Mamici de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
babygirl spune:
eu nu stiu care este link-ul exact pt voi ca sa puteti vedea pozele. ma poate ajuta cineva? data trecuta mi-aspus gabitzam. apropos de gabi, ea se intoarce acasa AZI.
poze cu noi 3 undeva p-aici:
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=352320610
le vedeti?
adina
Mickyyy spune:
Neata si de la noi!
Felicitari Margot
si red roze
, sa va traiasca puiutii si refacere cat mai usoara.
babygirl, bine-ai venit acasa!
Gata, am actualizat si listutza dupa 3 zile de tras chiulul, (Androix, merci
, am vazut ca ai incercat tu sa o preiei, dar am revenit, ma mai pot ocupa eu de lista o perioada), daca mi-a scapat ceva sama trageti de manectutza!
Noi am fost plecat in week-end la Pitesti, chiar daca teoretic nu mi-am recuperat permisul; dupa ce am fost la politie si-am tot vorbit cu aia pe-acolo, am ajuns la concluzia ca fiind aprobata cererea de reducere a suspendarii, n-au ce sa-mi faca daca ma prind conducand fara permis, in cel mai rau caz o amenda ceva, oricum nu mai e caz penal, asa ca m-am urcat frumusel la volan si-am tras o plimbarica de vreo 250km cu totul, si tare bine-a mai fost! Bebitza a fost cumintica foc iar malina in culmea extazului la tara.
Pacat ca nu putem repeta experienta week-endul viitor, ca tare mi-ar mai place.
nu mai stiu cine se plangea ca tre sa mearga la 160km distanta sa-si rezoolve cu cetatenie (NewMami, parca). Eu's si mai norocoasa, week-endul viitor tati pleaca din Bucuresti 3 zile tocmai in delta 
, e o chestie organizata de cei de la firma lui si nu poate lipsi! Asa ca doamne-fereste sa m-apuce nascarea atunci, ca am incurcat-o, el ar ajunge in Bucuresti in vreo 5-6 ore in cel mai fericit caz.
Da' io's optimista, simt ca bebitza va mai sta o vreme la mami in burtica, chiar daca maine intram in 39 de saptamani.
Pupici si-o zi buna...promit sa mai revin!
Dupa ce-mi trec nervi, ca i-a apucat pe astia revizia la apa calda...si 2 saptamani nu stiu cum o sa ma descurc, fix pe caldurile astea 
.
Mickyyy
(38 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
mamaruta spune:
Vineri 27 mai, ora 17.25 s-a nascut Anna Miruna, printesa de Simonas cu o greutate de 3200 gr. Nasterea a fost fara epidurala.
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut deja sa va traiasca puiutii si sa va refaceti rapid.Nastere usoara celor ce urmeaza sa nasca
Androix spune:
Am aparut si io intr-un tarziu...
Mickyyy, iti predau legatura ![]()
Simonaeus 

, Red rose 

sa va traiasca copilasii si refacere rapida!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
Mickyyy spune:
Chiar ma intrebam ce se mai aude de Simonaeus si Andutzy.
Felicitari Simona si refacere usoara
. Sa-ti traiasca printesa!
Mickyyy
(38 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Mercedes spune:
Felicitari mamicilor care ati nascut de curand si de ce nu bebelusilor !!!!
Noi azi am implinit 39 de saptamani semne clare sa zic ca nu as prea avea in afara ca mi se contracta burta mai tot timpul. am cred ceva contractii dar doar atunci cand umblu cam la 20-30 de min, cand stau jos pauza.
Si ce i mai nasol cred ca mi a atins un nerv la piciorul stang cred ca din sold ca nu umblu normal ca ma doare.
Cam asta e despre noi.
Am terminat si cu baietelul tratamentul la spital asa ca bebe e bine venit de acum incolo
Babygirl - bine ai facut ca te ai dus la medic in ziua respectiva ai scapat si mai rapid
Fetelor la voi e canicula??? ca eu nu mai suport curge apa pe mine in casa, nu stiu cate grade sunt afara dar sigur depaseste 30 grade.
39+
corail spune:
Buna fetelor,
dupa o nastere grea( aprox 40 ore de travaliu), a venit pe lume frumoasa Alexandra Sophia. A cantarit la nastere 3300 kg si a avut 51 cm.Acum suntem acasa si ne obisnuim cu orarul de mancat, dormit, de trezit noaptea.
Felicitarei noilor mamici si succesc si o nastere usoara mamicilor care urmeaza sa nasca.
corail
Danelutza spune:
Felicitari la noile mamici si sanatate la puiutzii mici.
Mickyyy si eu intru in 39 de saptamini, da' miercuri.
Acum sa va spun noutatzi de la doftor: fetitza mea are 2.900 grame si 48 cm. I-am auzit vreun sfert de ora inimioara cum batea si zgomotul contractziilor. Asha ca, duminica ma internez dupa amiaza, iar luni pe 6 iunie la ora 7.30 sau 8.30 scoatem bebelusha din cutie, adica fac cezariana pentru ca fetitza e tot in pozitzie podalica.
Uraaaa, mai am o saptamina si voi fi in rindul mamicilor cu bebelushi.
Va doresc la toate nastere ushoara si nu stiu daca mai am timp sa va scriu, adica sa ma misc din casa caci cu mersul stau cam rau ca se intareste prea tare burtica si nu ma misc decit in reluare.
A, si vroiam sa va mai spun ca... a venit mamica mea simbata, adica voi avea ajutoare cu bebelusha.
Va doresc o saptamina buna si nastere ushoara la viitoarele mamici a caror bebici vor sa se nasca saptamina asta.
Pupici la toate 

Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
beatriced spune:
Danelutza nastere usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios...
Noi suntem bine, mancam toata ziua si dormim... Maine vom merge sa-i faca analize micutului si va fi nasol pentru el pentru ca ii ia sange din talpa piciorului.
In rest ne da mami sa mancam la 2 ore ca mai mult nu rezistam. E tare mancacios si asta-mi place...
De ieri am intrat oficial in restul lumii, ca a primit certificatul international...
Mami de
Alex
beatrice