Cu dragoste,din IASI (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

ca sa fiu in ton cu ultimele mesaje...
caut si eu o firma unde sa fac mobila la comanda. Am vrea o biblioteca si un birou. Ma intereseaza in special calitatea materialui, dar si un arhitect - sau design-er, ma rog - care sa ne sugereze un model deosebit. Avem nevoie de biblioteca strict pt carti, multe, dar nici sa nu ma simt ca la BCU. Ce e in magazine e asa, mai de fandoseala, cu vitrine... M-am uitat eu prin reviste, dar n-am gasit ce ne trebuie.
Sau poate stiti ceva site-uri unde sa gasesc modele de biblioteci...
va rog...

Si, "intalneala" ceea, pe cand? Ca vreau si eu...

OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Andrea, multumim, si sa stii ca te invidiez pentru minivacanta
Adela, cum spunea si Gabi, pareriu si pareri, eu am cunoscut pe cineva care a avut nepoata acolo si a spus ca nu merita banii.
Gabi, scolarul, adevarul este ca trec asa repede anii, ma uitam la Ionut astazi si ma gindeam ca mai ieri era ca Ilinca ...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de mai

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

ca sa fiu in ton cu ultimele mesaje...
caut si eu o firma unde sa fac mobila la comanda. Am vrea o biblioteca si un birou. Ma intereseaza in special calitatea materialui, dar si un arhitect - sau design-er, ma rog - care sa ne sugereze un model deosebit. Avem nevoie de biblioteca strict pt carti, multe, dar nici sa nu ma simt ca la BCU. Ce e in magazine e asa, mai de fandoseala, cu vitrine... M-am uitat eu prin reviste, dar n-am gasit ce ne trebuie.

sotul meu face mobila la comanda! merge acasa la clienti, are catalog de materiale (pal), de culori; un coleg face scheme pe calculator sa vada omu' cam cum va arata, ca nu toti au vedere in spatiu...
si e mai ieftin ca in oras, unde mai platesti si adaosul magazinului...
daca te intereseaza amanunte da-mi PM!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

vin si eu, la randul meu, cu o intrebare:
si-a montat cineva pe geamuri (termopan) FOLIE ANTIEFRACTIE/FOLIE SOLARA?

e buna de ceva - ca ma inebuneste soarele toata dupa-amiaza!

ar trebui sa aiba firmele care monteaza geamuri termopan, dar pe unde am intrebat eu nu faceau si asa ceva...

si oare cat costa?

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cristina tin pumnii sa reusesti tot ce ti-ai propus si mai ales la timpul pe care ti l-ai propus. multa sanatate si sarcina usoara in continuare! Mihnea ce a hotarat? E prieten cu bebe sau nu? ii canta seara din iris ori ba?
Gabriela de-acum ai baieti mari! Cum a fost la serbarea lui Octavian? Ati pregatit ceva deosebit?
Gabi nu ne-ai mai spus nimic de Alex. Ce mai face, ce mai zice?
Eu cred ca vin saptamana viitoare acasa, in Ro. O sa va urmaresc in continuare si o sa particip cu drag la intalnirea pe care o veti stabili. De Elena si Carmen- mami de Alex nu stie nimeni nimic?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_C spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Cum sunt preturile la apartamente in Iasi? Am un apartament in Iasi de cand eram studenta, si vreau sa-l vand urgent, dar nefiind acolo nu stiu cat sa cer. Stiu ca preturile difera in functie de multe, dar poate ma ajutati voi. ( Apartamentul e 3D, etaj 2, in Canta, fara imbunatatiri extraordinare, + garaj).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mai stie cineva ceva de lacri si de fabian? Stiu ca s-au mutat in CUG (erau vecinii mei pana atunci) si poate nu au net. S-a mai intalnit cineva cu ei? Sigur lacrimioara s-ar bucura sa o chemam si pe ea la intalnire, indiferent cand va fi ea. Poate aveti un numar de-al ei de telefon
Daria, da ocautare pe net. Gasesti informatii despre apartamente confortul pe care il oferi si in zona respectiva. Eu personal...nu stiu, dar de curiozitate m-am uitat recent. M-am ingrozit cat de mari sunt preturile. Avantaj tu, ca ai de vanzare si nu trebuie sa cumperi
herra, multumesc. Am sa iau in calcul si aceeasta optiune. Iti trimit un PM daca ne hotaram.

OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sambata, 18 iunie 2005, orele 20, la Teatrul de vara (parca, nu stiu exxact!), concert rock, in cadrul Fete de la musique. In incheiere, recital extraordinar IRIS!!!!!!!!!!!! Aviz amatoarelor!!!!!!!!!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Daria_C

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Cum sunt preturile la apartamente in Iasi? Am un apartament in Iasi de cand eram studenta, si vreau sa-l vand urgent, dar nefiind acolo nu stiu cat sa cer. Stiu ca preturile difera in functie de multe, dar poate ma ajutati voi. ( Apartamentul e 3D, etaj 2, in Canta, fara imbunatatiri extraordinare, + garaj).

Daria

Hai ca-ti zic eu aproximativ: in jur de 30 mii euro... minim... (Canta e o zona super buna!) Acum depinde si de multe alte aspecte... Vezi tu!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput