Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mishu,am disparut pt ca am fost la un tenis cu sotul meu si niste prieteni, si cu catelusa noastra,si dopo, ne-am dus 1/2 ora pe plaja sa se balaceasca "copila";am bagat si eu picioarele in apa si era calda !cred ca are vreo 20 C apa marii;am hoatarat ca week-endul viitor sa ne prezentam si noi pe plaja, dar mai dupa 4, ca arde tare soarele. Acum facem un gratar in curte si probabil ca nu voi ma intra azi pe forum.
In rest, stau bine, dupa socotelile mele cu ptr cauza am cam terminat azi,nu zic ca nu continuam , dar cred ca ovulatia s-a produs.Astept sa vad de maine cum mai stau la semne.

Va pup pe toate si seara de duminica placuta! Ne auzim maine dimineata.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata somnoroaselor.
Va multumesc tare mult pentru sfaturi.
La Iasi 34 grade C. Vreau si eu la mare.....
Mishulina si eu am patit-o luna trecuta. Mi-au venit musafirii la 25 de zile in loc de 28. Eu tot mai sustin ca e ceva in atmosfera.
Si haideti cu testele alea pozitive. Fie-va mila de mine si spuneti-mi ca se poate.
Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...sper sa aveti o zi frumoasa si o sapt. plina de reusite....eu am avut ceva emotii ieri cind am vazut ca scurgerea de la utrogestan era galben roze...citeva pete doar...dar mi s-a facut frica...dupe ce am schimbat absorbantul de ieri de la 16 am vazut ca nu mai apare nimic roze..am inteles ca au mai patit si alte gravidute citeva pete roz...dar tot m-am speriat...azi lucrurile stau bine...sinii durerosi, greata dimineata...temp. 37.2...abia astept sa ajung la eco miercuri sa fiu sigura ca este bebe bine...eu asa cred, dar vreau sa ma conving...va pupic pe toate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Neata fetele ! A inceput o noua zi si saptamana de lucru .... dar voi nimic, pana la ora asta ??
Motzunica, mie dermatologul nu mi-a dat unguent, ci niste creme ... Fotoderm de zi, Rozeliane de seara, Avene apa termala si Zineryt sau cam asa ceva - ca nu inteleg scrisul dr. si nici nu le-am gasit in farmacii, trebe sa fac comanda. Tin pumnii la laparo, sa vii cu vesti bune miercuri, da ??
Costi (Elena), tu azi faci testul de sange ? Vino cu el pozitiv !
Eu azi ziua 15, temp. 36.7, dupa ce 3 zile la rand a fost 36.5. Doar n-oi fi ovulat, ca io am ciclu luuung ? Ma rog, am prestat ieri pe la pranz, poate ar fi bine si diseara, sau e prea tarziu ??
Pupici la toate fetele.
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,Off iar e luni si mai somnoroasa ca azi nu am mai fost de mult...Si nu mai inteleg nimic din ce se intampla,habar n-am in ce zi sunt,rushii se joaca cu nervii mei care si asa sunt cam intinsi...
Elena,daca faci azi testul din sange tine-ne la curent ,poate ai vesti bune...
Iepuricule,si in Bucuresti e zapuseala , si eu vreau la
Andicule,dragut sfarsit de week-end cu tenis si gratar in curte....Si pe mine m-a scos sotzul aseara la o pastrama (in Molul cel nou,ca n-avem curte)ca ma apucasera pandaliile ca e prima data dupa o jumatate de an cand nu pot sa fac nici un test(pana acum ma plangeam ca ies negative,acum nici macar nu am avut ocazia sa "trag un loz" ). Da' lasa ca vine ea si luna urmatoare(tot cu pauza,parca vad...)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Buna dimineata fetelor!Sa avem o saptamina frumoasa si multe reusite!
Raportez:ziua 17 ,temperatura 37.1,lipsa mucus,sunt foarte uscata, toata perioada fertila a fost acoperita de prestarile de rigoare.
otzunica,tinem pumnii,sa vii cu vesti bune!
costi ,asteptam un rezultat pozitiv!
ishu,eu nu mai stiu,te-ai programat deja la HSG?Dar scirbele de roscati au venit?
Irina si Andicu,incepem sa numaram?Cit mi-as dori si eu sa fiu la mare.....!
Alexia ,bafta la examen!
RL ,succes la inseminare!
Iepurica,eu zic sa nu prestezi in perioada asta,peste o saptamina scapi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fetele!!! A venit vara si la noi

Cata, ai mama grija ce faci ! Nu te mai juca cu muntele si ....cine stie ce altceva, stai cuminte ca acum esti GRAVIDOASA!

Io...la fel ca la sfarsitul saptamanii...teste poz, dureri de sani, stari de somnolentza, stare de greata cat cuprinde si....mai astept putzin.
Pup fete frumoase!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna, fetite frumoase si pline de speranta!

Motzunica, Costi, Mishu, Iepurica, MRL bata multa, multa si sa se lase cu vesti bune luna asta!
Irina, Andicu si Micha, numaram, numaram...si eu la fel!
Sunt in z6 (tocmai ce au plecar uratzii), dar am o intrebare:
Mi s-a intamplat ceva ciudat:
z 4, temp 36.4, normal, dar niste dureri infioratoare de ovare seara. z 5, temp 36.8 (???) + dureri de ovare...azi, z6, temp 36.45, nu ma mai dor ovarele...
Pt orice eventualitate, am prestat ieri dim, sa fiu sigura ca nu am pierdut nimic...
Aveti idee ce s-a intamplat? este pos sa ovulez asa devreme? si daca da, de ce mi-a scazut iar temp?

Va dulce si va multumesc. Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani zi-mi ce test ai facut azi...ca mor de curiozitate,...si in ce zi esti acum? Pupici si incerc sa am grija de bebe...cit pot de bine..

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Laurici, cand faci test? Hai, ca suntem curioase rau...sa fie cu ochisori!
Cata, stai cumintzica si ai grija de tine, ca mai ai un pic pana la eco!

Pupicei, Un ingeras care va iub!

Mergi la inceput