Constanta la apel!! (36)
Raspunsuri - Pagina 10
ams spune:
Drage Mamici si Burtici constantence,
Sunt o actuala si viitoare mamica de abia din decembrie.
Sunt nascuta si traita in Constanta iar de un an locuiesc cu sotul meu in Italia la Roma. Mi-e un dor nebun de tot ce tine de Constanta, de marea noastra, de Mamaia noastra, de oamenii de prin partile noastre. Am intrat azi aici la forum si v-am citit mesajele voastre, imi place ca ati format o comunitate foarte stransa si unita. Complimente fetelor si tineti-o tot asa!
Vreau sa va salut sa va imbratisez, sa va pup pe toate fetele care sunteti inscrise aici. Inca putin si voi fi si eu acasa la sfarsitul lunii, de ziua mea. De abia astept.
Pa, pa si va urez si eu ( de ce nu?) o zi buna tuturor!!!
Anamaria
Roma.
sinzi_ana spune:
Roxa, m-ai iertat pt ieri?
DAr am avut niste musafiri anuntati (ca de obicei) cu juma de ora inainte de vizita...
Oricum azi i-am gasit prin cartier niste sandalute dragute si ieftine cu care deocamdata imi fac treaba...
Ne vedem maine la Tomis? Se mai schimba ceva?
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
dadi_t spune:
Bonjurica dragalasele!
Am scris dimineata un mesaj cat o zi de post si ...nu apare.
Nu am reusit sa citesc decat acest capitol. Am avut o dispozitie cam naspa, in plus am fost si f. obosita...Dupa doua saptamani de facut partie la spital, am revenit in sfarsit acasa.
Operatia a fost ok, recuperarea in schimb a fost greoaie pt. ca mama avea corpul ffff slabit. Au aparut 3 pb post chirurgicale: staza stomacala, supuratie de plaga si infectie urinara,drept pt. care abia astazi la Constanta i-au scos in sfarsit firele si a inceput un nou tratament ambulatoriu pt. infectia urinara.Am scapat insa de internare. Sper ca saptamana viitoare sa scape si de sonda urinara. Psihic sta bine...putin si datorita mie...n-o las nici o clipa sa intre in panica si inventez tot felul de explicatii pe care le acccepta...neconditionat.Recuperarea e greoaie, dar sper in 2-3 zile sa o scot deja pe afara la plimbare seara.
Aseara Bibi mi-a facut temperatura 39, 2 din senin. Nu are scaune ciudate, doar ca-si baga mana in gurita pana vomita.Cand m-am uitat in guritaam vazut ca are 4 maselute pe cale sa apara. Gingia este f. umflata. Dar totusi sa faca asa temperatura, doar de la masele?
Incerc sa pun cateva poze recente cu Bibiluca. Este f vioaie si vorbareata. Din pacate nu ...inteligibil. Pe limba ei spune multe si ne povesteste cu intonatie...dar cine o intelege?
Fetelor va multumesc pt. gandurile bune si pt. incurajari.M-au uns la suflet...Imi este asa dor de voi!Abia astept sa ne intalnim,dar imi trebuie un secol sa-mi revin din oboseala.
Adina,multumesc...imi esti pe suflet...sti tu....Cum este Bodo? I-a mai trecut?
Liris, multam fain pt. vorbele si incurajarile de atunci..
Raluca, sanatate multa sotului si sa dea D-zeu sa nu fie nimic grav. Pupici multi Andrei!
Va pupic pe toate si ne mai ...butonam mai tarziu.
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
Fiquelle spune:
Tania, bine ai revenit! Ne bucuram ca ai vesti bune! Multa sanatate mamei tale!
Tatiana, sper sa se indrepte vremea si sa mergem la plaja; mi-am gasit un costum, insa nu stiu ce a fost in capul meu, slipul este gen boxer si nu imi place asa mult, totusi. L-am cumparat de la Fila, galeriile de la Tic-Tac, din Tomis Nord, si nu a costat decat 200.000 lei ( in Mamaia sunt in jur de un milion)!!!
Am fost cu Sofi azi la medic; are un eritem de natura virala, de aceea a facut febra; cica nu e grav si trece de la sine.
Fetelor, spuneti-mi voi daca stiti: se face pe undeva prin Constanta epilare definitiva cu laser, ca ma intereseaza pt zonele mai sensibile, care dor la epilat. Eu nu prea suport durerea!
Sofi se maraie, trebuie sa stau cu ea!
Va pupam
mav spune:
Va salutam si noi!!! Din pacate, n-am reusit sa citesc din urma, asa ca nu sunt la curent cu ce s-a mai intamplat in ultima vreme.
Noi suntem iar singuri, dar suntem ok.
Sebi este un dulcel si un "vorbare#355;"! Asa ca-s tare mândr#259; de el!
Ca idee, el deja cere (nu se limiteaza numai la a ne imita cuvintele!): ai dă (hai, dă-mi!), us (sus), ăs (jos), afaa(afară), papuci (papucii), papu (pantofii), papa (mancare), tedy (nectar), usu, usii (ursul, ur#351;ii - cu care de altfel si doarme in patu#355;- avem colec#355;ie de ur#351;i!!!), taunu (scaunelul, cu ajutorul căruia se suie peste tot), apa, teai (ceai), u#351;a (strigă la ea, dacă nu reu#351;e#351;te s-o deschidă!) caca-#351;tege (mânu#355;ele murdare) #351;i multe, multe, multe alte cuvinte, pe care n-am timp sa le in#351;ir eu acum!
Cel mai haios mi se pare faptul că a invă#355;at (de la vara-sa bine-n#355;eles!) să zică: îhî (da), ă-ă(nu), dând #351;i din cap, ca să te prinzi ce vrea.
Sebi a facut si alte progrese: din cand in cand, lasa cate un trofeu in olita sau spune "caca" si "na-na" si se "bate" la curule#355;, dupa ce a facut... logic...(sa nu va imaginati ca l-am batut eu vreodata, ca a facut pe el! este initiativa lui)
Dar mai scriu alta data, ca acum am stat mai mult decat prev#259;zusem!
Multi pupici,
mav spune:
scuze pt mesajul anterior! l-am editat de 4 ori si tot aiurea apare scris.... nu inteleg de ce! sper sa pricepeti ce vroiam sa spun!
Vic & Sebi (04.02.2004)
sinzi_ana spune:
Tania bine ai venit si ii tinem pumnii in continuare mamei tale...desi eu simt ca tu esti acum cea pe care trebuie sa o sustinem sa fie puternica...
SAnatate multa si lui Bibi...cred ca se poate face si febra mare de la dinti...David oricum nu face febra mica, sau cand face intre 37-38 atunci ma ingrijorez ca ar fi ceva in neregula...
Mav, felicitari lui Sebi...e istet...de vorbeste atatea!!!
Noi am fost in Mamaia si DAvid m-a innebunit cu telecabina...vrea sa se plimbe toata ziua cu ea...
Asa ca daca mai vrea careva sa mai mearga va rog sa ma anuntati sa vi-l dau si pe DAvid ca eu nu mai pun piciorul pe acolo prea curand!!!
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
crig72 spune:
Raluca sanatate sotului tau!Ma bucur ca fetita ta va apare in revista.
Tania multa sanatate mamei tale.Ce bine ca a iesit din spital.caldura voastra sufleteasca o va ajuta mult sa se refaca.
Ana-Maria bine ai venit!Cand am citit ca esti din Roma iar m-au invadat amintirile.O parte din inima mea a ramas acolo.Te asteptam cu drag la Constanta!
Sinzi eu ti-am spus ca ma voi plimba cu amandoi.Oare ma voi descurca?
Pupici si sanatate va doresc !
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
1 iunie 2005
sinzi_ana spune:
Da TAtiana noi eram!!!!!!!!
Cumva copiii erau in balti si alergau de nebuni iar noi stateam linistite la o poveste???? Ca se uita toata mamaia dupa noi, ce mame iresponsabile si cum isi neglijeaza copiii care erau in balta pana la gat!!! DAr ce puteam sa facem???
Eu nu te-am vazut...ca tare mi-ar fi placut sa o mai vad pe Bia!!!
Hai sa va povestesc cum ma trezesc eu (ca sa va distrati un pic si sa nu insistati cu olita)...
Pe la 7 cand somnul e mai dulce aud o urlatura de dincolo
-Fac pisuuuuuuuuuuuuuuuuuu
-Fa mami linistit ca ai pampers pe tine
-Nuuuuuuu, vreau la beceu (wc)
-MAma doarme, fa in pampers
-Nuuuuuuuuu, la beceuuuuuuuuu
Ma ridic buimaca il pun pe beceu si ma duc din nou la culcare..unde atipesc un pic pana aud:
-Gataaaaaaaaa, gios!!!!!!!!!!!
Apoi cred ca ma trezesc de tot!!!
Janism"
Sinzi si David
roxanaz spune:
neatza neatza!
mai gagici potoliti-va, ca nu-s suparata pe nimeni..ce va veni?
Anamaria bine ai venit!!! tie ti-e dor de constanta iar mie de roma...nu vrei sa facem schimb???? mai spune-ne despre tine!
Narcisaaaa....vrem noutati!!! (stii tu de ce...)
Tania muulta sanatate mamei tale si mai ales felicitari tie ca esti asa tare! pupici!
Crix, tu ce mai zici?
Tatiana, unde ai gasit patutul? vreau si eu inca unul!
hai ca fugim afara, nu ma mai inteleg cu individu!