Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
bonaparte spune:
Va pup pe toate!
Desi intru mai rarut, vroiam sa va asigur ( pe Raluca, in mod special) ca-s pe receptie si-am primit mesajul. voi fi joi la locul faptei, de abia astept 

ioana 21+
Eliuta spune:
Salutare burtici!! Maamaaa, ce calduri sunt pe-aici! Imi vine sa-mi pun fusta in cap. Norocul meu ca sunt in sabotei astazi si ii mai scot pe sub birou, altfel era jale. Cum va "aparati" de caldura asta? Vad ca va indopati de zor cu fructe. Hmmmm, ma pot inscrie si eu in club
; si vreau si in ala cu inghetata![]()
![]()
. Cat despre alte feluri de mancare...
. Oare nu se poate sa scapam fara maini si picioare umflate? Eu deocamdata nu am probleme dar ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta fiindca mi-am facut niste rochite mai scurticele si daca mi se fac gleznele cat franzelutele... nu stiu cat de fain va fi!
Multi 

pe burtici!
Of ce mai topaie bebelusa mea. Cred ca ma ridic putin sa ma plimb poate, poate o sa adoarma ca deja se intrece cu gluma.
24sapt.+
RalucaN spune:
Ioana , receptionat!
Tonnia, pe hartiile alea am vazut trei greutati. Nu stiu care este cea reala. Avem 355 g, 365 g si 395 g (sunt greutati masurate dupa ttrei metode - sau asa ceva, nu am inteles prea bine).
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
miflore spune:
Mi-e tare cald....
Si cu cat beau mai multa apa cu atat mi-e mai cald...
; La sediul asta nou unde ne-am mutat din ianuarie climatizarea se face prin tavan si inca nu s-a dat drumul sau nu merge, sper sa se rezolve in cateva zile...
Lori, felicitari pentru fetita!

Mihaela 22++
mysweetest spune:
Si pe mine ma dor picioarele de -mi vine sa plang desi nu mi se umfla decat f. putin glezna cand stau mult in picioare in schimb am circulatia tare proasta.
De caldura sunt satula de nu mai pot desi nu e decat de cateva zile.
Incep sa devin invidioasa pe
care nu isi petrec ultimele luni pe timp de vara.
Suport tare greu caldura de cand sunt
...transpir si simt ca ma apuca anervii iar cu aer conditionat daca stau mult ma apuca niste dureri de spate groaznice..am testat adineaori aici la serviciu.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
jadi spune:
Ia ca m-am intors din vijiala , daca tot m-a panicat omul ala pe mine, m-am dus si eu in 3 birouri si am panicat pe altii, hehe!
Cred ca e treaba cu zvonarul si raspindacul!
Mi-am terminat mincarea luata la pachetel si as mai minca... azi dau iarasi o fuga la piata sa iau cirese, oricum sint buna daca am mincat 6 kile in 3 zile... de altfel mama tot timpul povesteste ca inainte sa ma nasca , o saptamina intreaga nu a mincat decit cirese cred ca de aia sint eu asa innebunita dupa ele!
Jadi
21+
Hildegard spune:
MORRRR de cald!
E asa de cald aici ca behai...
imediat ma duc acasa sa fac dus.
Si apoi somnic de voie, cat o fi.
Mi se umfla picioarele si mainile dimineata.
Asta e.
La papuci nu am facut modificari....la incaltaminte. E tot asa cum a fost. sper sa vina ploaia
Pe maine...
Vero
20
Va pup pe toate

mysweetest spune:
Apropo de analize ..sideremia (fierul mi-a iesit la limita superioara) adica la maxim desi hemoglobina e la limita inferioara.
Dr. a zis sa iau acid folic dar fara fier.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
miflore spune:
Fetelor, stie cineva ce-i cu Buburuza? Are si magazin palpabil sau doar virtual? Am voie sa spun daca mi se pare ceva in neregula cu preturile sau se cheama reclama?
Mihaela 22++