Constanta la apel!! (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna mamici.
Daniela, Axxa, bine ati venit!
Daniela te safatuiesc si eu sa nu iti mai irosesti timpul si banii pe aici si sa pleci in Bucuresti. Cred ca, atunci cand te hotarasti gasesti pe forum adrese si nr. de tel. daca nu, spune si te ajutam. Eu am cautat ptr. vara-mea si am convins-o sa isi faca programare.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Am mai citit cateva mesaje pe forum si am aflat de Dr Tutunaru, Dr Mihalache si am mai aflat de o doctorita (homeopatie) Stoescu din Constanta . Stiti ceva despre aceasta doc.? Eu am aflat numai lucruri bune si as fi vrut sa-mi fac o programare la ea. Va rog sa-mi mai spuneti si voi despre clinicele specializate in fertilizare din Bucuresti despre care ati auzit!!!! Poate aveti adrese sau nr de telefon.....

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ione, Sanzi, am gasit palariute, dar nu asa de mici. Pt. Maria aveam o palariuta cu putin roz. Daca nu gasesc nimic, s-ar putea s apaelez la ea. Sanzi, nu stiu daca masura 3-6 luni i s-ar potrivi. Avem o sepcuta, dar este mare, deocamdata.

Astazi mama e cu Maria la plimbare. Poate dati de ele prin parc, daca ajungeti. DIn motivul asta, am avut si eu timp s aintru pe DC.

Sanzi, Maria e o scumpa, in general , dar prea a coincis dificila varsta de doi ani cu nasterea lui Stefan. Are perioade cand nu asculta absolut de loc si oricum as lua-o, e in zadar. Parca "relatia" cu Stefan s-a imbunatatit (ieri il intreba: ce faci bb? si ii spunea "duios": mai Sheshanule, mai! , are grija si ii pune suzeta cand o scapa etc.), dar cand intra in "criza", e d eneoprit. Se invarte pe langa el, vrea s ail loveasca, rade rautacios... Azi e asa liniste acasa .

Am uitat sa va zic, ne-a vazut d-ra. Mi i-a laudat pe amandoi, unul ca e superbebe si f. tonic si pe cealalta ca e cat un copil d etrei ani si vorbeste f. bine ... dar i-ar trebui ceva sport. Asta e problema noastra: e mormoloaca.

Ne-a recomandat sa ii facem vaccinarile "paralele" (nu stiu cum sa le spun, nu cele obligatorii). Voi ce parere aveti? Ce vaccinari ati facut?

Singura problema a lui Stefan (exceptand colicile, care ma omoara pe mine) este un hidrocel. Am inteles ca este f. frecvent la baietei si ca, de obicei, se retrage, dar eu nu am auzit totusi vreo mamica de baietel sa se fi confruntat cu asa ceva. Spuneti-mi, va rog, au avut baieteii vostri hidrocel? Ca nu pot sa nu imi fac griji.

Va "amenint" din nou cu o iesire in parc in weekend, dar sa vedem cum ne simtim pana atunci (in primul rand eu, care sunt f. obosita si irascibila).

Va pup
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va scriu si eu un pic despre noi ca n-am avut de lucru si m-am apucat de o minicuratenie generala.Cred ca de la vreme mi se trage.
Aseara am fost si noi in Tomis.Ionela si noi am patit la fel.Cu greu am putut s-o luam pe Mariuca de acolo.Era atat de dezorientata la inceput cand a vazut atatia copii!Pana la urma s-a integrat si ea ca n-a avut incotro.Imi era cam frica ca multi erau cam nazdravani si cum Mariucai ii placea mai mult la topogan nu aveam chef s-o vad cu vreun picior in burtica.Noi am stat la locul pentru bebe.Oricum au facut frumos si e un pas inainte ca unora le mai pasa si de copilasii nostri ca eu tare sufar din cauza asta.Poate reusim si noi intr-o zi sa ne intalnim la acest loc de joaca pentru copii din Tomis.Cred ca ar fi bine in cursul saptamanii ca in weekend sigur va fi foarte aglomerat.
Sinzi oare chiar asa rau aratam noi doua ieri de ne-a intrebat vanzatoarea daca stim cat costa sandalutele?Doamne cata prostie !!
Tatiana ce mai face Biuta ca nu ne-ai mai scris nimic.Ieri m-am gandit la voi sa stii dar cu vremea asta nu am putut stabili nimic pana la urma.
Roxana am vazut pozele cu cei doi ochi albastri.
va pup pe toate

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Timisoara 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cornelia imi imaginez cat esti de obosita dar ma bucur pentru tine ca mama ta e aproape de tine si te mai poate ajuta.
Despre problema lui Stefan din ce am citit eu, stiu ca hidrocelul ar trebui sa te ingrijoreze cand el persista mai multi ani.
Normal el cu timpul ar trebui sa regreseze.
pupici

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Timisoara 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, hidrocelul este apa in scrot? DAca da, atunci a avut si David (nu mai stiu cum se numea)....daca asta e, pot sa iti dau mai multe informatii...
Mariuca e cam mica pentru sport, nu? Poate tricicleta, bicicleta...plimbari lungi in parc...o si vad la 100 de m garduri!!!!

DAca ne vedem in we in parc, caut sapca si o aduc...

Cristina, eu stiu??? Chiar ca ciudate vanzoatoarele...dar cine stie, de cate ori o patisera...
L-au vaszut pe DAvid asa dezbracat si or fi zis ca suntem culsese de pe strada!!!!

Sa va povestim ca ieri David a intrat intr-o balta imensa si s-a udat pana la chiloti, si era racoare, eram in Mamaia, batea vantul...asa ca a stat cu pantalonii suflecati si in picioarele goale pana i-am gasit soseste (de adulti ca de copiii nu prea am gasit) si l-am bagat cu picioarele in manecile de la geaca Mariucai...deci arata ca scos din cutie!!!!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Daniela ti-am trimis un mail cu niste informatii. Daca nu il primesti spune si le scriu pe forum.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Am intrat si eu super-rapid sa multumesc dın suflet celor care m-au maı felicitat pt. ziua mea intre timp (Sımona-lirıs, Dianamaria, Tania - Dady, si daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze)

Eu sunt la Istanbul, e un oras super !
Va povestesc pe larg cand vin acasa! M-am intalnıt si cu Yasmin de pe forum e o fata de milioane, ne-am plimbat impreuna pe Bosfor... demential !

Ma omoara layout-ul asta turcesc la tastatura !!!

Pupi-pupi tuturor !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Buna tuturor !
Am intrat aici la voi, ca musca-n lapte ,pentru ca am o rugaminte
sau o intrebare.
E cineva de pe forum, interesata sa faca un schimb de cazare ?
Adica eu ofer cazare la munte , la pensiunea mea, Casa Gianina si doresc cazare la mare in luna iunie.
Oferta mea, e valabila chiar si pentru marea intalnire DC. din august.
Sau poate ,aveti rude interesate de un astfel de schimb .
Ce pot sa va mai spun, e ca m-ar incanta mai mult sa fie o casa si nu bloc (dar nu e obligatoriu)
Daca se ofera cineva ,astept PM ,pentru ai da link-ul catre pensiunea mea.
Despre seriozitatea mea ,puteti obtine relatii chiar de la admini, care imi sunt rude.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Snazi, da e vorba de lichid in scrot. Mi-a zis c ae ceva f. des intalnit si ca, de obicei, se retrage pana la un an si ca nu ar trebui sa ma ingrijorez, cum zicea si Crig.

Tatiana, o sa treaca repede luna asta, o sa vezi !

Laura, concediu placut, in continuare!

Eu nu am citit chiar tot ce s-a scris in ultimul timp. Tania, ce mai zici? Cand ajungi acasa?

Cici, e valabila oferta si la anul ?

Ca tot mi se parea ca azi am avut o zi mult mai buna, de la 6, Stefan plange aproape continuu (cu pauzele de masa). Sper sa treaca mai repede colicile astea, ca m-au omorat.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput