Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_e spune:
Evident sa voi fi la intalnire....sper ca mai am si eu loc.... Cat despre mancare, se pare ca lui bb al meu nu-i plac prajelile. Asa ca am exclus de pe lista cartofiorii noi prajiti si cu marar....Asa ca mananc pepene, mult, cirese, capsuni, branza, rosii, iaurt, castraveti....fara carne, fara mezeluri.... Oricum, multa salata....
Mihaela 19+
Ioana75 spune:
Lori, sa fie sanatoasa Oana!
mihaela_e, bine ai venit inapoi si felicitari pentru examene!
Ne vedem joi; sau poate azi, daca vii la
in Piata Alba Iulia
.
Ioana
cge spune:
Mihaela, si eu ma bucur ca te-ai intors. Felicitari pentru examene, eu am dat sesiune si licenta la prima sarcina.
Si acum am o groaza de lucru la serviciu, numai chestii noi si complicate.
Valen, si sotul i-a luat bebelushei noastre cam acum 2 saptamani un body roz mic si scump de nou nascut.(a fost in delegatie in Germania)
Saptamana trecuta eu i-am mai luat ceva hainute roz de la Mini Prix, si le-am luat cu maneca lunga si ptr 3-6 luni.
Sotul era tare haios ca ma certa ca i-am luat hainute mari printesei.
Si lui Victor i-am cumparat mi-aduc aminte o pereche de pantalonasi cu buline cand eram insarcinata in 3 luni. Si vanzatoarea m-a intrebat ptr cate luni vreau, si eu ca pentru 3.![]()
Cristina
cge spune:
Dennis-Jadi, eu mi-am luat duminica sandale
ca eram chiar in situatia ta.
Si m-am simitit tare bine, m-a incaltat/descaltat vanzatoarea.
Haine nu mi-am gasit, nu ma cuprindeau fustele
Cristina
mysweetest spune:
Felicitari Lori pentru fetita si pentru nume !

Vad ca tot vorbiti de mancare si imi faceti pofta 
.
Eu am o multime de treaba aici fiindca de maine nu mai vin la serviciu ..sunt in concediu.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
latrishia spune:
Va multumesc pentru felicitari. Sa ne dea Dumnezeu la toate bebei sanatosi si frumosi!

Tonnia spune:
Felicitari, Mihaela pt. examene!
Raluca, si tie pt eco! Imi spui si mie ce greutate are Ioana?
Miflore, nici eu nu l-am simtit ieri! M-am speriat un pic, azi e OK!Dar si eu am fost cam batuta in cap ieri si m-o fi copiat...
Mai fetelor, la mare ar trebui sa purtam costum intreg? De ce? E inestetic cu burta la vedere?
Mary_25 spune:
,
Chiar daca nu am postat de mult, sa stiti ca v-am citit! Eu sunt la faza in care am 2 buturugi in loc de picioare, iar de neuron ce sa mai zic! Cred ca acum i se formeaza creierul la bb, altfel nu-mi pot explica ce se intampla cu mine! Ma mir ca nu ma dau sefii afara!
Tonnia: nu e obligatoriu costum intreg de baie. Important este sa nu te expui la soare la oreelamiezii si mai ales, fara a te da cu o crema cu factor de protectie mare!
Mysweetest: ce norocoasa esti!!
La birou e asa de cald, afar ce sa mai zic!
Intrebare: La ce fel de eco se vede tot la bb, inclusiv structura osoasa?
,
Mary si bb 22+
codruta_grg spune:

Ieri mi-a povestit soacra mea ca o colega de a ei trebuia sa nasca un baietel (asa l-a vazut la 3 ecografe separat - in Cluj si in Suceava) si a nascut o fetita. Eu as cumpara lucrusoare pana nasc care sa se potriveasca si la fetita si la baietel. Se pare ca se mai insala doctorii
. Desi la mine tare clar a zis ca e fetita.
Ma duc sa fac ceva de papa si apoi o dau si eu pe cirese si pepene galben. Am luat ieri capsuni dar nu au fost bune deloc.
Va 
Codruta &
27 saptamani
poze
jadi spune:
Cristina,
de unde ti-ai cumparat incaltari? Eu am cautat si nimic nu ma cuprinde , nici macar numarul 40 , sint facute pentru silfide cu piciorul ingust altfel nu imi explic.
Daca nu imi gasesc o sa imi iau tenisi colorati...
Un dragut de prieten mi-a trimis un email sa ne avertizeze ca a fost o explozie mai puternica la Cernobal, am tot urmarit pe site-uri de stiri si inca nu se confirma nimic... mai astept juma de ora si il sun sa ii spun ca nu se cuvine sa ma agite acum ca sint gravida, hehe!
Jadi
21+