Dupa cate zile e concludent rezultatul testului 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor va tzin pumnii sa se lase cu teste pozitive luna asta.
Vreau sa sa va spun ca nu existe teste pozitive care apoi sa devina negative. Exista Claer blue care in orice moment al zile se face e cel mai corect dintre toate.
Exista insa si alte teste care se fac in orice moment al zilei, dar nu mai lauti femina ca am azuit ca da erori pare slab pozitiv si de fapt nu este, e negativ, incercati altele, Dr. Sigur si ce marci mai sunt pe acolo, eu am facut si ieftien si au fost pozitive si claer blue.
Multa bafta!

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Fetelor,bine v-am gasit sunt Anca si am o mare nelamurire sau o constatare nu stiu cum s-o iau. Eu mi-am facut un test de sarcina la cateva zile de la intarzierea ciclului si a iesit negativ ,dupa asta la 1-2 saptamani a iesit iara negativ dupa aceasta imi apareau niste pete de culoare intai roz asa si apoi putin rosu,iar apoi maroniu nu stiu ce ar putea insemna. Acuma insa nu mai imi apare nimic s-o iau ca pe o sarcina sau ce? Poate ma ajutati sau macar imi dati un sfat ceva! Va multumesc!Astept meaj de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Voicu Bebi, bine ai venit si fugi repede la !
Sfatul meu este sa te duci la o clinica sa faci BHCg (sange) si pana diseara stii sigur! cred ca se lasa cu ochisori...da Doamne sa fie asa!

Un ingeras care va iub si vrea si el !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

HELLO,fetelor@ Bine v-am regasit,am mai intrat azi dar nimeni nu mai trimite un mesaj,ii multumesc lui ingeras pt sfatul ei . Azi am Vorbit cu viitorul sot ca ma marit in toamna si il zice ca acele pete de culoare maronie care apar mai ales la sfarsit de ciclu el zice ca era ciclu de fapt eu ce sa mai cred acuma,ciclu sau sarcina sa fie ? Pa pa si ne vedem mai tarziu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

HELLO,fetelor@ Bine v-am regasit,am mai intrat azi dar nimeni nu mai trimite un mesaj,ii multumesc lui ingeras pt sfatul ei . Azi am Vorbit cu viitorul sot ca ma marit in toamna si il zice ca acele pete de culoare maronie care apar mai ales la sfarsit de ciclu el zice ca era ciclu de fapt eu ce sa mai cred acuma,ciclu sau sarcina sa fie ? Pa pa si ne vedem mai tarziu!!!

Draga mea eu am patit ca tine si nu a fost sarcina desi eu asta am suspectat. Poate fi o raceala jos(asta da des ciclu de culoare maro)sau o dereglare pe fond de stres, schimbare clima, diete etc.
Nu bag mana in foc ca nu e sarcina dar pt asta mai bine faci o dozare de beta HCG si pana seara afli.
Bafta multa si sa fie cum vrei tu!!!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput