Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

gravidutelor!

Liadi, ma bucur ca amnioceneteza a decurs bine si acum iti doresc multa putere in aceste doua saptamni de asteptare si un rezultat bun, desi sunt convinsa ca asa va fi!

Bine aia venit Pinacolada!

Nicole74 nu iti fa probleme pentru candidoza. Foarte multe gravide o fac, pentru ca este un mediu propice si se trateaza foarte usor chiar si in timpul sarcinii.

Nanadana “La multi ani!”

Eu am fost plecata in weekend la Campia Turzii la socrii si cred ca nu ma mai duc pana nu vine toamna. Acolo este prea cald pentru mine si am suportat foarte greu caldura. Nici o adiere de vant, nimic. Azi insa plec la Predeal pentru trei zile si poate voi avea bafta de o vreme mai racoraoasa. Pacat ca de data asta merg in interes de servici.
Ah, nici Stefan nu a mai fost atat de activ in Campia Turzii. Insa cum am ajuns acasa, a inceput dansul.

Distractie placuta la intalnire, pofta buna si nu uitati sa faceti multe poze!

Flavia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

nanadana, multi ani fericiti impreuna!
Norina, sanatate multa.
codruta, la multi ani sotului!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
Si eu suport foarte greu caldura inclusiv noaptea ..acum sunt la serviciu si mi-am cumparat o sticla de apa minerala ca se scurg apele de pe mine.
Asta noapte am avut un cosmar ca aveam +20 kg si ca din acest motiv ma dureau oasele soldului.
Miercuri ma duc la medicul de familie si ma cantareste iar .

Marlena & Alexandra saptamana a 27 a

Mergi la inceput

Norina multa sanatate ...asteptam vesti bune!
Nanadana la multi ani sotului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia,Flavia,Ioana,Mysweetest va multumesc pt felicitari

Fetelor stateam pe canapea linistita si zapam la tele si de cite ori gaseam muzica la tele bebita incpea sa joace ,ce minunat este sa simti cind misca

nanadana22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

fetelor,

aseara ma prestat, asta dupa luni intreaga fara...dar in sfarsit am avut si eu libidou.
Ma simt foaret bine acum...

Vero
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Uf dragelor si eu sufar din cauza caldurii, asta in conditiile in care eu sunt o friguroasa si iubesc vara. Vineri noapte m-am trezit din cauza ca inspiram aer deosebit de cald. Am stat putin pe balcon ca altfel nu puteam sa adorm. Sotului nu-i venea sa creada, pt. ca el nu suporta caldura si totusi era invelit si se simtea bine.Spunea cineva ca nu prea si-a simtit bebele zilele astea. Si Sara mea este tare lenesa de saptamana trecuta. Era mai activa la inceput si tare rau imi pare ca nu prea-i simt miscarile. Miercurea trecuta mi-a spus medicul ca sta cu capul in jos desi e cam devreme pt. asta; asteptam sa se intoarca pt. ca are timp suficient. Probabil ca asta este si motivul pt. care nu prea o simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mysweetest, ok, ma cintaresc si eu miercuri, sa nu te simti singura cu kg.

Ioana

Mergi la inceput

Se pare ca majoritatea suporta mai greu caldura...
Hildegard si eu am prestat sambata asta dupa vreo 2 luni de abstinenta.
Ioana ..da ne cantarin iar miercuri sa vedem cat de armoniios s-a mai depus grasimea.
O dr. mi-a zis ca de acum inainte o sa mai pun doar 3-4 kg maxim 5...ar fi bine fiindca mi-e tare greu cu atata greutate pe burta mai ales cand ma intorc in pat noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

NANADANA- LA MULTI ANI!
CODRUTA- sa-ti traiasca sotul si sa fie cuminte!
Si noi am facut 4 ani de casatorie pe 26 mai! Tata a fost super simpatic... a facut el un calcul care suna cam asa... daca in 4 ani ati facut 2 copii, in 8 ani faceti 4 si in 12 ani faceti 6 ! Super sadic omu!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 26 sapt)

Mergi la inceput