Constanta la apel!! (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Daca-mi merge bine anul asta ,sigur, oferta va fi valabila si la anul.
Eu am intrat din nou pe subiect ,ca sa va zic ca pe mine ma intereseaza luna asta,luna iunie,dar la mine puteti veni in orice perioada din an doriti.
va pup!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Am intrat si eu sa citesc pe fuga ce-ati mai facut, ce-ati mai dres in ultima vreme. Eu sunt ff ocupata la birou, ajung acasa seara pe la sase si nu stiu ce sa fac mai intii, fii-mea vrea sa coloram, sa facem colaje, sa ne ascundem si eu sunt rupta de oboseala. Au fost primele saptamini de munca si am nimerit intr-o perioada dificila, cu termene strinse de predare pt. o gramada de proiecte(departamentul meu se ocupa de managementul proiectelor cu finantare europeana si nu numai). Sper sa ma mai eliberez un pic saptamina viitoare si sa fiu mai des printre voi.
Zile frumoase celor care sunt in vacanta!
Capul sus, optimism si energie celor care "trag" fulltime in abatajele maternitatii! Cornelia, si noi avem niste sepcute mititele, daca n-ar fi cozi asa mari la posta, ti le-am trimite prin colet.
Sinzi, n-am primit poznele, nu vrei sa le pui pe web, sa le iau de acolo? Saru' mina.
Pupici la mamici si pitici.

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Dana,am primit mesajul ta si saru'mana ! voi suna acolo sa ma interesez ce analize trebuie sa fac inainte, sa ma duc pregatita la control....sa nu mai pierd timpul care este foarte pretios, multumesc mult inca o data pentru informatii si va voi tine la curent.....

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi am pus pozele in albumul de pe webshots la "poze noi"...sper sa ne mai vedem sa facem mai multe!!!

Roxa, nu mai spui nimic? Il scoti pe grasu toata ziua pe afara? Sau inca nu v-ati revenit dupa betia de 1 iunie??? Ne vedem in we?

Cornelia, si DAvid a avut asa, saracutul avea niste "fudulii" mari!!! si mai rosii...dar s-au absorbit in timp, au ramas putin mai mari, probabil ca pielea s-a intins un pic, dar e ok. Cred ca pe la un an si un pic s-au absorbit de tot...
Nu am avut niciodata pb din cauza asta, si nu mi-am facut griji...toti dr mi-au spus ca se rezolva de la sine si ca e in regula...
Nu i-a afectat nici dotarea pe masura!!!!

Cici, suna bine o plimbarica in Campu Lung...eu as veni la pesiunea ta (contra cost bineinteles), dar nu stiu daca pot sa te ajut cu cazarea in C-ta.... Noi avem o casa la Eforie, dar nu e locuita, decat vara o luna 2, si nu e de stat cu copil...noi mergem dimineata ne intoarcem seara...daca te intereseaza pot sa intreb vecinii pe acolo ce si cum...(la case cu curte...)

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, multumesc pt. informatii . Astept sa se resoarba.

Lizuca, multumesc, ma descurc eu cu palariutele pe care lke avem (improvizam).

Va anunt eu daca ies maine sau duminica. Maine s-ar putea s aies la o plimbarica doar cu Stefan, dar nu stiu sigur.

Va pup!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna fetelor!
Va scriu de pe meleaguri tulcene...ca nu mai suportam sa stau in casa, la Cta, m-am hotarat sa le fac o vizita socrilor si cumnatilor mei. Asa ca despre noi va pot spune numai de bine, am ajuns astazi, maine deja mergem la padure si gratare...eu zic ca vom petrece foarte frumos in weekend-ul asta.
Laura distractie placuta!
Iar voua, celorlalte, un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Pupici si numai bine!

Tatiana si Bia

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Da , Sinziana, m-ar interesa, de ce nu? multumesc chiar!
Daca ai vecini in Eforie ,seriosi, dornici sa petreaca la munte, de ce nu? Cat despre tine, te astept oricand cu drag!!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

ati auzit ceva de eruptii solare mai violente in perioada asta???? m-au speriat niste cunoscuti care pareau ca stiu despre ce vorbesc....

Roxa a fost suuuuper la petrecere...Piratu era frant...de abia a mai halit ceva si a cazut la datorie...si maica-sa la fel!!! Oricum aratam amandoi de parca am sapat pe camp!!!

Cici, multam, ma interesez cu prima ocazie cand ajung la Eforie...daca se poate trimit PM, daca nu gasesc pe nimeni...imi pare rau...

Cornelia...tare dragalasa e Maria...o domnisoara in miniatura...mi-a placut tare de ea...de abia astept sa ii vad si fratiorul...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Maine iesim cu catel si purcel in parc. Trecem si pe la biserica, sa imi citeasca, in sfarsit, molifta .

Sanzi, multumesc de complimente. Poate o sa o cunosti si pe Maria intr-o faza mai buna . Acasa, cand ii spuneam ca data viitoare o sa fie mai bine si o sa se joace si ea cu copiii mi-a zis: "da, nici ushine, nici plangi" . Iubita mica, m-a induiosat tare.

Va pupam,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Laura ai dreptate e un oras foarte frumos.Eu am amintiri foarte placute de acolo.Concediu placut in continuare si te asteptam cu multe poze.Abia astept sa-mi spui ce ti-a placut in mod deosebit.
Tatiana bravo voua!Ce bine ati facut ca ati iesit la o plimbare.Acolo sigur timpul a trecut mai repede, ca stiu cat erai de suparata.pentru Biutza.
pentru toate si o duminica placuta!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

1 iunie 2005

Mergi la inceput