Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
diafera spune:
Buna fetelor,
Uite, vroiam sa te atentionez ca nu e bine sa iei calciu in timpul sarcinii. Dr. meu mi-a spus ca nu se recomanda calciu pentru ca provoaca contractii. Incerca sa iti iei vitaminele mai mult din alimentatie. Si eu am un deficit de fier, dar nu mi-a dat nimic .. astept sa se faca caisele si piersicile ca ele sunt ft bogate in fier.
Aura
quote:
Originally posted by mysweetest
Am revenit si eu ..tocmai am fost la iarba verde la un gratar.
Am mancat si eu cirese si capsuni si cred ca imi voi mai lua zilele urmatoare.
In legatura cu analizele: hemoglobina e buna desi la limita(am mai scris)iar calciu sub normal, usor scazut si ca atare am inceput sa iau calciu cu D3.
Maine o sa aflu si fierul daca este normal sau a scazut si el.
Eu am apartamentul pe nord dar ne invelim cu patura deja si uneori ma sufoc de cald noaptea...
Marlena &Alexandra saptamana a 27 a
diafera spune:
Am acelasi dr ca si voi. Si mie mi-au iesit IR-urile crescute .. chiar sapatamana trecuta la eco de 21 sa. Si dr. Iosup m-a certat ca sunt ft stresata si obosita si din cauza asta Ir-ulrile cresc. Eu eram stresata din cauza copilului ..i puneam tot felul de intrebari doctorului. Apoi am mers la dr. T (medicul meu) si mi-a explicat ca daca structura arterelor ar fi fost schimbata , mi-ar fi dat si pregnyl de facut.. asa mi-a zis sa iau in continuare MagneB6 (pe care il intrerupsesem) si BioMarin. Si mi-a spus ca intr-adevar trebuie sa las stresul de orice fel deoparte. Vreau sa spun ca in acea zi am fost foarte agitata mai degraba stresata .. imi facusem tot felul de ganduri cu aceste IR-uri pana sa ajung la dr. T. Si noapte bb a miscat mai mult ca oricand .. ce sa mai s-a dat in spectacol. Si de atunci.. mereu cand sunt agitata il simt si pe el. Asa ca este clar ca il afectam in mod direct si pe el. Eu incerc de acum sa imi pastrez calmul.
Vin si e la intalnire joi, vorbim mai multe atunci
.
Aura
quote:
Originally posted by kristinutza
vin si io la intalnire!!! dupa 16.30, oricand.
sunt cam trista, pentru ca inca am IR-urile mari... valen, tu parca erai in aceeasi situatie si la acelasi doctor. tu nu faci injectii? (pregnyl. biomarin ti-l dadea si daca nu aveai nici o problemea cu fluxurile.
ne vedem la restaurant!
cristina 22+
kristinutza spune:
IR
la 16 sapt aveam la stanga 0.65 si la dreapta 0.74.
la 21+ am la stanga 0.72 si la dr 0.63.
s-au inversat, vorba doctorului...
am avut vreo 4 episoade cu hipertensiune, cu senzatie de lesin...
cam nashpa. nici n-am mai spus doctorului, ca si-asa era cam ingrijorat.
de pe 19 apr fac pregnyl 5000 o data la patru zile, magne b6 4 pe zi si un biomarin pe zi ( pe care il luam oricum).
mai masor o data ir-urile luni. sper sa fie mai bine, desi ma indoiesc...
cristina 22
diafera spune:
Ioana te rog sa treci si in dreptul meu numele lui bebe : Gabriel
. Nu eram siguri a asa o sa il numim.. dar acum suntem hotarati.
mysweetest spune:
Diafera eu am calciu sub limita normala si sunt cu cateva zile inainte de luna a 7a cand este recomandat sa iei calciu cu d3.
Pana acum nu am avut nici o contractie de la el si nu pot sta sa raman fara dinti, cu carcei noaptea, cu dureri de cap sau sa fac un bb rahitic de teama ca imi da contractii.
Iar acest calciu l-am luat la recomandarea medicului care mi-a zis ca la sfarsitul lunii a 6a copilul e deja format si pot lua calciu.
Marlena &
Alexandra saptamana a 27 a
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Codruta, LA MULTI ANI SOTULUI!!!
Nanadana, multi ani fericiti alaturi de bebelush(i)!
Si mie mi-e cald cald...eu sunt din categoria celor care nu prea suporta caldura - e posibil si din cauza tensiunii - si vara de-abia incepe!!!
Eu am fost plecata in week-end, avem o casa la tara si mergem destul de des, cam o data pe luna, vara chiar si mai des; si acolo e asa de bine, intotdeauna e racoare la parter!
Si vin cu cate 1 kg in plus de fiecare data!
: fripturici, puisori, mici, carnaciori in burtica direct! Seara de obicei de-abia ma mai misc!
Vreau si eu cirese!!!![]()

Mihaela 22++
mysweetest spune:
Felicitari pentru bb si pentru numele ales pentru baietel Diafera!
Marlena &
Alexandra .. aproape de inceputul trim.III
diafera spune:
Multumesc Marlena, iti doresc numai bine si tie si la bb. Daca dr ti-a recomandat acele vitamine.. atunci e mai bine sa ai incredere in el.
va pup, Aura
jadi spune:
Buna fetelor,
azi incepe o alta saptamina , of ce greu e cu caldura asta in plus cica de azi se opreste apa calda in sectorul 2 pentru revizie, ce dragut!!!
Eu am mincat 4 kile de cirese si inca nu m-am saturat, a refacut sotul meu stocul dar nu mai erau asa bune ca cele cumparate de mine.
Jadi
21 fixamente
miflore spune:
Norina, multa multa sanatate!
Si eu am un dubiu cu contractiile-astea...si mie mi se intareste burta des dar nu prea stiu daca toate se considera contractii: de exemplu am observat ca se intareste in anumite situatii: daca BB misca se intaresc portiuni - ma gandesc si eu , poate BB e mai la suprafata si ii simt piciorusele, capul, manutele, normal sa fie tare, nu? VOi ce ziceti? Alte situatii: daca sunt mai balonata si elimin gaze, chiar inainte de a elimina se intareste... scuze.. voi aveti asemenea simptome? Si daca merg mult mult. EU am spus medicului data trecuta ca am d-astea destul de dese si mi-a dat 3 no-spa pe zi; ideea e ca dupa ce iau, daca cumva aveam burta intarita, nu se inmoaie, se inmoaie tot cand vrea ea...dupa o juma de ora...ciudatenii... toate astea sunt contractii?
stie cineva?
de durut nu m-au durut.
Mihaela 22++