Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
Hildegard spune:
Fetelor
Va pregatiti d emarea intalnire....dar eu sunt in Arad, si e tare departe. Mi-ar fi placut sa vin. Dar asta e!
Voi ati cumparat ceva pentru bb...ca eu tot am vizitat la magazine de numa... dar de cumparat, nimic.
Ce sa cumpar?
voi ce ati cumparat! Stiu, ca e greu atunci sa le iei pe toate. Cel putin mie mi-ar fi, si nu mi-ar place sa-mi cumpere altcineva din familei dupa lista. Nu?
Vero
20
valen spune:
Noi ieri i-am luat Sarei primul body. Este roz si are niste desene dragutze pe el. Este primul lucrusor cumparat pt. ea asa ca aseara l-am pus pe pat si ne-am minunat de el mai ceva ca niste copii. Abia asteptam sa vedem gaza imbracata cu acel body. In rest nu am cumparat nimic si nu din superstitie, Doamne fereste, ci pt. ca mai avem timp.
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
valen, sa poarte bebelina body-ul sanatoasa!
Am trecut pe linga "La Mama", si intr-adevar nu mai este in renovare
.
Trebuie sa ma laud cu ce am facut aseara: mincareeeeee
. Cartofi noi cu smintina si marar. Vreau sa va spun ca am facut din 2 kg de cartofi, si a mai ramas asa, pe fundul oalei, de juma' de portie ... Cred ca o sa mai fac o data, poate ma satur
.
Ioana
nanadana spune:
Salutari
Azi ma duc la oftalmolog sa vedem imi da sa port ochielari sau nu
si dupa masa la diabetaloaga imi este o frica
, ca la scoala imi carnetelu sa vada daca am depasit valorile initiale si cam le-am depasit 
Raluca asteptam vesti ![]()
nanadana22+2
nanadana spune:
Ioana 

cartofiori noi hmmmmmmmmmm nu am mai mancat de vreo 5 ani, ca aici este o diferenta totala nici nu se compara cu cartoriori noi de acasa ,daca mai faci sa te gandesti si la noi 
nanadana22+2
RalucaN spune:
Neata fetele!
Sunt foarte happy! Am vazut-o pe Ioana mea. A fost super la eco. A tinut aproape 45 de minute, lucru care pe mine m-a incantat teribil. Nu-mi mai puteam lua okii de pe monitor. Printesa e bine, e mare si f. activa. Insa un sg. lucru m-a intristat putin. M-a mai chemat peste 3 saptamani sa se mai uite la inimioara. Eu m-am speriat crezand ca e ceva in neregula, insa mi-a zis sa stau linistita ca mi-ar fi spus daca era ceva. Vrea doar sa mai vada nu stiu ce chestii care acum nu se veddeau, fiind prea micuta. Sper sa fie asa.
Va pupic fetele si mai vorbim
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
Hildegard spune:
cum sati cu capsunile?
eu in ultimele 5 zile am topit aproape 1 kg.
si sa nu zic ...mananc d eparca nu am mancat in viata mea capsuni.
acum pap branza, rosie, paine cu unt si cu salamel bun si castravete.
Voi?
Vero
20
locca spune:
Si eu mananc capsuni la greu, cate un kilogram pe zi. Plus rosii, branza, oua. Si ciorbe de legume. Sa nu vad carnea in fata ...
Raluca, e foarte bine si la delea veche pt. mine. Abia astept sa va vad.
Pe mine ma termina caldura si mai nou am cosmaruri noaptea, ma tot gandesc ca nu o sa ne descurcam cu banii, visez numai aberatii, si uite asa ma trezesc pe la 5 si apoi abia mai reusesc sa adorm un pic. Iar seara nu pot sa adorm inainte de 12-1. 
ruxandra (26 ++)