Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
diafera spune:
Multumesc pentru informare, fetelor. In cazul asta cred ca am sa ajung putin dupa ora 18.00. Dar am sa fac tot posibilul sa plec mai devreme de la servici. De venit vreau sa vin... doar sa nu apara ceva neprevazut intre timp.
Aura
Ioana75 spune:
Raluca, multumim de rezervare si bafta la eco!
Si eu sper sa ajung cel tirziu la ora 6, sa maninc de 2 ori
.
Ioana
miflore spune:
Raluca, nu te supara, n-ai de ce, e foarte bine si la Delea!
Mai fac si eu un pic de miscare! Vom veni toate, sunt sigura, chiar daca s-a schimbat locatia! Eu voi fi dintre cele care vor veni mai devreme, sa zic 17.00-17.30. Bafta la eco!
Mihaela 22++
Hildegard spune:
Fetelor, gravidutelor.
De 30 minute mi-a facut o Dr. unde lucrez eu...eko...
Aceste eko nu este asa de performat, fiindca este eko abdominal.
Bebele e ok, inimioara bate bine, palcenta e ok....s-a miscat de numa...
Si doamna Dr. a zis ca se vede ca e fetita..
Om vedea luni in 6. la Dr. meu
Dar e ok. sunt linistita.
Vero 20
mysweetest spune:
Bafta la eco morfologica Raluca ..iti tinem pumnii
.
Sa faceti poze
la intalnire sa le vedem si noi cele care nu putem ajunge.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
jadi spune:
Am si eu o intrebare, prosteasca de altfel, de cind cu caldura asta nu prea mai am pofta de mincare... e de rau? Ca mi-e ca nu ma hranesc suficient, as minca numai fructe si nimic altceva,
Jadi
21 Fix
Ioana75 spune:
jadi, da-i si cu outz si carnitza, ca bb are nevoie si de proteine de origine animala
(m-am timpit, vorbesc cu diminutive
).
Eu mai am 4 saptamini pina la eco morfo de 30 de sapt, si deja nu mai am rabdare. Iar nemernicii de la Medsana nu m-au sunat sa-mi dea rezultatul la listeria, si au trecut mai mult de 4 saptamini. Acum nici nu mai verifica daca e gata sau nu, imi zic din prima ca ma suna ei
.
Ioana
norina spune:
Va multumesc din suflet fetelor pentru urari si gandurile voastre bune - alina, nanadana, ioana, mysweetest,gabiarama
din partea bebeluseiPt Tonnia si Miflore - contractiile sunt exact asa cum ati spus si voi, se intareste burta cateodata numai intr-o parte, alteori se intareste toata partea de jos, unele sunt dureroase (dar suportabile) dar cele mai multe nu dor ci simti doar o jena..la mine problema este ca sunt foarte dese si nu cedeaza la no-spa, dina cauza asta am ajuns sa fac tratamentul ala groaznic cu perfuzii si injectiiAcum fac tratament acasa iau duphaston si gravibinon injectabil si aproape tot timpul la pat- nu prea imi convine, dar asta e situatia.. Dr. mi-a explicat care ar putea fi urmarile contractiilor foarte dese1. avort spontan 2. nastere prematura 3. chiar si in conditiile in care sarcina este dusa la termen cu contractii de la 5 luni- fatul poate fi subdezvoltat din cauza ca nu se mai oxigeneaza placenta si el nu se mai hraneste cum trebuieAcum cred ca ma intelegeti de ce am acceptat sa ma internez si sa stau ca o plosnita numai in pat(urasc statul in casa)
- mi-am zis ca nu merita sa risc si sa fac tot ce trebuie ca sa se rareasca contractiile- eu aveam 20-30 pe zi
Daca la voi nu sunt dese nu cred ca trebuie sa va faceti griji, dar anuntati-va totusi dr. si incercati sa va odihniti mai mult, eu de cand stau acasa s-au rarit considerabil...Va pup si multa sanatate
distractie placuta la intalnirea de
- pt fetele din BucurestiNorina
mysweetest spune:
Da Jadi ..trebuie sa mananci mai multe proteine.
Nici mie nu prea imi e foame din cauza caldurii dar spre seara ma gandesc la ce am mancat si daca mi se pare ca nu e destul ma fortez sa mananc ca nu e timpul sa stau sa slabesc mai ales ca intru in trimestrul III si bb are nevoie de multe proteine si nu trebuie sa ajung anemica.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
alinam spune:
va pregatiti de intalniri???? hmm, vrem si noi dar e cam departe ...
Norina si eu simt ca tine dar am zis ca e bebe care se misca (dupa cum vezi nu rezist, mai intru seara sa citesc ).
Daca cineva se pregateste de plimbare prin tara recomand cu caldura sa ocoliti jud. suceava -in cazul in care nu aveti elicopter- drumirile de aici sunt groaznice, de stat am stat o saptamana la vatra dornei, hotel de *** cica ....hmmm, un dezinteres si o bataie de joc la restaurant , mancarea nu era rea dar niciodata nu iti aducea ce comandai adika totul era surpriza
si daca comandai de doua ori aceeasi mancare nu mancai acelasi lucru de doua ori .....