Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mie nu imi sta mintea la nimic asa ca mai bine plec spre casa , ma opresc sa imi iau analizele, ciresele si poate dau o fuga la Cora sa ma uit dupa papuci si tenisi.

Si daca voi putea , o sa si dorm un pic... aaaaaaaaaaa , am uitat sa va zic ca azi noapte cind m-am intors de pe o parte pe alta in pat , mi-au facut un zgomot oasele de la bazin ca si cum se desprindeau, nu m-a durut nimic doar zgomotul de oase intins a fost ciudat rau.

Va pup.

Jadi
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna, fetele !
Stie cineva dintre voi daca pt. retentia de apa
este indicat ceaiul de urzica? Mi se cam umfla picioarele,
mai ales cand e cald...si mai am pana luni, cand merg la dr. si
o sa-l intreb.
Felicitari mamicilor care au aflat sexul bebelusilor !

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, bafta la cumparaturi!
Carmi, nu stiu cum e cu ceaiul de urzica dar incearca sa mananci cat mai nesarat si sa-ti pui picioarele pe o perna-doua, sa stea mai sus!
Asta pana luni cand o sa-ti recomande doc. ce si cum!

Mihaela 22++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna seara fetelor!

Jadi, ce e cu explozia aia? Ai aruncat bomba si acum ne lasi in suspans? E pe bune sau e o gluma cu continuare?

Am si eu o intrebare: diseara eu tre sa stau la concertul cu Faithless si o sa fie cu decibelii la maxim. Exista riscuri pt bebe? Stiu ca e pericol de desprindere a placentei si pericolul de prea multi basi. Dar pot intr-adevar sa faca rau copilului. ca nu pun in balanta copilul si un concert.

In rest spuneti-mi si mie care sunt analizele necesare trimestrului II? Eu nu stiu de nici una...iar doctorul mi-a zis ca nu e nevoie sa iau Materna. Eu zilnic am senzatii de lesin in RATB si oamenii rai nu s-ar ridica deloc de pe scaun.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Jadi,se pare ca de vina e caldura de afara . Mintea oamenilor a inceput sa cloceasca .

Tocmai m-a sunat sotul meu sa-mi spuna sa nu ies afara .Ghici de ce ?Se pare ca zvonul circula mai repede decit orice stire reala .Numai ca la Iasi a ajuns cu ceva modificari :cica e vorba de Cernavoda ,nu de Cernobil.

La cit de cald e afara ma intreb daca nu o fi pe undeva si o saminta de adevar .

Cred ca m-a afectat si pe mine !
Mai bine ma duc sa fac un dus

Gabi ,21 sapt. si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, eu am fost acum 2 sapt, deci in sapt. 21 la concert la Teatru National cu Proconsul si i-a placut tare bebelushei, adica dansa.

Apoi peste cateva zile, am avut invitatii gratuite la un party cu Marlboro Team, unde nu m-au lasat sa intru

Asa ca mi-am luat sotul din dotare si copilu' si m-am dus sa mananc de supare.
Dar radeau colegii de mine, ca vroiam sa duc o domnisoara care nu avea inca 18 ani.

Jadi, eu mi-am luat sandalele de la Bata, sunt fara toc deloc, dar dragute. Adica, mie mi-au placut.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sofia si eu merg la Faithless diseara impreuna cu bebelusha Alexandra, pentru ca tati e fan si nu am scapare!
Nu cred ca ii face rau, noi am fost pana acum la mai multe concerte si nu mi-a fost deloc rau. Am de gand sa mai merg...Ea e bine protejata acolo in burtik si nu cred ca o deranjeaza f tare. Nu am sa stau langa boxe, asta e clar si daca o sa o simt agitata o sa plecam.

Abia astept sa vina joi sa ne vedem.

Despre costumele de baie, s-a discutat. Am inteles ca nu e bine sa stai cu burta goala la soare, nu ca ar fi inestetic dar totusi cica ar trece lumina la bebe, d-aia costumele de baie cu burtica sunt intregi si de obicei in culori mai inchise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Fetele mi-am facut si eu un albumas cu poze cu burtica in yahoo, pt. ca albumul de pe DC vad ca tot nu merge. Dar as vrea sa-mi apara si mie scris doar poze si nu toata polologhia asta. Cum fac? Ioana....help!

Raluca, 21 saptamani si din burtik
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralu_si_ioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul 34 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50120" target="_blank">aici.

Raluca, scrii: [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralu_si_ioana/my_photos" ]poze[ /url ] fara spatii dupa [ si inainte de ].

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Multumim Ioana!

Raluca, 21 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput