Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Iepuras, daca vrei sa faci acea procedura, mai bine te protejezi, e pacat fix atunci sa fie si sa se duca pe apa sambetei din cauza procedurii.
Liliana, si eu zic la fel, esti "stimulata" de la tratamentul naturist, mai bine iei legatura cu dr.homeopata sa ii spui ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Cristina, multumesc de lamuriri. La fel m-am comportat si eu, pina in ziua 36 mucus cremy, in ziua 36 mucus specific ovulatiei( albus de ou) si de ieri iar am mucus cremy. Pe mine pina in ziua 32-33 m-au durut sinii foarte rau, de atunci mai putin, dar dor, sunt umflati.
De doua zile am stare de voma si am incercat sa-i gasesc explicatie, dar aseara am vomat rau de tot...de ce oare, mie mi se intimpla o data la citiva ani asa ceva. Azi , la examenul de informatica am stat cu greu in sala, simteam ca dintr-un moment in altul iar...doar nu mi s-o fi facut rau de informatica. Durerea aceasta pe partea stinga, persista, este ca o intepatura. Eu tot vreau sa ajung la ecograf, dar doct. T imi spune sa mai asteptam, o sa fac testul de singe si atunci vad cum stau.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepuricule si eu zic sa te protejezi desi stiu ca e greu...Exact asta am facut eu luna asta stiind ca am de facut niste proceduri ce pot dauna unei eventuale sarcini desi numai eu stiu cat am bazait ca la ce folicul si endometru am avut a fost si pacat ca nu am profitat...Dar asta e...la cate luni au trecut mai trece si luna asta decat sa fac vreo prostie...
Costi,imi pare rau ca nu te simti bine, ai simptome tare ciudate,abia astept sa faci testul luni ca nu stiu ce sa mai cred....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, stiu ca nu sint singura, de cind am intrat pe forum voi fetele mi-ati fost mereu aproape, cu un sfat cu o vorba buna, advarate prietene .
Irina71, cred ca avem aceeasi problema cu petele de pe fata, eu le am de 2-3 ani numai pe obrazul sting, dar n-am folosit nimic pina acum. Ce unguent ti-a recomandat dr.?
Sint pe ultima suta de metri cu pregatirea plecarii la spital si deci si ultima seara cind va mai scriu. Sper sa ne auzim cu bine saptamina viitoare.
Multi la toate fetele.

Mergi la inceput

Motzule iti tin pumnii sa te intorci cu vesti bune si cat mai repede!. Un la o fata curajoasa!

Ina

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,ce liniste...
Nu stiu ce se intampla dar trebuie sa ma inscriu si eu pe lista "ciudateniilor" de luna asta pentru ca azi ma astept sa vina rushii desi ii asteptam abia pe miercuri...Nu mai inteleg nimic! De ce vin luna asta cu 4 zile mai devreme dupa ce luna trecuta au intarziat 4 zile (cu Utrogestan)? Functioneaza "legea compensatiei" sau cum? Si mai ales cum se explica venirea atat de devreme daca eu in ziua a 11-a(adica pe 16.05)aveam folicul de 16 mm ce urma sa se sparga in 24-48 de ore...pai n-au trecut nici 12 zile....Nu mai inteleg nimic

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna dimineata fetele
Mishu, eu luna trecuta can (inca) imi mai faceam sperante am avut simptome de rusi in burtica cam cu o saptamana inainte. plus sani tensionati. Asa ca poate nu vin scarbele azi, poate doar te avertizeaza. Cand faci laparo? ti-a zis T ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Neata fetelor!
Mishulina, aseara si in dimineata aceasta ma simt bine, doar ca ma ustura sfircurile. Miine este luni, deci test singe, ce o fi o fi!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello la fete.
Cum decurge duminica pe la voi? La noi sunt 28 C si tare ma mananca sa vad cum epe plaja,dar n-am cu cine!al meu sot s-a uitat la mine ca la nebuni, ca e prea devreme ptr plaja. Aiurea, cand eram in facultate,dupa 15 mai, chiuleam de la cursuri cu colegele si veneam sa invatam pe plaja. Cand intram in sesiune, la jumatatea lui iunie, noi eram deja negre,de ne ziceau profesorii :ce bronzate sunteti, inteleg ce mult v-ati pregatit pentru sesiune!.In fine, amintiri din copilarie.
Eu azi sunt in ziua 14,temp.36.9 (ca ieri),am prestat din greu, dar dupa graficul de la fertilityfriend,habar n-am daca am ovulat sau nu ?!. Cica "ovulation not detected yet!".Starea aia nasoala de crampe si balonare in josul burtii o am de mai bine de 2 zile.Poate-mi dau seama dupa mucus de maine incolo, ca azi tot ceva intre watery si eggwhite este (ca tot nu-mi dau seama)
Costi,da-i maine cu testul beta Hcg, ca presimt eu ca-i de bine!
Motzule, si eu iti tin pumnii, sa iasa bine si sa scapi de grija asta odata!
Mishu, nu te impacienta,ca si eu am avut luna mea de aiureala totala cu CM, poate e de la tratament.
Iepurici, sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu,deocamdata sunt in ceata cu ovulatia,dar tu, ai grija,si nu te gandi ca pierzi ocazia luna asta,mai bine sa fie totul ok la histero!
Irinuca, Micha, voi ce mai faceti fetelor?

url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Bine ati revenit,fetelor,ca e ciudat sa te invarti de unul singur pe forum!
Alexia,ai dreptate,e posibil sa nu vina chiar azi desi semnele sunt "ca la carte". Laparoscopie nu stiu daca mai fac pentru ca,asa cum am spus,am aflat ca e contraindicata in cazul meu! Pana si T e de parere sa mai asteptam desi parea cam depasit de situatie....
Elena,ma bucur ca esti mai bine,asteptam ziua de maine cu ce-o vrea ea sa aduca....
Andicule,nici nu sti cat te invidiez,in locul tau tot as trage o fuga pe plaja .Doamne,cat ador marea...cred ca e foarte albastra azi,nu? Am si eu rude in Constanta de care imi e dor...
Cu CM ai dreptate,cred ca e de la tratament desi luna asta nu am mai luat nimic...Tu cum stai?

Ina

Mergi la inceput