Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
miflore spune:
Neatza fetelor! Bravo Ralucuta pentru eco! Si eu de-abia astept sa-mi vad printesa dar mai am o saptamana!
Nanadana, bafta la medic, iti tinem pumnii!
Ioana, cartofiorii!
Si eu am mancat in week-end pana n-am mai putut respira!
Valen, de-abia asteptam s-o imbraci pe Sara cu body-ul roz, sa-i faci o poza s-o vedem si noi!
Jadi, sa stii ca nici eu nu prea mai am pofta de mancare de la caldura! E normal dar trebuie totusi sa halim din toate cate putin! Vad ca deocamdata am stagnat la +6kg. Pierd locul pe podium!!!![]()

Mihaela 22++
sofia_misicu spune:
Ce surpriza mi-ati facut cu La Mama din Delea Veche.
Viitorul meu sot sta exact pe Calea Calarasilor cateva blocuri mai incolo, asa ca pe mine "ma coafeaza" foarte bine locul intalnirii.
O sa ajung insa dupa 6.
Dupa zile bune de durere de dos, mi-am dat seama de unde provine.
Stateam ieri pe un scaun de lemn (zdrobitoare durere) si mi-am dus mana la "coada", la locul unde se imbina bazinul. Mi-am dat seama ca distanta intre oase s-a dublat!!!De aici si durerile. Trebuie sa imi intreb doctorul pentru ca nu pot sa mai stau jos la birou.
Sofia
valen spune:
Felicitari pt. fetita RAlucaMiflore, pana o s-o fotografiez pe Sara in costumas cred ca voi poza direct costumasul; parca am luat-o razna, ma gandesc la el de parca ar fi un copil. Abia astept sa ajung acasa
. Daca tot am spart gheata cred ca usor usor ii voi cumpara mai multe.
latrishia spune:
Buna dimineata gravidutelor!
Mi-a fost dor de voi in weekend! Ieri am fost in sfarsit la eco morfo. Bebelina mea e bine sanatoasa si sunt tare mandra de ea.
Ioana, trece te rog si la mine un carucior roz si numele Oana. Singura chestie nasoala au fost niste chistulete in placenta. Iosup a zis ca nu ar fi o problema ca se vor sparge si vor disparea...dar sa vedem ce spune si Dl doctor acum. Eu sper sa fie in regula. Voi ati avut careva asa ceva? Sunt un pic incordata, ce sa zic, ma consolez sa stiu ca bebelina e bine.Cred ca urmeaza triplu test acum.
La mine in piata n-au aparut cirese pana acum, capsuni am bagat 2 kile intr o zi...noroc ca tati nu se omoara dupa ele...sau s a gandit sa lase
sa se indoape.O sa ies azi desi ma omoara caldura, sa caut cirese si o sa mi iau vreo 3 kile sa ma satur
Pupici dulci
Lori si bebelusha 18 sapt fix
mihaela_e spune:
Buna dimineata!!!!![]()
Sper ca nu m-ati uitat de tot!!! Ce de schimbari in lunga perioada in care am fost eu plecata! Si ce avans (cred ca greu de recuperat) au baietii....
Cu scuzele de rigoare, am citit fugitiv deca de "marea intalnire"....vreau si eu date...ce? unde? cand? cine?.... Nu am avut timp sa citesc. Abia am deschis computerul si am vrut sa si listez pentru ca mi-a fost tare dor de voi si de discutiile noastre. Chiar m-am simtit singurica in perioada asta....eu, bebe si cartile noastre.
Despre noi ce sa spun? Am terminat (spun eu cu bine) examenele...of...mult de invatat, examene grele dar sper ca le-am trecut cu felicitari. Asteptam rezultatele. Nu mai tin minte cine mi-a zis ca la licenta bb a ajutat-o foarte mult. Ei bine, si pe mine la fel, parca aveam 2 creierase, nu unul.
Oricum, saptamana trecuta (cand au fost examenele propriu-zise), inaitne de examenul oral am avut niste emotii de mai aveam putin si muream. Urmarea, m-a durut burtica, in partea de jos, de nu puteam nici sa merg. Asa ca mi-am impus liniste, fara stres, mi-am pus toata speranta in Dumnezeu si am reusit sa nu mai am nici un fel de emotii la cele 2 examene scrise. Asa ca fara stres, fara durere.
