Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Hildegard spune:
Fetelor, eu fluturasi nu mai am...oare cand il voi simti pe bebe asa zdravan?
Stiti, zvacniturile mele de sambata seara au fost de la ebe. El sughita in perioada asta....si de aceea. Am citit asta.
La voi cum e la 20 saptamani?
Fetele sunt mai lenese la miscari?
Vero 20
RalucaN spune:
Fetele, problema mare. Am sunat la "La mama" si nu mai au mese asa mari pt. 2 iunie. Imi vine sa-mi dau palme ca am stat atat.
Ce ziceti sa incerc la cel de pe Delea Vehe? sau la cel de pe Stefan cel Mare?
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
valen spune:
Hildegard, nici eu nu mai simt fluturari, ci simt slabe lovituri, din pacate rare. Iosup mi-a spus ca fetitele sunt mai delicate decat baieteii fapt pt. care nu lovesc asa tare. Eu o simt pe Sara mai ales cand stau lungita pe partea stanga, dar asa cum am mai spus, ea s-a intors cu capul in jos si cred ca din cauza pozitiei ei nu simt. Atat timp cat bb-ii sunt sanatosi nu tre' sa ne facem griji.
jadi spune:
La delea veche e in renovare si la stefan cel mare nu stiu daca au terasa... baga o intrebare si la city grill ca e similar.
Si parerea mea sa rezervi la 6 fara un sfert pentru ca atunci va veni puhoiul de burti grase si e mai bine sa fim sigure ca vom comanda mincare de cel mult 2 ori,
Jadi
21 fixamente
RalucaN spune:
Jadi, nu stiu tel de la city grill. De fapt nici nu stiu unde sunt.
Valen si eu tot in Titan stau. Super! O sa venim impreuna.
Fetele, am intrt in panica. Ce facem cu marea noastra intalnire?
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
gabiarama spune:
Norina , imi dau seama prin ce ai trecut !E groaznic sa stai in spital si sa vezi sau sa auzi fel de fel de cazuri .Te marcheaza oricum. Ma bucur ca acum esti bine .Si eu am trecut printr-o asemenea experienta la primul copil . Acum sotul ma cearta daca il iau pe Mihnea in brate .
Felicitari celor care sarbatoresc zilele astea anii de casatorie .Si noi facem pe 2 iunie 4 ani.

Gabi , 21 sapt. si
Mihnea
http://community.webshots.com/user/gabiarama
valen spune:
Gabiarama felicitari pt. aniversare si sa va traiasca baietelul mare si sanatos. Doamne cat de frumos e!Ce mandri tre' sa fiti!
RalucaN spune:
Fetele, Jadi, am sunt la Delea Veche si au terminat renovarea. Mi-am permis sa fac deja rezervarea, ca sa nu o mai pierdem si pe asta. Ce ziceti e bine la "La Mama" de pe Delea Veche?
Raluca,
21 saptamani si
din burtik