Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
nanadana spune:
Miflor,Cge, mersic pt felicitari
Ramona mersi si felicitari si ani fericiti in continuare
Eu nu am simtit nici un fluturas ,dar cind am facut ecografia morfologica martea trecuta seara a inceput bebita sa miste de mama mama nu se mai oprea si acum sintem sportiv tare
nanadana22
RalucaN spune:
Valen , e pt. ora 17, dar pot sa o mai decalez daca nu ajunge nimeni la ora aceea. Eu de ex. am sa ajung pe la 5.30-5.45.
FETELOR, SUNTETI OK CU LOCATIA ASTA?
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
miflore spune:
Mersic Flavia, Valen!
Cristina, 
Gabiarama, felicitari si multi ani fericiti de-acum incolo!
Mihaela 22++
miflore spune:
Mie nu prea imi place la Delea Veche, o sa traversez tot Bucurestiul, dar asta e, nu ratez nimic! Eu stau in Militari. Oricum o sa vin, dar poate mai propuneti ceva pentru centru, ce ziceti? Nu va suparati pe mine...gen fosta Cina, nu stiu cum se cheama acum, Monte Carlo in Cismigiu (sau e darapanat?), zona Herastraului, Herastrau stiu ca are terasa mare sau altele! 
Mihaela 22++
Ioana75 spune:
Da Raluca, e OK pe Delea. Acum sa vezi exact cite fete ajung la 5 acolo, poate e mai bine 5:30.
Ioana
Ioana75 spune:
Uitati aici vremea de joi, se pare ca o sa ploua pina la amiaza (scrie clar doar AM
). Sa intrebam totusi daca au umbrele care sa acopere 100% mesele.
Ioana
diafera spune:
Si eu sunt de acord pentru Delea .. inteleg ca este undeva pe bd. Primaverii? Ne spuneti mai exact? Eu vin din Baneasa de la servici.. imi va fi mai simplu .. cred ca voi ajung pe la 17:45.
Aura 21+
Ioana75 spune:
Aura, City Grill era pe bd. Primaverii. Noi mergem tot la "La Mama", dar alta locatie, nu cea de linga Ateneu (unde nu sint locuri) ci locatia de pe Delea Veche 51. E foarte usor de ajuns din Piata Unirii (dar nu pe jos): drept inainte pe linga Mag. Unirea si UniversAll pe Calea Calarasi, pina vedeti pe stinga restaurantul
.
Ioana
RalucaN spune:
Diafera, imi pare rau ca te dezamagesc. Nu e pe Primaverii. E mult mai departe. adresa este: Str. Delea Veche nr. 51 (colt cu Calea Calarasi)
Fetele, vreau sa va zic ca ma simt tare nashpa ca s-a intamplat asa. Chiar nu mi-a trecut prin cap ca nu mai gasesc mese acolo.
Raluca,
21 saptamani si
din burtik