Mai trebuie spus ca bb a miscat acum 2 saptamani, chiar vizibil in primele 2 zile; in zilele urmatoarea doar simt miscarile, ele nu mai sunt vizibile. Oricum, lui tati nu a vrut sa-i arate nimic (am uitat sa spun ca tati a fost exilat la parintii lui pe perioada invataturii....).
Cam atat la primul foc....acum ma striga datoria...adica chiar urla...seful....
Va doresc tuturor o saptamana cat mai buna, cele mai bune urari ale mele pentru noile mamici si bb lor, si ma bucur foarte mult ca am reluat legatura cu voi.
Astept si eu informati cu privire la intalnire.
Mihaela 19+
jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
Ieri a fost o zi mai nasoala pentru mine, am venit in papuci la servici si cind sa plec nu puteam sa mai merg ca nu ma mai incapeau ... imi intrau doar virfurile, de mers mergeam dar cum sa conduc masina? cu picioarele goale? hmmm... noroc ca am gasit pe cineva sa ma aduca acasa dar cu ocazia asta am constientizat ca nu am cu ce sa ma incalt...
Azi sint in adidasi, unii uriti dar cu un numar mai mare pe care ii foloseam in concedii de mers mult pe jos, cred ca o sa ii vedeti joi daca nu apuc sa imi cumpar altii, dar la marimea 40 nu prea am gasit nimic dragut ( eu port 39 dar cred ca 40 ar fi mai indicati). Mi-am luat si Lioton gel si ma masez dimineata si seara.
De mincat nu pot sa zic ca m-am omorit, am ajuns acasa , am terminat si celelalte 3 kile de cirese cumparate cu o zi inainte si la un moment dat imi ghiortaiau matele deci am banuit ca ar trebui sa maninc si mi-am prajit un ou cu brinza si rosii... si atit, ca si asa m-am straduit ceva sa termin tot .
Carne nici sa nu o vad dar maman imi trimite prin tren azi supa de rosii ( ma simt ca in facultate cind ma duceam sa iau pachetul de la gara, hehe).
Bebe cred ca si-a schimbat un pic pozitia ca ma loveste mai sus ca de obicei si este foarte activ la orice ora din zi sau poate am inceput eu sa il simt mai bine!
Jadi
21+
miflore spune:
Si eu halesc capsuni! Cu zahar!
Acum mi-e pofta si de cirese, d-astea n-am mancat...

Mihaela 22++
RalucaN spune:
Bine ai revenit Mihaela!
Pe cuvantul meu daca nu azi dimineata m-am gandit la tine. Serios! Ma gandeam ca noi ne intalnim si tu nu ai aparut inca. Deci marea intalneala va fi joi la ora 17.30 la restaurantul La mama de pa Delea Veche. Rezervarea e facuta pe numele Raluca. Vezi ca e o listuta pe la pag 3.
Pupici!
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
gabiarama spune:
Mor de cald!!!!!!Parca mi-e dor de putina
De citeva zile eu nu mai gasesc capsuni bune in piata , in schimb au aparut ciresele si caisele .Abia astept insa strugurii si pepenii .
Uitam de piersici si pere ,din alea zemoase
Ioana ,felicitari pentru postura de
.Chiar mi-ai dat si mie o idee de ce as mai putea gati . Daca ar fi dupa mine as minca toata ziua numai salate si fructe si as bea pe caldura asta si o bere , dar ma abtin , iau doar o gurita de la sotul meu .
In privinta hainutelor , va cred pe toate cele care sunteti tentate sa luati ceva pentru bebei . Mai ales pe cele care sunt la primul copil . Si mie imi fug ochii dupa multe , dar ma gindesc ca am un sac de haine ramase de la primul , si inevitabil voi mai primi si altele dupa ce se va naste . Necesarul il am , iar cele de fitze , ca asa vrea mama , cred ca le voi lua dupa aceea.
Gabi ,21 sapt . si
Mihnea
http://community.webshots.com/user/gabiarama
miflore spune:
Mihaela, felicitari si bine-ai revenit! Dupa cum ti-a spus si Ralucuta, Delea Veche la La Mama joi la 17.30! N-ai voie sa lipsesti! Fetelor, suntem vreo 15? Ce dragut, 15 burtici aliniate, de-abia astept!
Eu ieri n-am simtit-o pe bebelusa, oare doarme? parca si voi mai aveti din cand in cand cate o zi de pauza, nu? Ca-ncep sa ma ingrijorez.
Mihaela 22++