Mamici de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
andre_ea spune:
Adina, mi-au dat lacrimile. Cat zbucium! Felicitari, e un mare pas castigat!
Multa sanatate tie si multi pupici Emei! 
Andy si
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
mygirl spune:
Va salut mamici, burtici si bebici!
Noi mai rar pe aici, ca avem colici si stam mai tot timpul ori cu tzitzi in guritza ori la mami pe burtika. Sanii inca mai au rani, am dat gata deja un tub de garmastan si sunt totusi ceva mai bine. Am incercat si eu cu sfarcuri de silicon, dar bb se chinuie si nici mie nu mi se golesc sanii cum trebuie. Asa ca strang din dinti si sunt multumita ca e o mancacioasa. Voi ati observat la bebicii vostri un tremurat al barbiei atunci cand sunt la san?
Ieri ne-a cazut si noua, i sfarsit, buricul si l-am sarbatorit cu perima iesire afara. In seara asta vine nasa sa ne faca prima baita adevarata...trebuie sa recunosc ca am ceva emotii.
Florentina, Maya ta e o dulce, sa-ti traiasca! se pare ca fetele noastre seamana, mai ales la somn, ca si Alexandra doarme noaptea foarte bine, se trezeste doar o dat la 4 sau 5 ptr papa si dupa aia iar somnic...pana la 9 daca doarme cu mami. Serile astea a fost mai maraita, dar o durea burticuta...mi se rupea sufletul cand vedeam cum se chinuie.
Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)
Poze
Mickyyy spune:
corail, felicitari
! Asteptam mai multe amanunte ca sa acualizam si listuta, macar data nasterii!
gabitza, bine-ai revenit, te asteptam la taclale cand te va lasa piticul
!
babygirl, felicitari pentru primul alaptat, tineti-o tot asa!
monu, felicitari si refacere cat mai usoara!
Nu mai stiu nici eu ce vreau...am citit atatea mesaje de la proaspetele mamici, ca parca parca mi-a venit si mie cheful de nascut! Pe de o parte vreau s-o tin pe bebitza cat mai mult la caldurica, dar pe de alta imi faceti voi pofta cu povestioarele voastre!
Si ar cam trebui sa mai merg la un control la doctor, da' mi-e asa o leneeeeeee. Mai am 2 saptamani pana la termen....azi-noapte l-am visat pe doctor....cred ca ma streseaza ideea!
Mickyyy
(39 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissi spune:
Mickyyy, si mie mi-a venit chefu' sa nasc odata dar... nimik, nici un semn.. si cu toata frika pe care o am ptr. nastere, abia astept sa scap de burtika asta mare , ma simt ca un cangur.. si cind mai aud p-aici ca nasc toate fetele.. m-apuka pandalia..
nu se poate face nimik domestic, adika activitati prin casa sau lucruri din astea , ca sa se declanseze mai repede..??
Pupici multi la toate proaspetele mamici si bebeutzilor..!
Crissi, 40+
crissi
Luluku spune:
Crissi, am intzeles ca pentru a declansa travaliul ai putea sa faci sex, aparent este o metoda foarte buna si placuta ( daca gasesti siu pozitia comoda) de a da BB-lui un mic "ghiont" ca sa i se reaminteasca ca este timpul sa mai elibereze garsoniera...
o cina cat de cat romantica
si un pic de
ar trebui sa fie suficient... succes
Fetelor felicitari pentru
, sa fitzi sanatoase si voi si BB-ii
cat despre cele care intimpina sufeintza si mici inconveniente...mai strangetzi un pic din dintzi o sa treaca si este ptr bijuteriile voastre
Doamne, si pe mine ma apuca pandaliile...nu mai am rabdare...dar mai am niste ceva-uri de cumparat
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
crissi spune:
Sex, hm??
Io , una, m -as combina la afacerea asta, darrrr tati nici nu vrea sa auda, ca cika ii e frika sa facem cine stie ce , si sa iasa nasol..sau sa- i " dea la cap" avind in vedere ca sintem avansati la gradu' de saptamina 40 de azi..
crissi
beatriced spune:
Babygirl ai o fetita frumoasa foc!
Si eu folosesc silicoanele pentru sfarcuri si suge micutul meu de zor. Ii dau si cu biberonul dupa ce ma mulg, dar asta mai mult pe la 3 dimineata cand se scoala. Vad ca nu are probleme la san, adica il recunoaste repede si asta este bine.
Cat despre rani am avut si eu si imi puneam lapte pe rani si am scapat. Plus ca seara faceam dusuri calde si imi dadeam pe sfarcuri cu crema de galbenele si propolis.
Pentru colici eu folosesc un ceai din chimen si anason care la adus mama din Ro. Dar se pare ca nu il deranjeaza asa de tare stomacelul, cu alte cuvinte nu prea are. Cateodata ii dau ceai de sete inainte de masa vreo 5-10 ml, doar cat sa-si inmoaie gatul.
Pupici la fete!
Gabitzam asteptam povestea ta si poze...
Mami de
Alex
beatrice
corail spune:
servus fetelor,
revin cu detalii legate de nastere: nasterea mi-a fost provocata, dar nu reuseam nici cum sa ma dilat.Dupa 12 ore de contractii, eu nu m-am dilatat deloc.Am inceput sa ma dilat dilat intr-un tarziu, apoi frecventa inimii la fetita nu a fost Ok( dupa 30 de ore de contractii), vroiau sa imi faca cezariana, dar pana la urma totul s-a terminat cu bine, in sensul ca am ajuns la dilatare de 10 cm , iar fetita si-a revenit, asa ca am nascut normal.Fetita se numeste Alexandra Sophia,s-a nascut pe 18.05, a avut la nastere 3300 kg si 51 cm. Acum suntem acasa si ne obisnuim cu noul program.
Tin pumnii fetelor care urmeaza sa nasca, sa aveti parte de nasteri usoare! 

corail
Mickyyy spune:

andutzy, felicitari
!!!
Mickyyy
(39 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii