Mamici de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si la noi s-a stabilit ziua, 7 iunie ora 1 la noi, 23 la voi...cezariana. Sper s anu se decaleze ora si s anu fie ceva urgente, pentru ca deja mi-a zis ca nu am voie s amaninc 8 ore nainte si stiu si din experienta cu Emma ca nu am mincat vreo 30 de ore si urla stomacul in mine de foame. Cind mi-au adus mincarea, am mai cerut o portie:)). Am eliminat deja dopul gelatinos, dar nu imi fac probleme si griji, am pregatit tot, acum o asteptam pe Diana. Emma o sa stea cu o vecina pina ma "termina" pe mine, dupa care va veni tati sa o aduca la spital. La controlul de saptamina trecuta dr. mi-a dat o aproximatie a greutatii (prin palparea burtii)...cica vreo 3.300 kg, dar eu nu ma incred in asta. Oricum, cit o avea o avea..daca e peste 2.700, cit a avut Emma, pot sa manage:). Am inceput sa imi pregatesc deja sinii, ii dau cu crema, doar doar voi scapa de dureri, ceea ce nu prea cred, dar voi vedea. De miscat ma misc chiar f. bine, nici nu imi vine sa cred ca sint in 38 sapt. Vremea tine cu mine, sapt. trecuta a fost ceva mai cald si ma umflasem, iar la ultimul control imi gasisera ceva glucoza si proteine in urina Bine ca nu mai am mult si saptamina viitoare aducem papuselul mic acasa. Sa vedem ce o sa zica papuselul mare de venirea surioarei:).

Felicit noile mamici!!!

New mami, stai fara griji, ca le aranjeaza Dumnezeu pe toate. Cine stie, poate bebelusul intirzie si o sa fiti 3 cetateni canadieni acasa:). Eu de abia acum in iunie imi depun actele de cetatenie.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ladies, I'm back in town!

N-am citit absolut nimic, dar am intrat repede sa va salut si sa va pup pe toate.
Sint mamicaaaaa!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Fetelor multumesc mult de incurajari si asa cum spuneti si voi, numai Dumnezeu stie si le poate aranja sa iasa cat mai bine. Poate ca bebe e simtit si nu vrea sa fie el cetatean canadian inaintea parintilor si ne va lasa sa participam la ceremonie. Nu ma mai stressez ca degeaba o fac, tot cum vrea el va fi. Daca nasc pana in 5 iunie, merge numai tati si imi ia si mie card-ul ca ii dau imputernicire plus adeverinta de la spital. Daca nu nasc pana in 5, ne luam frumusel bagajelul de spital si plecam la Windsor, localitatea unde e ceremonia. Dormim la prietenii nostri de acolo si sper ca a doua zi sa fiu si eu prezenta la ceremonie si sa nu ajung pe canalul de stiri canadian sau cine stie care altu ca mi s-a rupt apa sau am nascut chiar atunci ca as fi de rasul lumii.
Cel mai important acum e bebe, sa fie sanatos, si eu sa scap cat mai usor.

Mickyyysper sa ai un weekend linistit, si bebe sa nu se grabeasca, sa mai stea in burtica linistit pana vine tati acasa, sa nu va faca vre-o surpriza.

Fran multa sanatate micutei si nu te mai necaji atat din cauza unei urechiute mai micute, ca sunt sigura ca nici nu se observa si in plus sunt sanse mari sa-si revina. Inca odata multa, multa, multa sanatate.

Babygirlwelcome home si sper din tot sufletul sa rezolvi problema cu furia laptelui. Imi inchipui prin ce chinuri treci si imi pare atat de rau ca nu te pot ajuta nici macar cu un sfat, ca habar n-am. Tot ceea ce pot face e sa ma sa-ti treaca cat mai repede si sa-ti fie mai bine. Mult curaj si sanatate.
Nu putem vedea pozele ptr. ca albumul nu e facut public, adica sa-l vada orisicine, cred ca e private.

Red Rosesa-ti traisca printesa, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si va aduca numai bucurii. Asteptam poze si povestea nasterii.

Margott , din pacatre nici pozele tale nu se pot vedea.

Simonaeus, , Corail , felicitari, sa va traiasca printesucile, sa fie sanatoase, sa creasca mari si sa fie cuminti.
Corail, mama, oare am citit bine 40 ore de travaliu??? Daca da, esti un adevarat erou, inca odata felicitari.

Danelutza, Mercedes, Iuliana, facem, galerie sa dea Domnul ca totul sa fie bine, sa aveti o nastere cat mai usoara, sa scapati cat mai repede. Bebei sanatosi, mancaciosi si frumosi.

Gabitzam, Welcome Home, asteptam mai multe detalii si poze cu micutul Andrei Stefan. Multa sanatate.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mno, nu stiu sa va dau linkul pt poze. stie cineva? ma gasiti cu "thethreeofus" si am 2 albume publice. asta o fi? http://community.webshots.com/user/thethreeofus
spuneti-mi daca se vede, va rog

nu am scapat de furia laptelui si deja o iau razna pt ca primesc sfaturi contradictorii. nu reusesc sa o pun pe ema la san pt ca nu am sfarcuri.:((((

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adina, ai luat aparatori de silicon? Eu cu astea alaptez si acum si nu cred ca o sa mai scap de ele ceva vreme, dar copilul mananca, eu produc lapte, sfarcurile nu mai dor deci toata lumea e fericita. daca trecem si proba cantarului vineri chiar ca nu ma mai stresez ca s-a invatat copilul cu silicoanele.
frumoasa foc printesa ta, e leit taticul!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

da, androix...asa-i ca e a lu' taticu'? toti se asteptau sa aiba parul deschis la culoare. unii au uitat, altii nu m-au cunoscut brunetica. doar culoarea parului e a mea, in rest seamana cu mihai. sa vedem cum se schimba. cat despre aparatoare de silicon, azi mi-a luat mihai, dar nu le-am folosit inca. astept sa se trezeasca si incerc sa o pun la san, iar daca nu merge si nu se enerveaza prea tare o sa incerc si cu acelea, desi nu stiu zau daca mi-a luat dimensiunea potrivita.:D ma uit la ei cam ciudat si nu stiu, zau cum o sa-i folosesc. cum i-ai sterilizat? din sanii mei curge laptele de am udat deja 2 prosoape si mi se lipesc papucii de parchet. maine tre' sa spalam pe jos...:D nu suport sutienele acum. de fapt cred ca ar trebui sa fac unul la comada ca sa ma incapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Babygirl, e dulcica foc fetita ta! Mie mi se pare ca seamana un pic cu Maya!
Imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau in privinta alaptarii, cred ca tot Androix te poate ajuta, stiu ca si ea a trecut prin asta. Apropos, ai incercat sa o alaptezi cu aparatorile de silicon de care spunea? Cum e?

Danelutza, ce bine ca o ai pe mama ta langa tine zilele astea! Si eu am vrut sa o aduc pe mama aici dar am hotarat sa plec eu acasa in aproximativ doua luni! Doctorul a spus ca nu-i problema sa calatorim cu avionul, acum asteptam sa ne iasa certificatul de nastere si apoi sa aplicam pentru pasaport! Nastere usoara!

Gabitza, bine ati venit acasa! Asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea si cum te simti in mult asteptatul rol de mamica!

Iuliana, o sa ma gandesc la tine pe 7 iunie! Ai emotii? Uite ca a venit si ziua cea mare! Parca mai ieri mergeam la prima ecografie!

Noi suntem fete cuminti, azi-noapte Maya a dormit de la 10:30 la 4:00, cand s-a trezit sa manance, apoi pe la 6:00 a inceput sa se foiasca in patut si am luat-o langa mine in pat unde am dormit amandoua pana la 9:30.
Acum ne pregatim sa mergem la plimbare, am observat ca doarme bine de fiecare data cand iesim la aer.

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna dragele mele,

Mi-a fost tare dor de voi. Noi am venit acasa da vineri, insa tocmai acum am reusit sa inru putin pe net pana cand nu se trezeste fetitza. Eu sunt bine fetitza e ok. inca mai are icter si astept sfarsitul de sapt sa vad ca ii trece. de duminica avem colici si ne luptam cu ei, noaptea cand o apuca. Ii dam Bonisan si Drink Baby. Pt sughit - verificat- 1 jum lingurita lamaie si ii trece imediat. in schimg cu colicii stam rau de tot. azi noapte am dormit doar 2 ore. Nu prea vrea nici sa ragaie si da mancarea afara, dupa aia o doare burta, face gaze si tot asa in cerc.

Pt Municipal, am fost infinal la A4 si nu a fost asa raupe cat se aude. Asistentele s-au purtat ffff frumos si ne-au ajutat cu bb-ii. Cond bune. Nu va luati haine de acasa pt bb - au ei acolo de toate. Camasi de noaptea la fel. Cel putin in primele 2 zile. dupa aceea este optional. Ce trebuie sa aveti - pampers, sapun, si chestii de igiena. A fost bine.

Nu am facut furia laptelui. Am lapte cat pentru 2. si sa nu credeti ca sunt bine dotata. inainte eram intre 0 si 1 la sutien. Acum ma rog sa scapam de colici caci imi este tare mila de ea cand vad cao doare burtica.

Revenim
Pupici
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Fetelor, stie careva care este regimul alimentar pentru femeile ce au nascut prin cezariana?
Nasteri usoare mamicilor ce au mai ramas. Voi reveni cu povestea nasterii ceva mai tirziu.
Va pup.

Mergi la inceput

Vaaai, am reusit sa o alapteza la san in dimineata asta! Nu stiu daca o sa fiu coerenta, dar va scriu cateva vorbe. am avut o noapte groaznica. am facut o criza de nu ma mai opreai din plans.seara cand a ajuns mihai acasa cu ultimele cumparaturi imi cumparase si aparatori de silicon pt sani, hotarata fiind sa o pun sa suga. s-a trezit si ne-am straduit sa o facem sa suga, numai ca mie imi curgea laptele f mult si nu a fost mare lucru pt ea. sfarcul de silicon se umplea singur cu lapte.ceva de genul pica para malaiata in gura lui natafleata.am cedat si i-am dat iar cu biberonul laptele muls ca sa se sature.pe la 2:30 ma urcam pe pereti de durere si sanii erau tot mai rau., am sunat la policlinica si am cerut cu pediatrul de garda. am vb mai multe cu ea, ideea e ca la un moment dat mi-a zis:"ah, pai daca a simtit biberonul cum mai vreti sa suga?". si cred ca acolo s-a facut un clik ca dimineata cand s-a trezit am pus-o la san hotarata sa invatam amandoua cum sa pape. ori trage, ori ramane flamanda.si a tras pana la urma dupa indelungi stradanii si rabdare imensa pe fondul unei oboseli cumplite. 15 min la fiecare san si apoi a adormit linistita si satula, iar sanii mei se inmuiasera considerabil.daca cu pompa ma chinuiam cate 2 h fara nici un efect, ema i-a inmuiat in 30min pe amandoi.mai am cateva galme, inca ma mai dor, dar ema a invata sa suga, iar eu in sf am dormit 3 ore. am si muls imediat dupa ce a papat. cam 20 ml am mai scos pt ca deja ma durea infernal. am f mult lapte si nu stiu cum sa fac sa se mai reduca. imi curg mereu. umblu dezbracata prin casa pt ca nu mai suport nici un sutien.sunt ca o vacuta cdin care curge laptele.tre sa spal podeaua ca totul e lipicios...vai,sunt zombi.am delirat azi noapte la modul cel mai serios. numai prostii vorbeam. deja ii ziceam ca daca ajung sa ma internez din cauza mastitei sa o lase pe mama sa-l ajute cu ema.am slabit 4 kg in 2 zile. nu stiu p ce lume traiesc, dar ema e adorabila. e ca o veverita cum doarme cu mautele in fata guritei.

adina

http://community.webshots.com/user/thethreeofus

Mergi la inceput