Constanta la apel!! (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Lizuca e tot la etajul 3.Intreaba-i pe cei care lucreaza acolo.Intr-adevar e mai ascuns.E pe partea cu statia de autobuz(asta ca orientare).

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

1 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tatiana, pacat ca nu ai venit, ca e asa o mare distractie acolo la locul nou de joaca...Biei tare mult i-ar fi placut!!!!
LAs ca o lasam pe alta data!!!

Roxa ce ai mai gasit???

M-am intalnit cu July...si cu Teo (care e dulce foc!!!!)

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Se vede ca e urat afara! Ati cam stat in casa, mamicutelor, si ati scris...
Sofi nu a mai facut febra azi, desi bubite mai are cateva inca.
Poate nu stiati, noi lucram la 2 tastaturi, ca altfel nu se mai putea...i-a adus taica-su de la serviciu o tastatura stricata, la care Sofi butoneaza de zor, ca sa ma lase pe mine in pace...o sa ii fac o poza, sa vedeti cum "lucram" noi...

Sanzi, macar tu ai baiat, care are 'puta'...banuiesc ca si-o tine singur, dar noi, astea cu fete, trebuie sa le tinem in aer, parca asa se face, nu? (scuze pentru limbaj si nestiinta, sunt neinitiata in d-alde astea)...poate ma lamuriti voi, mamicile mai cu experienta.
Trebuie sa merg la Sofi. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'seara.
Sinzi, am plecat acasa...ca altfel... da papucii sunt super!!!
Cornelia, las ca trec si lunile astea....incet da' trec! sa-mi spui daca sa iti trimit pozele cu Maria.
Vic wow da aveti vocabular, nu gluma! tare repede si bine si-a dat drumul Sebi la vorba.
http://community.webshots.com/user/rocksy25 v-am pus 3 poze noi sa vedeti cam ce preocupari avem noi.
o seara super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cred ca se joaca cu mine...acum mi-e somn, acum nu imi mai e...

Voi cat de subtire va imbracati copiii noaptea? Aseara i-am pus body si un pantalon subtire de bumbac si tot a transpirat. Acum am lasat-o doar in body (noi dormim cu geamul deschis) si cu piciorusele goale.

De doua zile umblu dupa masina. Vreau sa-mi dau masina la Remat si nu ma hotarasc ce masina sa imi aleg. Am de ales intre Renaul Clio, Renaul Modus, Skoda Fabia, Mitshubishi Colt, Fiat Punto. Maine as vrea sa merg si la Seat si la Peugeot, sa vad daca ei sunt inclusi in program si ce preturi au. Voi ce stiti de masinile astea? Care stiti ca ar fi mai buna?

Tatiana, iti trimit nr. meu de telefon prin PM sau pe messenger.

Cornelia, sa stii ca si eu cand eram de 3 ani si s-a nascut fratele meu, nu am vrut sa il primesc in casa! Apoi mi-a trecut...dupa cateva zile m-a gasit mama in timp ce ii indesam guma de mestecat in gura! Il aveam pe constiinta! Acum mi-e asa dor de el...- e plecat din tara de 9 luni...

Jone, maine sper sa ajung si prin Tomis Nord, pe la mama, asa ca intru si intreb. Cam ce numar te intereseaza?

Oana, nu ne mai spui nimic de Alexandra? Probabil te tine "in priza" fata ta!

Va PUPAM!
MADA SI SOFI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va rog sa ma ajutati cu o idee: cat se da la un botez, la masa (la restaurant)? Asta pe langa un cadou (in acest caz, consistent), desigur.....
Poate vreuna dintre voi a organizat botezul copilului la restaurant sau poate ati mers pe la altii....
Noi suntem convocati la Bucuresti in weekend, de niste prieteni f buni, deci nu putem lipsi. Am primit invitatia cam din scurt si n-am avut timp sa ne interesam...

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza.
Vic, noi dam cam 1 mil de persoana (si asa am si primit). distracite placuta in week end.
Mada, eu il culc pe Patrick in body si pantaloni. oricum transpira, dar nu tragic.
va dorim o z frumoasa si fara ploaie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Sinzi, fetele s-au acomodat foarte bine acolo. Toata curtea este a lor, dau mincare la pui, la purcei, pisici etc...Culmea culmilor, Maria se joaca in pamint, cu greblute, forme si altele, dar Elena nici nu calca pe pamint ci sta doar pe trotuar si se joaca cu papusile.
Lizuca, noi am fost in Tomis Mall la Kids Land este in spate la KFC.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

De doua zile umblu dupa masina. Vreau sa-mi dau masina la Remat si nu ma hotarasc ce masina sa imi aleg. Am de ales intre Renaul Clio, Renaul Modus, Skoda Fabia, Mitshubishi Colt, Fiat Punto. Maine as vrea sa merg si la Seat si la Peugeot, sa vad daca ei sunt inclusi in program si ce preturi au. Voi ce stiti de masinile astea? Care stiti ca ar fi mai buna?

MADA SI SOFI

La Renault Clio nu mai au locuri pt. dat masina veche, dar au alte modele, la Seat nu te mai duce ca nu sunt inscrisi in acest program, Peugeot-ul si celelalte sunt inscrise dar la alegerea masinii noi conteaza foarte mult si de cati bani dispui pt. ea. Eu m-am interesat de curand pentru tatal meu ca si el a vrut sa isi schimbe masina. El a ales un Fiat Albea, a predat-o pe cea veche si intr-o saptamana ii vine cea noua. Succes si... grabeste-te pana nu se termina toate locurile...

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor. Eu postez la "Nunta in Constanta" si acolo ne cunoastem deja atat de bine intre noi si avem deja povestile noastre una despre cealalta pe care le stim atat de bine, ca daca incearca altcineva sa intre cred ca se simte in plus. Si eu ma simt in momentul de fata exact la fel la voi, adica imi pun problema ca ma bag intre voi ca musca in lapte, cam inoportun. Oricum, voiam sa va spun ca sunteti niste dragute...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput