura cu tine.
Cristina multa bafta la licenta si un bebe cuminte si rabdator pina la termen.
Carmen, ti-am vazut frumusetile. Sunt niste scumpi, iar pe Ionut il ador pentru ca este asa grijuliu cu surioara lui.
Eu pana in august nu cred ca mai plec din Iasi, asa ca astept cu nerabdare sa va cunisc personal!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
acinorev spune:
va rog frumos sa-mi dati de stire daca stiti pe cineva care vinde un pat supraetajat sau daca stiti vreun magazin unde pot gasi asa ceva. insa am nevoie de unul solid care sa reziste in fata lui tudor!
multumesc!
acvi spune:
Salutic,Veronica pat supraetajat gasesti la magazinul "Acasa"de linga Billa,fac si la comanda,au si unul expus(care mie mi-a placut ..si era si practic)..sau la magazinul de la Super Copou dar acolo stiu ca era f scump.
Gabi.
Adela spune:
Salut
Ce parere aveti despre gradinita FUNNY ENGLISH din Alexandru cel Bun? (educatoarele cum sunt?).
Cristina > nastere usoara si un bebe sanatos.
Adela , mamica de Julia
GabrielaG spune:
Andreea, nu ma ocup de amenajat sali, desi m-am gandit. Imi pare rau, da uite chiar prin luna mai stiu ca se lansase o firma de genul acesta in Iasi. Da o cautare pe google. Multa fericire si casa de piatra susorii tale.
Veronica, eu am luat patul din poze: http://www.axmfurniture.ro/dormitor_tineret-Twin.htm#pat_T
dar am instaat numai pe cel de jos, ca e destul de mare si am zis ca sunt prea mici baietii(adica Matei) ca sa le pun si etajul. Ideea e ca am trimis un mail la cei de pe site-ul respectiv si mi-au dat un nr. de telefon de la Harlau, unde au ei depozit. Mi-au promis cei de acolo ca mi-l aduc in Iasi, e drept ca a durat cam o luna si ceva, dar mi l-au adus pana in casa. La ei era 5,2 milioane(patul twinfull) iar acelasi model, aflat la mag expoconfort(dar neexpus, ca nu aveau spatiu) era 6,5 mil. Ideea e ca este foarte bine finisat si realizat, facut pt. export. Patul de jos e aproape cat un pat dublu...sper si eu sa reziste, ca tare mai sunt saritori baietii mei.
Adela, FUNNY ENGLISH e una din gradinitele particulare. In Alexandru functioneaza in sediul unei foste gradinite sau crese. Am auzit pareri si pareri. Unul din amicii nostri si-a dus fetita acum vreo 2 luni, dar nu aveau locuri in Alexandru si i-a trimis la sediul din Copou. Acolo am inteles ca era un apt, fara curte...si nu prea le-a placut, asa ca au mutat-o la EUROED. Oricum am cunoscut si parinti f. multumiti, asa ca depinde de fiecare ce asteptari are.
Te asteptam sa vii sa facem o intalnire ca la carte.
In rest sa va mai spun vesti povesti: azi am avut serbarea lui Octavian la gradinita. gata, nu mai este prescolar, ci scolar...sunt mandra, am baieti mari. Matei va merge din toamna la gradi...spre sa fie bine. A fost frumos, sper ca si in continuare sa-i fie bine. ii pare rau acum, ca nu mai merge la gradinita.
Pupici,
Gabriela si baietii
acinorev spune:
gabriela, te rog frumos sa-mi trimiti si mie pe PM numarul de telefon de la atelier. mi-a placut la nebunie patul. chiar ca arata finisat si solid. pretul pe care mi l-ai zis e fara saltele, nu?
eu ma mai gandeam la niste patuturi bagate in dulap ca cele de la gradinite. asta ca sa aiba loc de joaca suficient in timpul zilei. am inteles insa ca sunt foarte scumpe.
multumesc de pe acum pentru numarul de telefon (daca il mai ai)!
vera