Cu dragoste,din IASI (14)
Raspunsuri - Pagina 2
GabrielaG spune:
Multumesc fetelor ca ma incurajati. Azi am fost la infectioase, la o d-na dr. foarte draguta si mi-a confirmat oreionul. Deci acum sunt linistita. Azi mi-a facut febra pt prima data...trebuie sa vad ce va fi zilele urmatoare.
Pentru el a fost cel mai rau, caci nu are voie nici la calculator, nici afara, nici dulciuri, nici...offf...Si azi a fost carnaval la gradinita cu parada de costume, iar pe 8 trebuia sa mearga in excursie cu gradinita.
Sper ca macar sa prinda serbarea de sfarsit de an.
Pupici la piticuti,
Gabriela si baietii
P.S. Adriana,multa sanatate Catalinei. Abia astept sa ne vedem duminica.
Raluca, sa-i spun d-nei Iulia ca vii in tara? Mai ai nevoie de serviciile ei?
GabrielaG spune:
Tot eu cu o intrebare: stiti pe cineva care are nevoie de un loc d emunca in domeniul comertului? E vorba de un magazin vrac si cu sifon, program de lucru 7 ore pe zi, in doua schimburi. Dac aar avea intre 25 si 35 ani si cu ceva experienta in domeniu...ar fi super.
Pupici,
Gabriela si baietii
P.S. Si daca stiti d-ne sau d-re care ar vrea sa fie bone sau sa ingrijeasca batrani sau sa faca menaj trimiteti la mine. Chiar daca sunt de la tara sau din alt judet si ar vrea sa stea interne...Am o mare cerere de persoane interne.
Va multumesc si dau o bere.
adi69 spune:
Gabriela,de ce nu are voie Otto la calculator,sau dulciuri?
Stii ce ma gandeam?N-ai tu vre-un clown la dispozitie(ca tot esti prin bransa..) pentru duminica cat stam in Botanica.Sa cumparam niste baloane si sa faca copiilor animalute si alte giumbuslucuri?Macar pentru o jumatate de ora sau o ora?Acum ca-s mai multi copii...
Cat ar putea costa?
Adriana
GabrielaG spune:
Adriana sa stii ca m-am gandit, dar eu nu am nici un clovn la care sa apelez din cand in cand. Am un nr. de telefon la care o sa sun sa intreb, mai mult chiar nu pot. Eu colaboram cu niste studenti, dar erau la teatrul de papusi si...nu se pricep sa fie clovni. Plus ca clovnul ar trebui sa stie sa modeleze baloane, etc... Ma gandeam sa fac o intrebare la Kids Land...oricum baietii astia erau destul de scumpi...
Va spun maine daca am rezolvat ceva.
Pupici,
Gabriela si baietii
herra spune:
fetelor, ati citit despre Cernobil? la discutii generale...voi ce spuneti, ca eu sunt cam speriata...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Adela spune:
Salut iesence
Hai sa facem o intalneala in iulie!!!
Hotarati voi ce si cum.... eu va citesc si ma execut.
Ce spuneti???
Adela , mamica de Julia
carmenp spune:
Ieri dimineata am iesit afara cu Ilinca si m-a oprit o cucoana sa-mi zica sa nu mai scot copilu` ca-s radiatii si ca, copiilor ei, le-a prescris medicul nu stiu ce pastile de iod... m-a cam pus pe ginduri ca io nu dadusem foarte mare importanta. Am sa intreb dr copiilor miine, sper sa nu se uite al mine ca la vreo nebuna.
quote:
Originally posted by herra
fetelor, ati citit despre Cernobil? la discutii generale...voi ce spuneti, ca eu sunt cam speriata...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Cind veniti acasa, Adela?
quote:
Originally posted by Adela
Salut iesence
Hai sa facem o intalneala in iulie!!!
Hotarati voi ce si cum.... eu va citesc si ma execut.
Ce spuneti???
Adela , mamica de Julia
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
palmyrah2002 spune:
Hai mai fetelor,dragelor,veniti in tara cind eu trebuie sa nasc?
Si cind va mai vad ?
Adela, cit stai in Romania?
VEVE ,bine ati venit acasa!
Eu sint pe ultima suta de metri cu lucrarea de licenta,pe ultima suta de metri cu Jumbo -sper sa stea cumintel pina pe 1 iulie-la serviciu am tare mult de lucru si nu mai reusesc sa ma odihnesc o secunda.
Va rog mult sa-mi tineti pumnii si sa-i transmiteti un gind bun bebelusului meu sa stea cumintel pina la termenul limita!
FELICITARI PENTRU ACTIUNEA DE PE 5 IUNIE !
Am vazut pozicile si mi-au umplut sufletul de fericire!
si pentru toate!
Va pupacim dulce si mai trecem noi pe aici:
Mami,Jumbo si Mihnea
Ramonika spune:
toate fetele care au participat cu banuti la actiunea de pe 5 iunie cu copiii orfani au o insigna DC la adusca. luati legatura cu adusca sa vedeti cum puteti intra in posesia ei.
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii