Dupa cate zile e concludent rezultatul testului 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ingeras, multumesc pt incurajari. Simteam nevoia sa vorbesc cu cineva; sotul stie ca am banuieli dar as prefera sa il tin departe de framantarile mele pana nu ii pot spune ceva sigur

AdrianaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Merci mult Teodora. Intr-adevar parca m-am mai luminat. Am vazut ca articolul este semnat de T. Nu inteleg de ce nu mi-a recomnadat sa fac si analiza asta. poate pentru ca n-am avut niciodata avort spontan? Ma intreb oare, daca au fost detectati acesti anticorpi antispermatici, nu este posibil sa fie prezenti si la mine?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Musete, este foarte putin probabil sa aveti amandoi anticorpii, la barbati apar datorita unor infectii si daca le trateaza, dispar si anticorpii... la femei... este mai complicat (ca sa nu zic altfel)... oricum, cazurile sunt foarte rare. Asa ca n-are rost sa iti faci probleme inutil, bine ca ati identificat si eliminat problema care v-a impiedicat pana acum sa obtii o sarcina.

Thea, inteleapta fata!

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ingeras multumesc pentru incurajari. Am redevenit optimista. Banuiesc cauza, trebuie doar sa repet analizele ca sa o confirm. Si daca, intr-adevar, este SAFL, atunci e bine sa dati atentie si rezultatelor de la Fundeni daca ele ies pozitive.
Musete cu placere!
Ari iti trimit si tie o mie de flori! Hai ca ne-o veni si noua randul, sper ca pana la 34.
Adriana mica vino cu vestea cea mare!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Chi, de ce nu incerci la lab.Synevo- Bucuresti , mie mi-au recoltat sange aici in Craiova si in zece zile am avut rezultatul, asta se intampla anul trecut, acum poate iti dau rezultatul mai repede.Dr.meu nu i-a recomandat sotului sa faca aceste analize dar eu tot il pun sa le faca sa fiu sigura ca nu are si el acesti anticorpi.
Oare exista sansa ca dupa chiuretaj(sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani) sa nu mai am acesti anticorpi? Stie cineva?
Va pup. Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Mi-am facut analiza la Medicover, dureaza insa 10 zile lucratoare pana aflu rezultatul si costa 450.000 lei. Personalul este amabil dar dimineata devreme sunt f aglomerati, asa ca, va sfatuiesc sa va duceti dupa ora 10 - daca aveti vreun gand ...!

Chiar sunt curioasa ce iese, pt ca medicii nostri, la orice TPC negativ, dau vina pe anticorpi si se reped la inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Iertati-ma ca nu v-am mai scris de cateva zile, dar sa stiti ca sunt la curent cu tot, tot ce vi se intampla si sunt alaturi de voi, si la bine si la...mai putin bine, si la rau!
Thea, o sa vezi ca o sa fie bine!
Adriana mica, stai linistita, ca vine si la noi!!
Chi, bafta la rezultate si sa iasa bineeee!
Stiti la ce ma gandeam? Eu nu mi-am facut nici un fel de analize exc pe cele avansate la secretie, ureaplasma, Papanicolau, care mi-au iesit intre limitele normale.
Sunt in z 17, am in zilele 8, 10, 12, 14, 16, mai in continuare tot asa... dar ma bucur ca de data asta a fost neplanificat...azi-noapte de ex am adormit la TV, cu gandul ca ar fi trebut, dar mi-era lene etc, stiti cum este, m-am trezit ca se terminase un film si am inceput sa dansez (singura) (nu sunt nebuna, al meu era acolo)...si a sarit pe mine si ...iata deci ca asa a fost sa fie...si nu am ratat nici ieri :))
Temp: z14 36.5, z15 36.6, z16 36.85, z17 36.8.
Credeti ca ar trebui sa ma mai caut si eu...de diverse?

Va dulce, un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: sa-mi fac testul sau sa mai astept? De obicei vine Mos Craciun la 45-50 zile. Acum sunt in ziua 30 si de doua zile mi-e greata. De dimineata pana seara am o stare de greata continua. Plus de asta am facut si candida fara nici o explicatie. De obicei fac atunci cand iau antibiotice, dar acum n-am luat absolut nimic. Oare sunt insarcinata si asta e un efect al sarcinii? Ce credeti? Sa-mi fac un test sau e prea devreme?

TweetyGeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna Fetele,

Thea si Adriana mica, ma bucur tare ca sunteti mai bine...
Thea, ai fost la doc sa vezi ce-i cu endometrul si care a fost cauza?
TweetyGeo, dupa parerea mea daca faci test, il faci degeaba acum, pt ca avand CM atat de lung, nu prea o sa fie concludent...daca iese pozitiv, e ok, dar daca iese neg, o sa speri in continuare (fii sigura) si o sa zici tu inseti ca nu a fost concludent si ca l-ai facut prea devreme...
In concluzie, eu zic sa nu te grabesti...

Fetelor, in alta ordine de idei, sa stiti ca ieri am vazut barza pe cuib si am vb cu ea, am rugat-o din sufletel sa ne trimita si noua ce are ea mai de pret ... am vb si pt voi...
Mie mi se intampla o chestie ciudata: sunt in z20 si am ovulat in z 15 cred, cel putin dupa mucus si temp. Am in z 10. 12, 14. 16, 18, deci sper ca am prins mom oportun...De obicei imi scade temp in z in care vin rushii...dar acum am 36.65...cand eu am de obicei spre 37.00...sunt putin dezamagita, dar tot plina de speranta...

mult! Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Ingeras26a, multumesc pentru sfat. Cat despre berze eu stiu asa: cate berze vezi prima oara pe an, cu atatea lucruri te innoiesti. Deci s-ar putea sa te innoiesti cu ceva cat mai curand.

TweetyGeo

Mergi la inceput