Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
cge spune:
Si pentru mine e ok Delea Veche, e aproape de gradi a lui Victor. Desi nu sunt foarte convinsa, daca sa il iau sau nu.
Noi o sa ajungem cel mai devreme la 18.00.
Cristina
codruta_grg spune:
Hello!!!!
Am venit si eu din oras (am cautat un aragaz). Mi-am cautat si un sutien din bumbac, pentru gravide, dar nu aveau numarul meu de acuma (am incercat un 85B, deci imi trebuie 90B)... 
E o caldura foarte mare in Cluj. Cred ca nu mai ies din casa decat dimineata si seara.
Va multumesc pentru urarile adresate sotului meu!!!
Eu contractiile le simt cand umblu mai mult. In pat cand stau si am vreo intarire a burticii, ma intorc pe o parte si imi trece. Sper ca nu e problema din moment ce nu sunt dureroase.
Va pup,
Codruta &
26 saptamani
poze
RalucaN spune:
Fetele, am sunat din nou si am decalat rezervarea la 17.30. Am intrebat de umbrele, dar mi s-a spus ca mese asa mari nu au afara. Insa, eu zic ca e mai bine inauntru pt. ca au aer coditionat. Afara e totusi cam zapuseala plus ca riscam sa ploua.
Mai vorbim maine, ca acum plec sa fac si eu morfologica. Tineti-mi pumnii!
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
cge spune:
Raluca, multumim mult pentru rezervare.
Si iti tinem pumnii pentru eco. Fii bucuroasa te intalnesti cu bebelusha.
Cristina
kid2003 spune:
Ufff, dar in spate la Eva nu aveau mese asa mari nici de la 6, nu? Fetele care vin din Baneasa, faceti mai mult de o jumatate de ora pana pe Calea Calarasi, deci atentie la ce ora e rezervarea, ca nu mai e ca la P-ta Romana, e mai departe. Eu sincer nu am fost niciodata la Delea Veche, sper sa ajung, am fost la Eva si la Stefan cel mare (dar acolo e inghesuit, nu cred ca au asa mese mari).
RalucaN spune:
Kidule aveau mese libere de la ora 20. Ma indoiesc ca ar fi convenit cuiva ora aceea.
Jadi, pe bune ca am intrebat de doua ori si mi-au zis ca au terminat renovarea. Oricum azi cand vin de la eco trag un oki si acolo sa ma conving.
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
kid2003 spune:
Raluci stai linistita, ne descurcam noi. Mie mi-e ciuda ca o sa ajung mai tarziu decat credeam (lucrez f aproape de Eva si tre sa stau pana pe la 17.30- 18.00 aici joi)
Iti tin pumnii la eco! Sa ne zici ce a zis, am mari emotii pentru vineri cand merg la dr Pop, sa vad ca e totul ok. Tu unde mergi? La Iosup?
RalucaN spune:
Nu Kidule, ma duc la medica mea. Ea face si morfo.
Pupici, am plecat ca e tarziu!!!!!!!!1
Raluca,
21 saptamani si
din burtik