Constanta la apel!! (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

sanzi, eu azi ma duc in mamaiacam dupa 3-4 pm. daca apuci sa citesti mesajul anunta-ma si poate ne vedem acolo ca sa iti dau fluturasii
eu deja am pus de cateva zile si chiar am dat cu ochii de vreo 2-3 soferi care erau tare nedumiriti.dar i-am lamurit eu!
daca nu ne vedem azi poate maine
totul e sa imi zici unde sa vin dupa ora 2-3 sau cand vrei tu
eu vin dinspre universittatea de pe mamaia.

va pupik
jone&alexandra
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea

tot inainte!
http://community.webshots.com/user/jonelip (mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Dragi mamici,
ajutati-ma si pe mine cu un medic stomatolog bun probat de voi ca nu mai pot de durere.
De ieri mi s-a umflat toata partea stanga de jos unde am facuta o lucrare.cred ca s-a infectat pe undeva pa la legaturi pe sub lucrare.
Am inceput sa aiu antibiotic :amoksiclav dar trebuie neaparat sa merg la medic.N-am avut nici un simptom inainte.pur si simplu sa umflat fara sa simt nimic.Iar aici in cta am avut cateva experiente la stomatolog care nu mi-au placut deloc.
Asa ca daca stiti pe cineva probat va rog spuneti-mi ca maine tb sa vizitez unul neaparat.

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Jone, acum am vazut postul...chiar cred ca ajung in mamaia azi.dar se pare ca nu mai avem cum sa discutam amanunte...

caty eu merg la dr dascalu care mie mi se pare tare bun, are cabinetul chiar in spate la brotacei...

cornelia sa imi trimiti si mie pozele cand le scoti pe comp...data viitoare poate il tin si eu un pic pe Stefan in brate...ca azi mi-a fost cam....teama....

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Caty eu am fost la un stomatolog, de fapt e doctorita cand eram insarcinata si are o mana tare usoara si buna...eu fiind groaznic de fricoasa...Are cabinetulpe strada Decebal, Crisalex paremi-se, Dr. Abagiu...

Azi am fost prin Mamaia la plimbare cu fetele...O aglomeratie...Multe, multe carucioare...Foarte multe...oare cauza inmultirii copilasilor sa fie indemnizatia, sau chiar isi doresc romanii copii?!

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/majestic_1995/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragutzelor si dragutzilor.
scuzati absenta prelunga dar am avut o saptamina super aiurita.
am fost simbata la petrecere de 1 iunie cu sinzi si ne-am intilnit si cu Cornelia, am sa pun ceva poze probabil pe dupa-amiaza.
in rest....nimik nou. am facut si noi prima plaja ieri, parintii singuri, ca am fost de la 12 la 2. batea vintul si ne-a prins soarele bine.
caty sanatate si sa treaca maseaua!
cornelia cum mai stati cu colicii?
ne-am hotarit si noi sa plecam in conced de pe 20 iunie, tot la mama turcia.
cam asta...ne pregatim sa iesim afara si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cornelia cu intarziere iti spun "La multe luni" pentru Stefan,ca doar ati facut o luna...Gata nu mai sunteti nou nascut si ati evoluat la stadiul de sugacei...

Mai spuneti-mi si mie inca o data ca am uitat( sa fie varsta de vina sau oboseala) ce acte imi trebuie pentru dosarul de alocatie si unde trebuie sa-l depun...Multumesc mult...
Imi spun in fiecare zi sa merg sa fac dosarul,insa uit de fiecare data...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/majestic_1995/my_photos

Mergi la inceput

Neata...si noi am fost la plaja...dar acum parca imi e cam teama ca am auzit (hihi zvonurile astea) ca cica sunt niste erupti solare puternice zilele astea si mai bine aman un pic...voi stiti ceva?
roxa de abia astept pozele

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Cornelia sa iti povestesc ce ne-am distrat noi ieri pe drumul spre casa:
Eu:"Ti-a placut bebe?"
David: "daaaaaaaa!!!"
Eu: "Vrei sa il luam acasa cu noi sa ne jucam cu el sa il plimbam..."
DAvid: "Nuuuuuuu!!!"
Eu: "Pai face mami un bebic al nostru vrei? si va sta cu tine in camera..."
DAvid: "Nu nu nu vreauuuuuuuu!!! camera taaaaaaaaaa (adica camera meaaaa)"

Mi-am adus aminte si de Maria cu "inapoi la spital cu el" si am ras......copiii astia sunt programati genetic sa fie singuri la parinti!!!! Hiihiihihih

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,

Noi am plecat ,,in vacanta,, la bunici la tara, sa ne facem de cap.
Ginduri bune de la noi.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Cornelia, vreti sa va schimbati masina? Ca duminica dupa ce am vorbit cu tine ne-am dus pe la targul de masini, si am impresia ca l-am vazut pe Doru al tau pe acolo...dar nu sunt 100% sigura ca era el...

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput