Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua de luni!
Fetelor, eu azi astept vesti bune!de la voi, de la Laurici, sau de la Elenasau de la amandoua ;
Ingerash, daca ai ciclul mai scurt, n-ar fi exclus sa fii ovulat deja; daca ai fost racita sa nu fie temperatura inca influentata de ce-ai avut.
Mishu,stai linistita,gandeste-te ca ai facut economie la bani luna asta,,o sa recuperezi luna viitoare si poate iese cu teste pozitive .
Irinuca si Micha,ne-apucam iar de numarat !eu o sa astept vreo 2 saptamani ca sa fiu sigura !
La mine se pare ca s-a lamurit situatia : fertility friend m-a anuntat ca am avut vineri ovulatia, adica in ziua 12 a CM,si dupa statisticile de sansele sunt bune . Mi-e teama sa ma gandesc prea departe,ar fi prea frumos.
Cata, hai nu te mai speria, incearca sa fii relaxata si gandeste pozitiv, ca sa fie bine la bebel!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

Ingerasule,eu cred ca este prea devreme pentru ovulatie,mai degraba eu as pune cresterea de temperatura pe seama unei mici inflamatii sau a unei raceli,ceva de genul asta,in zona crepusculara,sau poate ai facut plaja,am auzit ca se mai intimpla.Eu saptamina trecuta in ziua a 9-a sau a 10-a nu mai stiu exact trebuie sa ma uit pe masuratori,am sarit la 37.1iar a doua zi a revenit la 36.6 iar ovulatia s-a produs citeva zile mai tirziu.
Lauriciule,tu mai suporti incertitudinea asta?Repeta testul de singe,poate ai prins pui,si trebuie sa te ocupi deja de mentinerea sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha spune:

JUBICA,tu ce ne spui,s-a pozitivat testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fetele frumoase, sar'na de incurajari dar...fac pe mine de frica cu btcg-ul din sange. Nu-l mai fac. Mai astept pana la pranz sa vad cum iese testul 2 pe ziua de azi si-mi injectel Pregnyl.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Cata, ti-am raspuns la aspirante mai devreme.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Andicule,te ,ar fi minunat sa te auda Doamne-Doamne macar pe tine,ca pe mine..
Micha,sunt tare in ceata...asta tot astept si eu sa vine nesuferitii ca sa imi pot face programare la HSG dar ma tot "fierbe" de ieri cu niste pete maronii.In mod normal ar trebui sa vina maine si tot in mod normal incepe mai consistent,nu asa...
Ingerasule,Iepurica,Elena(Costi) va astept cu vesti bune luna asta!
Alexia,bafta la examen!
Lauricipani,poate e cu ochisori,cand aflem sigur?
Cristinna,Catalina,voi ce vesti mai aveti? Cum merge tratamentul?

Ina

Mergi la inceput

Mishu, sigur o sa fie numai cand ma duc la echo! Pana atunci ....numai supozitii. Si nu prea am de gand sa ma duc decat la 10 zile de intarziere.

pup mult

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Irina, parca tu spuneai ca ai facut niste analize la Medicover in Constanta sau am visat ?!Vroiam sa intreb si eu pe cele din Cta unde au facut analize de genul: toxo, listeria, ureaplasma? toxo am facut deja acum 4 luni, dar as vrea s-o repet sa fiu sigura ca tot negativa iese (nu sunt imuna); si ma gandeam si la listeria, ca eu mananc multe lactate si branzeturi. Asa, preventiv..

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Micha, Mishu, multumesc de urari! Iaca m-am intors de la examen, cred ca il iau. Fetele, sunt ABSOLVERNTA! Gata cu scoala Ufff! Sunt satula de ea si ea de mine. Acum ma apuc voiniceste de crosetat la lucrare.
Laurici, hai cu confirmarea oficiala a ceea ce noi stim deja
Va pup pe tooooaaateee fetele si vb mai tarziu ca acum fug la lucrare
PS: azi mi-am comandat si rochita. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bravooo,Alexia , un mare pentru absolventa noastra,in curand si Licentiata!!! Bine ca ai scapat de scoala sa fi si tu miresica linistita!(eu m-am maritat la sfarsitul anului II si am vrut mult sa fiu integralista ca sa nu-mi petrec luna de miere cu nasul in cursuri! ).Bravo,inca o data! Cand e gata rochita?
Eu sunt cam repetenta la capitolul si sti cat de mult vroiam cadou de a 5-a aniversare....
Te si spor la lucru!

Ina

Mergi la inceput