Mamici de septembrie - octombrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

De cateva zile am senzatia deseori in timpul zilei ca imi coboara un pietroi si mai jos in burtica ..voi simtiti la fel?

Marlena & Alexandra saptamana a 27 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salutare dragele mele Revin dupa o lunga absenta de aprox. 2 sapt dar credeti-ma ca tare mi-a fost dor de voi...Din nefericire eu am fost internata in spital din cauza contractiilor, unde am stat 9 zile cu tratament (injectii si perfuzii la greu) si acum continui tratamentul acasa - doar pastile A fost oribil dar pentru sanatatea fetitei mele voi indura orice...Nu vreau sa va sperii dar cele care aveti contractii dese, mergeti la medic ca nu e de gluma... eu am mers la medic intr-o doara nici prin cap nu mi-a trecut ca ma voi interna - si ca sa ma conving ca dr. nu e tampit mai m-am dus la unul care mi-a recomandat acelasi lucru...Nu cred ca mai e cazul sa va spun ca din ziua aia nu am mai "pupat" servici, medicul mi-a zis ca in situatia mea sa aleg: ori copil, ori serviciul - nici nu incape discutie ce am ales, va dati seama... drept pentru care nu mai merg deloc la serviciu si am medical pana la prenatal.Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca nu mergeam atunci la medic, pt ca eu aveam de gand sa vin la serviciu pana iulie, ceea ce ar fi fost groaznic pt sarcina mea cu cine stie ce consecinte...Asa ca, nu vreau sa va plictisesc cu odiseea mea dar cele care aveti probleme de genul acesta luati legatura cu medicul vostru ca desi par minore au consecinte de nedorit..Pt fetele care sunt interesate, ma puteti intreba orice si va raspund daca considerati ca va pot fi de folos cu ceva, numai ca voi intra mai greu pt ca acasa am dial-up si merge fff greu si ca sa nu ma enervez prea des (si asta favorizeaza contractiile) intru mai rar sper ca in curand sa scap de dial -up si atunci voi fi tot timpul on-lineVa doresc multa sanatate si bb sanatosi Norina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna, eu tot in concediu de odihna sunt, am intrat sa vad ce mai faceti ...........

Norina imi pare rau sa dau tocmai peste mesajul tau ........ naspa, ai stat in spital..... groaznik, orikum mai vorbim cand ma intorc la munca, adika pe 15 iunie ....

va pup si data viitoare cand intru sa aud numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vin si io la intalnire!!! dupa 16.30, oricand.

sunt cam trista, pentru ca inca am IR-urile mari... valen, tu parca erai in aceeasi situatie si la acelasi doctor. tu nu faci injectii? (pregnyl. biomarin ti-l dadea si daca nu aveai nici o problemea cu fluxurile.

ne vedem la restaurant!

cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata gravidutelor

mama, ce caldura ma indurat ieri!
Ce mai, am zis ca ma topesc...ce ma fac in luna iulie, august?
dar asta e......ieri am fost la socrela, a fost ziua ei de nastere...pupaturi si toate cele
Sambata am umblat prin magazine...am vazult carucior si patut...Carucior de la chicco....am zis ca pe ala il cumparam 12 milione lei..oferta. cu 3 bucati...e supr si culoare merge si la fetita si la baietel.Il cumparam prin august/sept.
Voi ce ziceti?
Patutul e din lemn si costa 2.500.000 lei fara lenjerie, imi place tare mult.
Eu ma simt bine...am simtit in burtica niste zvacnituri si fluturii s-au rarit....oare or fi alea miscarile lui bebe? Nu stiu.
Astep in continuare alt fel de miscari.
Auziti, fetele misca mai tarziu?

Vero
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Norina, ce bine ca ti-ai dat seama la timp ce se intampla! Spune-mi si mie cum erau contractiile, dureroase? Ti se intarea burta? De cate ori pe zi? Treceau la no-spa? Si colul tau cum e, stii? Hai ca ti-am pus o gramada de intrebari!

Codruta, sa-ti traiasca sotul! La multi ani!

Kristinutza, cat sunt IR-urile? Cica trebuie sa te odihnesti si sa dormi pe partea stanga!

, 19++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna mamicilor

Azi facem 7 de casnicie ce fericire si ce repede au trecut aniiiii diseara avem in program o cina romantica

Ioana mersic
Codruta LA MULTI ANI pt sotul tau
Alinam imi pare rau prin ce ai trecut iti doresc multtttttttttttta sanatate si ai grija de tine

nanadana22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna fetelor!Kristinutza, ce valori au IR-urile tale? Eu acum iau Biomarin Plus si Magne B6; le iau in aceasta combinatie tocmai pt. aceste valori crescute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nanadana, La multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti si bb sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

am gresit numele ,pardon Alinam
mesajul era pt Norina dar si tie iti doresc multa sanatate

nanadana

Mergi la inceput