Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
miflore spune:
Si inca ceva: ce inseamna burta tare? adica exact ca un pietroi sau asa si-asa? adica voi simtiti cand se intareste? ca eu ma pipai de o mie de ori pe zi si ma gandesc - acum e mai moale, acum e mai tare, dar de multe ori n-as simti ca e mai tare daca nu m-as pipai...dilema mare!
Mihaela 22++
RalucaN spune:
Buna dimineata burticilor!
Vin si eu cu listutza in sfarsit!
Listuta pt. intalneala - 2 iunie, Restaurant "La Mama" - Delea Veche nr. 51, colt cu Calea Calarasi, ora 17.30, rezervarea e pe numele Raluca:(daca uit pe cineva rog insistent tras de urechi)
1. RalucaN
2. Ioana75
3. Natydea
4. Cristina (cge)+ bebe1
5. Ioana (Bonaparte)
6. Sofia
7. Jadi
8. Ruxandra (Locca)
9. Ramona (tangerine)
10. Kid2003
11. Kristinutza
12. Mihaela (Miflore)
13. Anya
14. Valen
15. Diafera
16. Mihaela_e
Raluca,
21 saptamani si
din burtik
Flavia_Hurducas spune:
Miflore eu cand am contractii (foarte rar, este drept), simt cum mi se strange burta si se face ca piatra. Dupa cateva secunde isi revine. Dar nu sunt deloc dureroase.
Sambata seara am mai avut asa ceva, dar s-a intamplat dupa 2 saptamani de la ultima, nu a fost dureroasa si nu s-a mai repetat. Aceste contractii am inteles ca nu sunt periculoase, uterul exerseaza nasterea.
Flavia 22+
Flavia_Hurducas spune:
Din pacate trebuie sa plec, dar o sa va citesc joi, cand va voi spune cum este hotelul lui Stolojan din Predeal. Pentru cele care vor sa isi faca concediul la munte.
Flavia 22+
cge spune:
Buna
!
Eu am avut o zi de concediu vineri, si a fost super cu un weekend mai prelungit.
Dar azi la serviciu, m-au luat de proaspata, lasa ca ne descurcam noi.
La Multi Ani pentru toti sarbatoritii!
Nanadana, intr-adevar trec anii astia pe langa noi si eu cu sotul meu facem 8 ani de casatorie in toamna.
Romana, si baietelul nostru a inceput sa ne faca o statistica: ca daca ne-a dat Doamne-Doamne 2 copii, poate ne mai da inca 80, si atunci cati ar fi.
Vezi el cu bebelusha sunt deosebiti, se numara separat![]()
Si eu visam azi noapte bebelusha, si m-a trezit Victor ca a racit de la atata zbenguiala cu transpiratie, inghetata si suc.
Asa o sa fie de acum incolo: cand un copil o sa fie sanatos, celalalt bolnav. Lasa, ca o sa creasca ei amandoi pana la urma.
Mai vorbim, ca trebe sa lucrez acuma.
PS: Am fost la Palatul Copiilor la "Pino" si nu era nimic. Decat oferta gradinitelor de stat
mysweetest spune:
Uterul meu nu se pregateste inca de nastere..eu am avut o singura contractie inainte de Paste si de atunci nimic...din cate stiu eu nu prea sunt bune contractiile dese.
Eu in schimb simt uneori exact ca un pietroi care coboara jos si am senzatia ca il scap ...m-am gandit ca poate din cauza greutatii bb-lusei care ar trebui sa aiba aproape un kg in saptamana a 27 a.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
valen spune:
Raluca, poti face rezervarea la 5. Voi ajunge probabil prima dar nu-i o problema, ca-mi gasesc eu ceva de lucru.
Si eu am contractii si simt cand se intareste burta; se face tare tare si cedeaza cand vrea ea chiar daca mai iau cate un nospa. Si la mine au fost dese o perioada,asta in special cand stau intinsa pe spate. De o sapt. nu am mai avut.
miflore spune:
Cred c-am luat-o un pic pe aratura cu simptomele-astea, nu fetelor? Bag la analiza fiecare ghiortait si ma pipai toata ziua pe burta...hm..
; Mai bine ma gandesc la mobila de dormitor!![]()
Stiti reclama aceea din razboiul stelelor, cu maimuta dupa gratii
care se balanganea si cu ala, de era tac-su! Ce ma distreaza, e super!![]()

Mihaela 22++
cge spune:
Mihaela, mie mi-au facut dedicatie colegii reclama asta.
Ca sa stiu in caz ca iese bebelusha neagra ![]()
![]()
Cristina
mysweetest spune:
Eu de la 1 Iunie sunt in concediu de odihna si apoi prenatal...bine ca macar am internet acasa.
Ma apuca depresia cand ma gandesc sa stau acasa .desi mi-am dorit foarte mult asta...de parca as iesi la pensie asa ma simt
.
Oricum pe caldurile astea e mai bine sa stau acasa si asa ma misc din ce in ce mai greu.
Samabata am tot trebaluit prin casa si am stat in picioare mult mai mult decat la serviciu iar seara pe la 22 nu mai puteam de dureri de talpi si picioare.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III