Dupa cate zile e concludent rezultatul testului 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Buna fetelor
Am lipsit o vreme de pe forum, dar v-am urmarit constant. Mi-a intarziat cilul 2 zile, e prea devreme sa fac testul?
Eu sunt la a doua luna de stimulare cu clostilbegyt. Inainte de a incepe stimularea aveam ciclul fff neregulat. Luna trecuta mi-a venit fix la 28 de zile dar surpriza, luna asta nu! E posibil sa fie sarcina? Maine dimineata fac testul, dar parca nu mai am rabdare!!!
Va pup

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Neata! neata!

Tanya, l-ai facut? e bb? hai, spune-ne...

Mie mi-a crescut temp. la 37.00, z 21, adica 7DPO...
Eu refuz sa mai fac teste pana nu-mi intarzie CM...

Pupicei Un ingeras care va iub!

TANYAAAAAA?????????????hai si tu, ca ANDICU a confirmat, e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Fetele, hop si eu printre voi. Ma primiti?
Eu am auzit ca se poate si insarcinata si cu rusii veniti. Voi ce stiti? Eu am facut doua teste (dintre care unul Femina) in ziua 23 si 24 (din 28), clar negative. Avusesem sangerare maronie in ziua 20 si 21.(o fi de la un chist de 30 mm cu care m-am procopsit? Doctorita nu a fost prea explicita) Acum rusii au venit da' numai vreo doua zile si 1/2 si fara dureri. Ce-o fi? Ma bate gandul sa mai fac un test. Culmea e ca desi vreau bb, tare n-as vrea sa iasa pozitiv luna asta ca m-am indopat cu antibiotice strong (contra unei anexite incapatanate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Mai fetelor, acum ca am citir framanterile voastre, m-ati bagat si pe mine la idei. Eu am intrerupt patiele de o luna jumate. In ziua 15 au inceput sa ma doara sanii cum nu m-au mai durut de ani de zile (eu am luat si AC asa ca uitasem cum e) si m-au durut sanii cam o sapt jumate. CM a intarziat 4 zile, mi-am luat un test care a iesit negativ. A doua zi apare si CM, asa......o idee, a doua zi normal, iar din a treia cateva picaturi maronii. Si atat. Sincer m-am mirat pt ca eu aveam 5-6 zile cu culoare rosie si destul de abundent dar am pus pe seama primaverii...In schim intepaturi in burta, jos, dar eu am zis ca din moment ce mi-a venit CM nu are rost sa ma mai gandesc. Si mai am o intrebare pt voi: are vreo revelanta cand faci testul? Eu l-am facut in mijlocul zilei pe la ora 3.
Va pup

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Floricika, depinde de testul pe care l-ai ales sa-l faci. Sunt teste care se pot face numai dimineata, si altele, mai scumpe, in orice moment al zilei.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ooooofff, acuma plec de la serviciu si dau fuguta la farmacie pentru ca mai mult ca sigur nu am luat ce trebuia. Eu chiar sunt novice in problemele astea dar sunt sigura ca treb sa mai iau unul pt ca eu am intrat in farmecie si am cerut un test de sarcina. Am intrebat de care au si farmacista mi-a zis ca de un singur fel, de 30.000 lei. Plus ca bausem multe lichide in ziua aia.
Multumesc mult de raspunsuri si va tin la curent!

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Am facut testul dimineata si a iesit negativ .
Ciclul inca nu mi-a venit, eu inca mai sper... e posibil ca albastrul de metil inghitit cu o zi inainte sa influienteze rezultatul testului?
Va pup

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Tanya eu cred ca albastrul de metil nu are cum sa influienteze rezultatul testului.Rezultatul testului este influientat numai in cazul in care se face stimulare ovariana cu Pregnyl.
Fetele nu vreau sa va dezamagesc,dar eu am trecut luna trecuta printr-o experienta destul de neplacuta:am avut si eu de prin ziua 14 CM dureri de sini,senzatie de greata,temperatura ridicata peste 37,am obtinut incepind cu ziua 13 DPO 3 teste de sarcina usor pozitive ,teste pe care le-am facut in zile diferite,am ajuns sa am si intirziere de CM.......dar in ziua 38 au napadit rusiiiiii.Ce ziceti?
Eu sper din tot sufletul ca la voi sa nu fie asa,ci sa fie cu ochisori.Parerea mea este sa mai asteptati citeva zile,sa nu va faceti iluzii desarte......pentru ca apoi sa se naruie.

Ps.Va sarut si va doresc sa aveti parte de multi sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Din nou pe ecrane: TESTUL NEGATIV

Dintr-unul din raspunsurile lui T, o sangerare in ziua 4 sau5 DPO este prea devreme pt o implantare.OK. Da' ce e ? Am vazut ca unele fete (si subsemnata) au avut acelasi lucru. S-a lasat cu bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by daro26

Fetele, hop si eu printre voi. Ma primiti?
Eu am auzit ca se poate si insarcinata si cu rusii veniti. Voi ce stiti? Eu am facut doua teste (dintre care unul Femina) in ziua 23 si 24 (din 28), clar negative. Avusesem sangerare maronie in ziua 20 si 21.(o fi de la un chist de 30 mm cu care m-am procopsit? Doctorita nu a fost prea explicita) Acum rusii au venit da' numai vreo doua zile si 1/2 si fara dureri. Ce-o fi? Ma bate gandul sa mai fac un test. Culmea e ca desi vreau bb, tare n-as vrea sa iasa pozitiv luna asta ca m-am indopat cu antibiotice strong (contra unei anexite incapatanate).

Nu vreau sa te sperii dar la mine sangerarea maronie(si bineinteles dureri in abdomen) m-a dus la medic si s-a constatat o extrauterina.M-au operat de urgenta pentru ca se sparsese. Si aveam o luna de cand de cand eram insarcinata si n-am stiut. Singurul semn era acela ca aveam pofta sa mananc branza cu castraveti. Atat! A... si-am avut si ciclu!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput