Constanta la apel!! (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Fiquelle - si eu vreau costum cu slip tip boxer dar au si nr mai mari?

alexandra mea m-a dat peste cap de 2 nopti se trezeste si sta cu ochii deschisi cat cepele si apoi dupa un timp incepe sa maraie.
o fi de la dintisori?
are numa 4 luni.

mav- maimutele alea apar ptr ca tu incerci sa scrii cu tz, sh si alte diacritice romanesti.

sanzi vin si eu azi la tomis daca alex nu poate sa se joace poate o sa ma joc eu in noul loc de joaca.

va pupik
jone&alex
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea!

tot inainte!
http://community.webshots.com/user/jonelip (mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neata la duduci! Ieri mi-am facut o mie de draci, nu se mai primea nici un mesaj aici, cica era prea mult si mai trebuia sters. Daca suntem asa harnice...
Sinzi, am primit si am imprimat pozele, pe care Alisia m-a pus sa le colorez (le-am scos alb-negru). Si-a amintit de David si de faptul ca au lipit impreuna poze cu catei pe mesele OMV-ului. Felicitari si la mai mare pentru izbinzile piticului. Ai vazut ce minuni face gradinita? Eu asa cred, ca a vazut acolo copiii mai mari si a vrut sa fie si el "in rind cu lumea". In privinta scenariului de dimineata, si la noi e la fel, si eu o duc cheauna pina la baie, dar nu ma mai intorc in pat, ci dorm in continuare in poala ei, pina termina de facut. Nu-i asa ca era mai comod cu pampersii? Acum sa vezi cum luati tufisurile la rind...
Ne gindim la voi, Raluca si Tania, si va uram sanatate si optimism. Stiu ce inseamna, trecem si noi periodic prin asta, sotul meu are IRC, face dializa si la citeva luni o data Fundeni-ul ne e casa.
Abia asteptam sa-ti admiram SUPERBEBE-le, Raluca!
Cici, n-am gasit nici un mesaj de la tine. Uite si telefonul meu: 0723-594078, sau la birou, 0241-708435.
Cornelia, la inceputul perioadei petrecuta in comunitate, singurul lucru mai serios a fost o otita medie, pe care a facut-o probabil din cauza mea, fiindca am crezut ca e doar o simpla raceala si am tratat cu relativa indiferenta (Alisia e un copil sanatos in general si nu mi-a oferit prea multe motive de panica de cind s-a nascut - o fi si de la alaptatul timp de un an jumate, asa imi place sa ma laud).
Ana Maria, bun venit si de la noi. Et in Arcadia ego (adica in Roma)Si noi am fost si ne-am bucurat de toate minunile ei. Esti o norocoasa.
Pupici si sanatate la toata lumea! Habar n-avem ce norocosi suntem atunci cind noi si copilasii nostri sunt sanatosi. Trebuie sa fim recunoscatori cerului in fiecare clipa pentru asta!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Ba da, ba da, Cici - am primit. Am reusit sa-ti citesc mesajul, probabil ca era acolo, dar nu mi se deschidea mie.
Am sa-i dau colegei mele reperele tale, dar miine, astazi e la un curs si nu apare pe la birou.
Bye si vacanta frumoasa, daca nu ne mai auzim.

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tania, multa sanatate mamei tale si tie putere!

Ana Maria, bine ai venit!

Lizuca, multumesc. Si Maria este un copil sanatos, o singura data a a avut o enterocolita si o data a fost un pic racita. Dar ea nu prea intra in contact cu copii si cred ca si din motivul asta nu prea se imbolnaveste.

Sanzi, nu am reusit sa iti trimit mail-ul, pt. ca merge net-ul f. prost si nu mi se ataseaza fisierele. Mai incerc.
Stefan papa tot Milumil. Cu Milumil i-a mers Mariei bine, dupa ce am incercat mai tot ce e pe piata. La cat e de mancacioasa acum MAria, atat de pretentioasa a fost cu lapticul, pana a dat de Milumil.

Acum Stefan doarme, dar de cand stau la calculator, l-am luat in brate de nu stiu cate ori, a adormit, iar s-a trezit. Nu se mai termina zilele proaste. Poate e si vremea de vina, ca nu prea am iesit pe afara. Ideea e ca plange intr-una. Plange de foame, dupa masa pana scoate aerul, dupa care adoarme un pic. La aprox. o ora dupa masa, o luam de la capat cu palnsul, adoarme iar intr-un tarziu si s etrezeste plangand de foame!!! Seara mai plange si la baie si la masaj, ca sa ma mai scoata din rutina . Dac ala inceput era un bebe interesat de ce se intampla in jurul lui, acum nu mai are timp de nimic. SI nici eu .

Astept cu speranta ziua de maine .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cornelia si alex a mea la fel face
parca e in priza

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi sa stii ca era mai comod cu pampersii!! Deocamdata inca ii mai las pe afara, sa se faca mai cald ca din cauza ploilor astora!!! Cred ca o sa cautam tufisuri...bine ca e vara si sunt destule!!!
Si eu sunt asa incantata de gradinita, si imi pare rau ca a intrat in vacanta!!!

Cornelia...rabdare...Bine ca varsta asta (1-2-3 luni) nu dureaza decat 1-2-3 luni!!!! Apoi totul va merge ca pe roate!!!
Vezi? A zis Maria bine sa il duci inapoi!!! Hahaha...stia ea micuta ca urmeaza vremuri grele!!!!
Mai astept cu mailul...nu ma grabesc...

Jone, ramane pe la ora 17.00 la Tomis la noul loc de joaca pt pitici...daca nu ne gasesti da-mi un beep si te cautam, te sunam, vedem noi...si asa afara ploua si nu putem sa ii plimbam afara...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Tatiana, nu vii si tu azi la la Tomis??? Ca uite ce urat e afara...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ziua buna!
.... Tot zic ca o sa ma straduiesc sa fac o lista cu toate cuvintele pe care le zice Sebi acum, desi este destul de greu, ca trebuie sa-l prind atunci cand zice si sa notez, ca altfel, uit pronuntia...
Azi, m-a obosit teribil de tare.... si asta... pana la pranz....

Din ciclul "cuvinte inteligibile spuse de Sebi la 1 an si 4 luni":
mataa (macara), cap, ochi, păi (păr), mana (mâna), minea (mingea), pat, cutu=ham(cătel), piiiis=mau (pisica), pât (pârt), ceas, alo, bubu (buba), tataie, stai, ai (hai), nani, păpusa, mai-mai (frumos), tasă (acasă!), puta=cuc, tei (trei, de la 1,2,3!!! mai exact, daca incep sa numar: 1, 2, el adauga: tei!), nano (danonino), pouă (plouă), pam-pam-pam=pepe (pampers), ten=tenu (trenul)......

Mai spune, dar n-as putea sa scriu acum pronuntia, desi noi intelegem clar la ce se refera: picior, degetele, urechi, cărut, maimutică (ne uitam la Animal Planet dimineata, atunci cand afara ploua), copii, parc, capac, masina si altele, pe care o sa vi le transmit pe parcurs (cand il aud sau cand imi aduc aminte!)

Acum va las, ca am mancarea pe foc!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Mai, fetelor, unde e locul asta de joaca din Tomis, ca noi ne-am dus intinsi la vechiul Crido Kids de la ultimul etaj si am avut o mare deziluzie - locul arata mai jalnic ca niciodata. Deci, e vorba de altul?

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Nici eu nu stiu prea exact, Cristina stie mai bine...
Tot la ultimul etaj undeva in spate la KFC...

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput